Dondurulan Bebişlerimi Hayata Bağlama Mücadelem Bugün Başladıı

Canım hiç kalkmadım derken evde yattım,bazen oturdum dışarıya felan biyere gitmedim bi iş yapmadım.Bu şekilde oldu.Tamamen yatakta geçirmedim.

inşallah sağlıklı çözülürler hayırlı olur inşallah, sen bakma öyle şişenin küçüklüğüne ben onu ilk denemede 18 gün falan kullandım baya bi arttı bile, şırıngalar bitiyo yenisini aldım ama ilacı bitmiyo

canım transfer günü sabah erken çözdüler.

merhaba canlarım.... hepinizi çok özledim hatta eşim seni çok özledim dediğinde bende kk'ya girmeyi özledim dedim :) içimden tabi..... ama kayınvalideme söyledimm :) cumartesiden dün akşama kadar sürekli yattım oturdum elimi hiçbirşeye sürmedim annem çok güzel baktı canım annem benim.... bu arada lekeler gelmeye devam etti dün akşam doktoru aradım pazartesiydi randevum istersen yarın gel dedi ancak bugün eşimin önemli işi vardı benimde gitmem gerekiyordu taaaa kocaeline gittik geldik ve doktora yetişemedim pazartesiye kaldı, inanın o kadar endişeliyim ve korkuyorum ki bebeğimin sesini duyabilcekmiyim sorusu kulağımda çınlıyor.... birde doktoruma dedimki ya ben hiçbirşey hissetmiyorum yani bulantı aşermek gibi oda çok normal daha bebek çok küçük dedi !! haftaiçi bir programda tüp bebekle ilgili konuşuluyordu testten 2 hafta sonra ultrasonla bebeğin kalp atışlarını dinlemek için hastayı çağırıyoruz dedi yani kese için beni çağırmadılar direk kalp atışını dinlemek için 2 hafta sonraya çağırdılar... ya kısslar bugün gittiğim yolculuğun (gidiş geliş 5 saat) bana zararı olmaz artık dimi?

Hazirancım hayırlı olsun yüce rabbim gönlüne göre verir inşallah çifter çifter... birde lucrin 14 diil 24 gün kullansan yeter :) onun öyle olmasına bakma

darkinlifecım iyi olmana sevindim ben tatilden sıkıldım yer değiştirelim :)

Sağol canım iyiyim şimdilik tatile doyum olmuyo galiba.evde olmak güzeldi.Ama çalışıp para kazanmak lazım şimdi

bebelere kıyamıyorum bensiz naparlar.Daha 23 nisana çıkacaklar.Ben olmalıyım yanlarında.

Sen de gez gez sonra nolcak halim de ben çıkıp geliyorum istanbula bak seni dövmeye.:enbuyukkk:

Dikkat et kendine gezme artık.

hoşgeldin gülseren .
bak ben de kızıyorum ama iyi bakın yeğenlerime nan klava: klava:
gülseren bak bunların biri sana darkcım biri de sana Kötü Kazen

Ya kısslar inanın geziyorum ama nasıl genelde oturuyorum çok nadir yürüyorum yürüyüşlerimde bu arada çok yavaş adımlarla.... yarınn 12.00'da randevum var inşallah bir sorun çıkmaz dualarınızı esirgemeyin heeeeeeee....

dualarımız seninle canım.....inşallah güzel haberlerle döneceksin....

Butterflyim ben akıllandım walla bişey yapmıyorum :)
Ama gülsereni döv azcık daha gezio :)))

Gülserencim inşallah iyi haberlerle gelirsin.Büyük ihtimalle işin bitmiştir dr.da.

Butterflyim ben akıllandım walla bişey yapmıyorum :)
Ama gülsereni döv azcık daha gezio :)))

Gülserencim inşallah iyi haberlerle gelirsin.Büyük ihtimalle işin bitmiştir dr.da.

Canım yarın 12.00'da çok korkuyorum birde bu acaba kalp atışı içinmi yoksa keseyi görmek içinmi muayene olucak ya bu lekelerde canımı sıkıyor dün sabah azalmış gibiydi yine geliyor önemli birşey yoktur umarım....

ay kiracımız mangal getirmiş bana oda anladı galiba of kısslar ya herkes şüpheleniyor ve öğreniyor çok korkuyorum haykırarak söyleyebilmek istiyorum ama endişelerimden söyleyemiyorum

Karından karından canım:))
Mangal mı hani nerde :)) Walla budada hava güzeldi herkes mangaldatdı.Haftaya bende yaptırcam eşime :)

Kaç haftalık oldu canım 6-7 olduysa kalp atışını duyabilirsiniz.İdrara hafif sıkışık ol.Daha iyi gözükür.

canım benim canım tavuk yemek istemiyor kayınvalidemde yapmıştı zar zor minicik yedim... valla kaç haftalık olduğu hakkında hiçbir fikrim yok 27 martta transferim yapılmıştı... allahım inşallah bir sorun çıkmaz inan o kadar stres yaptımki dışarı çıkmamın nedenide biraz bu zaten evde oturdukça düşünüyorum...

Bende evde ne et ne tavuk yemiyorum zaten.Normalde yerdim de hamilelikten olsa gerek.

Ama mangal kokusu alıncada tadına bakmak lazım az da olsa Sırf canımız çeker diye.

4-5 hafta arası bişey seninki o zaman.Yok daha kalp atışını göremezsiniz en fazla keseyi görürsün sen.

peki canım bu keseyi gördüğünde sağlıklımı sorun varmı yokmu anlaşılıyormu? ya birde kafama hep takılan şey hani iş yapma ağır kaldırma bunlar düşük tehlikesi içinmi yoksa gelişimini etkilememesi içinmi? birde ben mesela hatırlarsın sağlık ocağında yanlış test yapmışlardı moralim çok bozulmuştu ağlamıştım karnıma çok feci sancılar girmişti onun bir zararı olma ihtimali varmı kafama çok takılıyor...

Kesenin sağlıklı bir yerde olup olmadığını öğrenebilirsin.En azından dış gebelik olmadığını görürsün.

Ağır kaldırırsan düşüğe neden olabilir canım.Yoksa gelişimiyle alakası yok.Şimdiden sağlıklı olup olmadığını öğrenmek zor.
Ben 10 haftayı bugün bitiriyorum 10 gün sonra 2li test yaptırcam.O zaman sağlıklı mı değil mi öğrenicem.

Sen keseyi gördükten 2 hafta kadar sonra kalp atışını duymaya gidersin.

Bak aklına hiç kötü şeyler getirme.
Stres kötü etkiler canım stres yok bundan sonra,ağır kaldırmak,fazla ayakta kalmak yok.Neden dersen biz tedavi gördük ve kolay elde edilmedi bu bebekler.
İnşallah hepimiz hayırlısıyla dünyaya getiririz.

Bende fazla ayakta kalıp,iş yapınca bide üstüne şiddetli bulantı yaşamıştım.Bulantıda da karın çok kasılıyo.Veee karnıma ağrılar girmiş kanamam olmuştu.Çok tehlikeli bunlar öyle çok ağlamak da zararlı.Karnın kasılıyo sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…