- 1 Ekim 2007
- 11.617
- 27
- Konu Sahibi gulseren4434
Canım hiç kalkmadım derken evde yattım,bazen oturdum dışarıya felan biyere gitmedim bi iş yapmadım.Bu şekilde oldu.Tamamen yatakta geçirmedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canlarım hepinizden Allah razı olsun bakalım yarın start vereceğiz. biraz heyecanlıyım lucrini ilk kez vurunacağım inşallah becerebilirim şırıngaya çek falan biraz uğraştırıcı olacak. Küçücük bi şişe şişe tam dolu bile değil şaştım kaldım 14 tane iğnesi var 14 gün kullanım için diyor hayret ettim. Dualarınıza ihtiyacım olacak canlar inşallah iyi olur. Hastaneden aldığım bilgilere göre en üstün teknoloji kullandıkları için çözüm esnasında fazla kayıp olmadığını söylediler tabii herşey rabbimin elinde. Hayırlısı bakalım
gülseren umarım herheş yolundadır. seni takip ediyorum.bişey merak ediyorum. dondurulmuş transferinde embriyoları ne zaman çözdürüyolar. mesela sen transfere gittiğinde emriyolarını ne zaman çözdürmüşlerdi. aynı günmü çözdürüyolar.senin tarnsferin sabahmı olmuştu.
darkinlifecım iyi olmana sevindim ben tatilden sıkıldım yer değiştirelim :)
Ya kısslar inanın geziyorum ama nasıl genelde oturuyorum çok nadir yürüyorum yürüyüşlerimde bu arada çok yavaş adımlarla.... yarınn 12.00'da randevum var inşallah bir sorun çıkmaz dualarınızı esirgemeyin heeeeeeee....
Butterflyim ben akıllandım walla bişey yapmıyorum :)
Ama gülsereni döv azcık daha gezio :)))
Gülserencim inşallah iyi haberlerle gelirsin.Büyük ihtimalle işin bitmiştir dr.da.
Karından karından canım:))
Mangal mı hani nerde :)) Walla budada hava güzeldi herkes mangaldatdı.Haftaya bende yaptırcam eşime :)
Kaç haftalık oldu canım 6-7 olduysa kalp atışını duyabilirsiniz.İdrara hafif sıkışık ol.Daha iyi gözükür.
canım benim canım tavuk yemek istemiyor kayınvalidemde yapmıştı zar zor minicik yedim... valla kaç haftalık olduğu hakkında hiçbir fikrim yok 27 martta transferim yapılmıştı... allahım inşallah bir sorun çıkmaz inan o kadar stres yaptımki dışarı çıkmamın nedenide biraz bu zaten evde oturdukça düşünüyorum...
Bende evde ne et ne tavuk yemiyorum zaten.Normalde yerdim de hamilelikten olsa gerek.
Ama mangal kokusu alıncada tadına bakmak lazım az da olsa Sırf canımız çeker diye.
4-5 hafta arası bişey seninki o zaman.Yok daha kalp atışını göremezsiniz en fazla keseyi görürsün sen.
peki canım bu keseyi gördüğünde sağlıklımı sorun varmı yokmu anlaşılıyormu? ya birde kafama hep takılan şey hani iş yapma ağır kaldırma bunlar düşük tehlikesi içinmi yoksa gelişimini etkilememesi içinmi? birde ben mesela hatırlarsın sağlık ocağında yanlış test yapmışlardı moralim çok bozulmuştu ağlamıştım karnıma çok feci sancılar girmişti onun bir zararı olma ihtimali varmı kafama çok takılıyor...