Dondurulan Bebişlerimi Hayata Bağlama Mücadelem Bugün Başladıı

çok tatlısın canım ya sürekli gözlerim doluyor okudukça ama bunlar mutluluk gözyaşı senağlama

İlk zamanlar karın ağrısı oluyor canım merak etme.Fazla iş yapmamaya çalışSen sonuçta tedaviyle hamile kaldın çok dikkatli olmalısın.

Duşunu ılık suyla ve ayakta alman daha iyi canım

Tatlım zorunlu işlerini yap tabii kendini yormadan ama sık sık işin biter bitmez ayağının altına yastık koyup uzan.Sık sık dinlendir kendini.Benim doktorum kese göründükten sonra bile evden dışarı çıkmayacaksın,merdiven inip çıkmayacaksın dedi.Öyle hemen rahathissetme kendini.İnşallah rahat bir hamilelik geçirirsin ama daha adet tarihin bile geçmedi.Belki kanamalı ya da benim gibi düşük tehtidiyle de geçirebilirsin.O zaman extra dikkatli olmak lazım.Ayy biraz da naz yap canım artık,valla kolay ele geçmiyor böyle durumlar.kayınvalidenler falan ilgilensin artık.tatlicadiarzu

canım kayınvalidemlere söylemedim daha pazartesiyi atlatalım öyle yoksa inan onlar köle olurlar görümcelerim falan iş yaptırtmazlar yani...doktorumada sordum o rahat ol dedi normal yaşamaya devam edebilirsin dedi ama korkuyom işte sonuçta dediğin gibi zor elde ediyoruz....

Günde 3 bardak süt, 3 kase yoğurt veya 6 bardak ayran;
4-5 porsiyon meyva(1 büyük muz 2 porsiyon ,bir elma 1 porsiyon gibi) sabahları ilk yediğin şeyin kiwi olmasını öneririm,hem hiç kabız olmuyorsun,hem de her gün bir kiwi senin grip olmanı engelliyor
.en az 12 kaşık sebze yemeği,
6-7 köfte büyüklüğünde protein(et,tavuk,balık,peynir de bu gruba giriyor)bu arada yumurta da protein grubu protein ihtiyacının bir değeri her gün 1 yumurtadan karşılanacak.
Ekmek olarak gün içinde çavdar veya tam tahıllı ekmek tüketmen lazım ağırlıklı olarak sabah kahvaltısında yemek şartıyla tüm güne bölerek 5-6 dilim yiyebilirsin.
Ayrıca günde 5-6 tane ceviz veya zeytin yemelisin.
Bu benim kadın doğumcumun değil diyetisyenimin diyet önerisi ve bir hamilelik diyeti.Diyetisyen hamilelik diyeti konusunda uzman ayrıca.
Doktorlar (kadındoğumcular) ilk 3 ay beslenmenize ilaveler yapmanıza gerek yok diyorlar ama diyetisyenim buna karşı çıkıyorOna göre ilk 3 aydaki beslenme zeka gelişimi için gerekliymiş.Hem zaten verdiği liste sağlıklı beslenme listesi.

canım ya nasıl sevindim bi toplantım var gidip gelip gözatıyorum sakın ağır iş yapıyım deme ayyy içim nasıl varya darısı butterfly ın başına ve benim ve herkesin yaaaa bu güzel heberi bende alırmıyım yaaa :sm_cool::sm_cool::dance: yerimde duramıyorum toplantının da biteceği yok off canım ya pazartesiyi iple çekeceğiz aman kendine dikkat et tatlım

bu liste hem bebek hemde anne için oldukça güzel bencede.... teşekkürler ayrıca... ben yiycek birşeylar hazırlıycam kısslar biraz sonra girerim tekrar, çok öpüyorum sizleri....

ennnn önemli şeyi unuttum 2,5 lt su.Hem aşırı kilo almazsın ,hem kabız olmazsın hemde hamilelikte çok önemli.Katkı maddeli birşey yemeyeceksin hazır gıdalar falan.Bir de ben mümkün olduğunca domates salatalık gibi hormonlu şeyler sokmuyorum eve.Meysimine göre yemek lazım herşeyi.

canımsın yaaa benim için böyle sevinenlerin olması beni dahada mutlu ediyor çevremde öğrenenler olsa eminimki çekemeyenler bile olucak ama sizler öylemisin biz birbirimizin hep mutluluğunu istiyoruz çünkü çektiğimiz sıkıntıları sadece bizler anlarız allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip eylesin ben butterfly'sın inanıyorumki sonucu pozitif olucak ve sende bunu başarıcaksın sen zaten potizifsin başarmaman daha zor Şeniz

öyle canım ama yiycek birşey kalmadıki elimizi neye atsak hormon var...

Ay ben bunları bir haftada bile yiyemiyorum senağlamasenağlama

Süt mü ıyyyyy
yoğurt mu ıyyyy
ayran ehhh
meyve mi ehhh
et tavuk mu ıyyy Napcam ben ya senağlama

Ay ben bunları bir haftada bile yiyemiyorum senağlamasenağlama

Süt mü ıyyyyy
yoğurt mu ıyyyy
ayran ehhh
meyve mi ehhh
et tavuk mu ıyyy Napcam ben ya senağlama

EE balık ye o zaman valla mecbursun darkcığım.Sevmediğin şeyleri seveceğin şekle bürüyerek tüketeceksin o zaman.Mesela eti haşlanmış yiyemiyorsan farklı şeklini dene.Izgara yap o da olmadı mecbur protein ihtiyacını baklagilerden karşılayacaksın.Haa benim pek aram olmadığı için yoksayıyorum baklagilleri 2 yemek kaşığı dolsu baklagil bir porsiyon ete eşit protein sağlıyor.Ama bunları etle ya da et suyuyla pişirirsen protein değeri zenginleşiyor.Ama yiyemiyorsan hiç yoktan iyidir ne yapalım

Eylülcüm sen neler yapıyorsun?Az kaldı değil mi transferine

canım benim daha çok nisan 20 de başlıyacağız tedaviye ama sizinkiler gibi değil lucrinle başlayacağız neden diye sordum dondurulmuş lucrinle daha iyi sonuç aldıklarını söylediler hayırlısı tabiki senin gibi gülseren gibi bide hayırlı haber alabilseydik çok daha iyi olacak tabii çok sevindim anlatamam pazartesi ofise girecem senin nasıl gidiyor az çok okuyorum ama bazen işlerim yoğun oluyor toplantı var arada sırada gelip yazmaya çalışıyorum az önce acele ile gönderdim zannettim tekrar şimdi geldim göndermemiş yazımı çok yoruldum

gülseren benim için çok umutlu olduğunu söylüyorsun ama ben zamanım azaldıkça umutsuzluğa düşüyorum.adet olucam sanki ....Ama göğüslerim çok ağrımıyor.kasıklarımda bi dolgunluk var.ara sıra ağrı oluyor.sen nasıl hissediyosun?bi de o kadar çok yiyorum ki.bu hormanlar mahfetti bizi.inşallah bebiş vardır.transferden beri 2 kilo aldım..yoksa nasıl vericem bu kiloları :bbo:

gülseren tebrik ederim canım.Allah tamamına erdirsin.sağlık,mutluluk,huzur içinde kucağına almayı nasip eder Allah'ım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…