Dondurulan Bebişlerimi Hayata Bağlama Mücadelem Bugün Başladıı

Kan pıhtılaşmasından dolayı bebek ölümleri olabiliyor.Yani yeterince sulu olmadığı için.Bu nedenle kürtaj olan çok kişi var.Gebelik bölümünde bununla ilgili bir başlık var orayı da oku.Bence bebe aspirinine devam et sen ama doktorun bilir herhalde kanının ne durumda olduğunu.Sadece tüp yapanlara değil normal gebeliklerde de mutlaka veriliyor bebe aspirini

of canım ya içime kurt düştü acaba doktorum çok kanama olduğumu filanmı düşündü az lekeler geliyor dedim ama kafamçokkarıştı ya canım sence 14. günmü test yapim 16.günmü?

kızlar sizi bayağı bi meraklandırdım biliyorum.ne olur kusura bakmayın.dün 11. gündü.ve dayanamadım test yaptırdım .sonuç negatif.çok üzgünüm yazamadım sonucu.dün ağlamaktan şiştim resmen.çok içim acıyooorrrr......

Ne diyeceğimi bilemiyorum.Acımaz mı acır tabi için.Çok geçmiş olsun.

gülserencim daha öncede yazmıştım ama yazılar yok olmuş curly ve sen umudum oldunuz teşekkürler ayrıca tebrikler allah tamamına erdirsin bende 5.ayda kısmet olursa dondurulmuşlarımı deneyeceğim allah yardımcımız olsuna.s.

Çok üzgünüm çoooksenağlama ya inanmıyorun yaa nasıl olur çok geçmiş olsun butterfly cım. İnan ne diyeceğimi bilemiyorum nutkum tutuldusenağlama üzülme diyeceğim olmayacak kan testimiydi yaptırdığın. Offfff kavanoz dipli dünya:çok üzgünüm::çok üzgünümkadar umutlandık offff ya senide üzmek istemiyorum ama çok üzüldüm seninle kaderlerimiz neredeyse aynı bende dış gebelik geçirdim. tutmuyor tutmuyor yavrularımız bize tutunmuyor. Ama herşeyin bir zamanı var kendimi bununla hep avutuyorum yavrum gelecek ama geç gelecek biraz annesine babasına dedesine ananesine dayısına naz yapıyor şimdiden diyorum o yüzdende kız olursa ASLINAZ olsun diyorum. Kendi kendime böyle teselli veriyorum. Canım benim hiç umudunu kaybetme umudunu kaybettiğin an işte o zaman kaybediyoruz. HAkkımızda hayırlısı neyse Cenabı HAk en iyisini bilir. Hayırlısı demek böyleymiş ama sen bugün yine bi test yaptır biride böyle olmuştu geçmiş günlerde hatırlıyorum önce çıkmamıştı sonra çıkmıştı bidahaki testinde değerleri düşmüştü sonra yükselmişti kimdi sende belki hatırlarsın .

Canım inan ne söylüyceğimi bilmiyorum, allahımdan diliyorum kendiliğinden en kısa zamanda hamile kalırsın acılarını unutturur sana... üzülme demiycem ne kadar söylesekte boş.... ama inan şoktayım ben hiç böyle sonuç beklemiyordum senden.

canım öncelikle teşekkür ederim. dilerim denemene gerek kalmadan hamile kalırsın.... benim hala lekelerim geliyor inanın daha sevinmiş değilim korkular devam ediyor yani... cuma günü yeniden test yaptırıcam...

canım arkadaşım yazdıklarını okurken gözlerim doldu yine.inan içimin acısı hala geçmedi ,geçmiyor.ne olur moralini bozma canım.belki önce senin bebişlerin gelmesi gerekiyodur.benimkiler beni biraz daha bekleticek anlaşılan.
test sonucumu aldım,otobüse bindim .zaten ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.yanıma bir bayan oturdu kucağında da 7-8 aylık mini mini bir kız bebek.simsiyah minicik gözleri var.öylece bana bakıyor ,gözlerimin taaaa içine.dayanamadım kafamı çevirdim.bu sefer minicik elleriyle bana dokunmaya başladı.gözlerim doldu.hemen güneş gözlüğümü taktım.ben çocukluğumdan beri çok severim çocukları.onlara mucizelermiş gibi bakarım.garip bi şekilde de o kadar insanın içinde bana kilitlenir onların da gözleri.bakar bakar gülümserler.düşünmeden edemiyorum.Allahım ben ne zaman anne olucam? ben ne zaman yavrumu sarıp sarmalıycam.elinden tutup ne zaman parka götürücem?bana ne zaman annecim diyecek?
geçen zaman beni bebeğime yakınlaştırıyor mu ,uzaklaştırıyor mu bilemiyorum.Ama artık bilmek istiyorum.ben de anne olmak istiyorum.ben de kendi mucizeme kavuşmak istiyorum.her gün milyonlarca kadın isteyerek ya da plansızca istemeyerek anne olurken neden benim için bu kadar zor?hiç mi olayacak onu da bilmiyorum.
içim çoooook acıyor haziran.beni anlayan sadece bir kaç kişi var onlardan biri de sensin.desteğin için sağol.ama ne olur umutsuzluğa kapılma.ben iyi bir örnek değilim.o yüzden moralini bozma.ilk başta sorun ben de değildi ama dış gebelikten sonra benim sağlığım da bozuldu.tüp bebek başarı şansımız biraz daha düştü.yani hem ben hem de eşimde problem var artık.sen içini karartma.gelişmelerini yaz mutlaka. senin ve tüm bebek isteyenler için dua ediyorum.Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.....

butterfly's canım benim allahım sana çok güzel evlatlar vericek senin gibi temiz bir insanın bu kadar çok istediği şey mutlaka birgün gerçek olucak ama bizim yavrularımız çok nazlı onlara hasret çekmemizi istiyorlar... yalvarırım umudunu yitirme bigün mutlaka.....

butterfly's canım çok büyük geçmiş olsun.çok üzüldüm.yaşayan bilir...canım ya lütfen üzülme canı veren de alan da yaradanımızdır.vakti zamanı gelince olacak.o zaman bunları neden yaşadığımızı daha iyi anlyacağız...güçlü ol..inancını kaybetme..derdi veren rabbim derman da vermiştir..bizler farklıyız..bunu unutma..Allah dağına göre kar verir sakın isyan etme..Allaha emanet ol...

canım öncelikle teşekkür ederim. dilerim denemene gerek kalmadan hamile kalırsın.... benim hala lekelerim geliyor inanın daha sevinmiş değilim korkular devam ediyor yani... cuma günü yeniden test yaptırıcam...

bu söylediğin benim için gerçekten bir mucize olur,çünkü imkansıza yakın bir durum.korkma canım.bebişin Allahın izniyle seni artık bırakmaz.senin adına inan çok mutluyum.

sağol canım.allahım sabır, dayanma gücü versin bizlere.doğru yoldan şaşırtmasın.isteyerek değil ama bilmeyerek isyan ettiysem affetsin.üzüntüden ne yaptığımı bilmiyorum.hayatta hiç bir şeye kolay ulaşmadım ben hep böyle çalıştım didindim.üniversiteyi okurken bile arkadaşlarım gezerken ben para kazanmak zorunda kaldım.artık yoruldum canım hem de çoookkkkk.ama en zoru da buymuş.inşallah rabbim bir gün bizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar verir.

canım yaaa nedenir bilmiyorum yazını yeni okudum ve boğazım düğümlendi her şeyde bir hayır vardır arkadaşım ne yapalım elimizden birşey gelmiyorki yapalım verende ALLAH vermeyende ALLAH sabır versin gücümüzü arttırsın bizde böyle imtihan oluyoruz inşallah sonu güzel olsun bi bakmıssın kendiliğinden kalmışsın inşallah umudunu yitirme lütfen a.s.

canım ya söylüyorum işte ben.biz farklıyız.emin ol herkesin bir hikayesi vardır.sana yemin ediyorum anlattıkların bana çok yakın.hayatımda benim dediğim herşeyin tırnaklarımın arasında izi vardır.hiçbir şeye rahat sahip olamadım .nedenini buldum..her zaman sabır istediğim için.bilirsin sabrı öğrenmek zordur.99 musibete 1 mutluluk yaşarsın.ama o mutluluğu yaşamak için 99 musibet i yaşamak zorundasındır.işte sabretmeyi öğreniyorsun böylece..canım benim Allahım yardımcımız olsun.Sana,bana ve hepimizin tek ihtiyacımız olan şey iman ve inanç bütünlüğü...istemeyi bilmek..emin ol başaracağız..bak bu arada bişey öğrendim..başta komik geldi ama deneyeceğim.şimdi yeni doğan bebeklerin 40 mevlidini bekliyorum.hoca okumasını bitirdikten sonra hemen kucağımıza almamız gerekiyor bebeği okuyup sağa sola çevirip anneye vereceğiz...

ya tutarsayerimseniben

Bence sen iyi bir örneksin.Negatif sonucunu aldıktan sonra bile bir bebek gördüğünde sevgin devam etmiş,gözlerin dolmuş sevgiden.kötü bir örnek olsaydın çoktaaan sevgin nefrete dönüşmüştü.Belki sen daha zor kavuşacaksın ama ben inanıyorum ki bu sevgi dolu kalbinle,bu sabrınla eninde sonunda yakalayacaksın mutluluğu.Bu kadar sevgi dolu bir insana Allah kıyamaz daha fazla.

senağlamasenağlama amin canım. Gözlerim nasıl doldu hepimiz hep aynı şeylere takılıyoruz çünkü sorunumuz hep aynı. Rabbim bana güç verdikçe olana kadar deneyeceğim eşim hep evletlık alalım diyor ama şartlarımız uymuyor oda çok zorlu bir süreç. Evlatlık alsak bile ailem nasıl karşılar hiç bilmiyorum bunları düşünüp duruyorum. Bakıyorum dediğin gibi bi çocuk görsem içim pır pır oluyor onlarda olan bende olmayan ne diye fiziksel bakıyorum duygusal bakıyorum kalbime bakıyorum herşeyime bakıyorum onu haketmeyecek ne kusurum var diye defalarca kez kendime soruyorum neden haketmiyorum. bir türlü cevabını bulamıyorum. Çoğu zaman Yüce rabbim bizi bizim sabrımızı deniyor diyorum. hamile biri geçse hayranlıkla bakıyorum sonra diyorum istemeden de olsa nazarım mı değer diye hemen bakışlarımı kaçırıyorum vs vs anlatılacak okadar çok şey varki inan hepimiz bu durumu yaşayan hepimiz aynı durumdayız. Olması için elimizden geleni yapıyoruz herkeste yapıyor ama en son nokatada herşey Yüce rabbimde o can verecek ki canımıza kavuşacağız. Herşeyin bir vakti var. Canım sende içini rahat tut çevremde de okadar insan varki tam umudunu ümidini kaybettiği noktada mucizevi bir şekilde hamile kalıyorlar.Sadece biraz daha sabretmemiz gerekiyor tatlım. İçimiz neden acıyor fiziksel ruhsal maddesel manevi olarak bir sorunumuz yok ama bebek umut ümit yaşama bağı bir amaç neşe keder aklına gelebilecek herşey senden eşinden bir parça aşkımızın sevgimizin bir ürünü. aşk sevgi bununla taçlanıyor ve sevgiyle büyütüyorsun ve bu olmadığı için içimiz acıyor. Allahım bizide gör bizimde kucaklarımızı evimizi ocağımızı boş bırakma

bu söylediğin benim için gerçekten bir mucize olur,çünkü imkansıza yakın bir durum.korkma canım.bebişin Allahın izniyle seni artık bırakmaz.senin adına inan çok mutluyum.

Canım çok üzüldüm, Curly ile Gülserenden sonra sanada kesin gözüyle bakıyodum aynı haberi bekliyodum ama napalım herşeyde bi hayır var buda bizim kısmetimiz Allah beterinden korusun sağlık versin bigün olacak Allahın izniyle

İsyan etmemeye çalış canım bu da bir sınavmış.
Bazen neden ben hep böyle uğraşıyorum diyoruz o bile isyanmış.

İnşallah dünyalar güzeli bebeklerin olur.Bi mucizede seni bekliyordur belki.Mucizeler inanınca gerçek oluyor.Sıkı sıkı sarıl hayaline.Asla seni pes ettirmesine izin verme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…