- 26 Şubat 2008
- 424
- 3
-
- Konu Sahibi gulseren4434
canım ne raporu yaaaaa.ben gittim bi polikiniğe kadın hast. ve doğum uzmanına yazdırdım ilaçlarımı.tek kuruş ödemedim.dr riskli gebelik yazdı teşhise bi sorun çıkmadı.cebinden ödemene gerek yok.benim de hakkım duruyor yani....sen de bunu değerlendir.yazmasa bile gülseren 200 falan ödemiş.bunun için hakkı öldürmeye değmez.
ofise girmek ne demek?laporaskopiyi mi diyosun?peki onu yaptırdıktan sonra hemen deneme yapılabiliyor mu?bir kaç ay beklemek gerekiyo diye bişiy mi duymuştum ne?Aynı dr un önerdi herhelde bunu göz ardı etmemiştir sanırım.hayırlısı olsun canım.bu tür işlemlerden sonra hamile kalmak kolaylaşıyor.Eşimin kuzeni de laparoskopiden sonra kendiliğinden hamiş oldu ,doğurdu.şimdi yine hamişşşşş.darısı başına...
aa hiç duymamıştım.lucrini ben geçen tedavide cepten ödemiştim.devlet karşılamıyo demişti eczane ...senin tedavi farklıymış cidden.
gülsereni ben de merak ettim.bu saate kadar sesi çıkmadı galiba test yaptırıyooooo. :1shok:
inşallah güzel bi haber alır.
ben sakinim canım ama 13. güne test yapmamı söylediler 9 nisan da .ama aramızda kalsın ben 12. gün yaptırıcam sabredemezsem jeyyar
merhaba canlarım, işsizlik paramı almaya postaneye gittim, sonra bankaya gidip kartımı yatırdım. yanındada sigorta polikliniği var oraya uğradım testi 11 e kadar yapıyorlarmış bir sonraki gün veriyolar yaptırmadım belki yarın özelde yaptırırım, birde bantımı alırken test aldım.... herkes beni merak etmiş dışarı çıkınca anladım :)
herhalde merak ettik canım.iyi yapmışsın zor olacak ama sabret bakalım .bekleyelim beraber...:dance:
merak ettik tabii test yaptırmışsındır diye bizde heyacanla bekliyoruzbekle bekle az kaldı canımcım ya testi yaptın mı peki süprizzz mi yapacaksın bize yoksa
aslında yarın yapabilirim 10.gün nedersin canım?
valla ben pazartesiyi bekle derim ama bilemicem.bazı arkadaşların 10.gün çıktı.Ama dr gördüğün gibi 12. ve 14. gün testlerini istedi yine de.....biraz sabır arkadaşım bak ben de senden güç alıyorum hadi sık dişini azıcık daha......
Gulseren4434 stresle beklemektense ben kanda baktır derim.düşük çıksa bile 2 gun sonra yukselır nasılsa.yoksa da yoktur hiç degılse 2 gün daha stres çekmemiş olursun allah büyüktür inşallah tutmuştur
canım benim rabbim yüzünü güldürsün inşallah bugün dualarım senin için allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah allahın izni ile yarın dünyanın en güzel haberini alırsın rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın allahım isteyen herkesin kucağını doldursun amin