- 5 Kasım 2007
- 2.784
- 8
-
- Konu Sahibi gulseren4434
gülseren naptın canım test yaptırdın mı?
yaptırdım canım 20.54 çıktı doktorumu aradım hamilesin dedi ama erken yaptırmışsın pazartesi tekrar istedi neler hissediceğimi bilemiyorum ve çok korkuyorum.... :teytey:
Benimde ilk 36 çıkmıştı :)
yaptırdım canım 20.54 çıktı doktorumu aradım hamilesin dedi ama erken yaptırmışsın pazartesi tekrar istedi neler hissediceğimi bilemiyorum ve çok korkuyorum.... :teytey:
canımsınız ya hep yanımda oldunuz inşallah bebişlerimizin doğumunu büyümelerini karşılıklı oturarak konuşuruz inanın sizlerden başka sırdaşım arkadaşım yok.... bu arada kocam inanmıyor korkuyor heralde....
gulserencımmm coook sevındım bu habere hayırlı olsun.bende gruba yenı katılanlardanm.pers bana da dondurulmuslardan transfer yapılacagndan bugun sızın foruma yazı yazmstım bende hatta senı sormustum cok sevndm gercekten.demekkı dondurulmustan da oluyormus.ıns sonuna kdr saglıkla gıder.darısı bızlerın basına:)bnm ınternetten baktıgım kadarıyla 5 ten ustu gebelık sayılıyor ve 2 gun sonra 2 katına cıkması bekleıyormus.ama tabıkı en ıyısı sen dr unu ara.burda sevındırıcı haerler almak cok guzel.bızlere de moral oluyor
Gülsereeeeenn canım yaaa.Gördün mü bak oldu işte çoooookkk sevindim Allah tamamına erdirir inşallah.:hooray::hooray::teytey:
Haydi butterfly sıra sende senin de böyle hayırlı sonucunu bekliyoruz.Ben dedim size bu aralar KK da bereket var maşallah
Büyük olasılıkla kaç haftalık olduğunu öğrenmek için sormuşlardır.Çünkü değerinin düşük olup olmadığı kaç haftalık olduğuna bağlı.Amaan boşver sen şimdi ben çook mutluyum.Eşin de şaşkınmış çok güldüm ona da:)))))Alışır alışır.
inşallah canım hamişsindir ya inşallah kimyasal gebelik yoktur:sm_cool::teytey:hepberaber seviniriz
nisan ayını hep sevmişimdir 12 nisan doğum günüm hayatım boyunca alıcağım en güzel hediyem olduğunu düşünüyorum.... pazarteside diliyorum güsel haberlerle gelirim...