Dondurulan Bebişlerimi Hayata Bağlama Mücadelem Bugün Başladıı

allah hepinizden razı olsun yarabbim hepimizin kucaklarını doldurmayı nasip eylesin hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlarımız olsun evimiz cıvıl cıvıl çocuklarımızın sesleriyle dolsun.....

yaptırdım canım 20.54 çıktı doktorumu aradım hamilesin dedi ama erken yaptırmışsın pazartesi tekrar istedi neler hissediceğimi bilemiyorum ve çok korkuyorum.... :teytey:

Süper bir haber Gülseren canım,değerin artacaktır hep iyi şeyler düşün canım.:teytey::hooray::teytey:

Çok güzel bir haber haydi canlarım görelim şu güçlü bebişleri birer birer

gulserencımmm coook sevındım bu habere hayırlı olsun.bende gruba yenı katılanlardanm.pers bana da dondurulmuslardan transfer yapılacagndan bugun sızın foruma yazı yazmstım bende hatta senı sormustum cok sevndm gercekten.demekkı dondurulmustan da oluyormus.ıns sonuna kdr saglıkla gıder.darısı bızlerın basına:)bnm ınternetten baktıgım kadarıyla 5 ten ustu gebelık sayılıyor ve 2 gun sonra 2 katına cıkması bekleıyormus.ama tabıkı en ıyısı sen dr unu ara.burda sevındırıcı haerler almak cok guzel.bızlere de moral oluyor

yaptırdım canım 20.54 çıktı doktorumu aradım hamilesin dedi ama erken yaptırmışsın pazartesi tekrar istedi neler hissediceğimi bilemiyorum ve çok korkuyorum.... :teytey:

Gülsereeeeenn canım yaaa.Gördün mü bak oldu işte çoooookkk sevindim Allah tamamına erdirir inşallah.:hooray::hooray::teytey:

İnşallah canım o günleride birlikte paylaşacağız.

Kocan hamilelik depresyonuna girmiş olmasın yerimseniben

Şoktadır o şimdi :1shok: Yakında inanır.Kim inanır Kadir İnanır ( iğrencim galibaaa:dance::dance: )

Gülün dedim biraz yerimseniben

çok teşekkür ederim canım.... ben transferimden sonra çok gerildim sıkıldım ama bebeklerime güvendim yani dondurulmuş ya da dondurulmamış bence fark etmiyor benim tek sorunum stresli bir insanım ve bunun zararı olduğunu biliyorum bundan çok korktum çok rahat olmanı tavsiye ederim bebeklerine hep güven allaha dua et....

Haydi butterfly sıra sende senin de böyle hayırlı sonucunu bekliyoruz.Ben dedim size bu aralar KK da bereket var maşallah

Gülsereeeeenn canım yaaa.Gördün mü bak oldu işte çoooookkk sevindim Allah tamamına erdirir inşallah.:hooray::hooray::teytey:

canım ya sen varya harikasın yardımların için çok teşekkür ederim herkese teşekkür ediyorum sonsuz ama sen dondurulmuşlar konusunda tecrübeli olduğun için özel bi ilgi gösterdin bunun için ayrıca teşekkür ediyorum. bu arada ben normal bi hastanede yaptırdım laboratuarda son adet tahimi sordular söyledim tüp bebek demedim sonra sonucu almaya gittiğimde sizinkisi tüp bebekmiş aşılama tarihiniz ne dedi (doktora tahlili yazdırırken söylemiştim) ve sonucu verdi bunu neden soruyorlar...

Haydi butterfly sıra sende senin de böyle hayırlı sonucunu bekliyoruz.Ben dedim size bu aralar KK da bereket var maşallah

nisan ayını hep sevmişimdir 12 nisan doğum günüm hayatım boyunca alıcağım en güzel hediyem olduğunu düşünüyorum.... pazarteside diliyorum güsel haberlerle gelirim...

Büyük olasılıkla kaç haftalık olduğunu öğrenmek için sormuşlardır.Çünkü değerinin düşük olup olmadığı kaç haftalık olduğuna bağlı.Amaan boşver sen şimdi ben çook mutluyum.Eşin de şaşkınmış çok güldüm ona da:)))))Alışır alışır.

inşallah canım hamişsindir ya inşallah kimyasal gebelik yoktur:sm_cool::teytey:hepberaber seviniriz

curly canım ben 2 gündür artık normal hayatıma döndüm çok ağır işler yapmıyorum ama dışarı çıkıyorum yemek yapıyorum ortalığı toparlıyorum bi zararı yoktur dimi bide ne yiyip ne içim? adamda haklı naapsın inan bende ondan çok farklı diilim a.s karnıma ağrılar girdikçe korkuyom hala

Bugün test yaptıracağını bilmediğim için konuyu açtım sonuncu sayfaya bakarım bilsem.Dur dedim bıraktığım yerden başlayayım okumaya birşey kaçırmayayım:))Sayfalar ilerledikçe aaaaaabir baktım Gülseren test yaptırıyor.Zor getirdim sonuncu sayfayı.Bir de baktııım,mutlu soooon Gülserencik HAMİİİŞŞŞŞ.

nisan ayını hep sevmişimdir 12 nisan doğum günüm hayatım boyunca alıcağım en güzel hediyem olduğunu düşünüyorum.... pazarteside diliyorum güsel haberlerle gelirim...

Benimde martta doğum günümdü bende hediyemi aldım ne güzel sende :)

Dünyanın en güzel hediyesi bu sanırım.

Evet sıra Butterfly's' de inşallah o da pozitifi görür.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…