Dondurulan Bebişlerimi Hayata Bağlama Mücadelem Bugün Başladıı

arkadaşlar,biliyorsunuz 11.gün değerim 10.96 idi bugün 12.gün karnım çaok ağrıyor az önce kahvarangi akıntım da oldu bu gebelik yok mu demek,bi yerde de hcg sınırı 10,10 dan yüksek olmalı diyor,ne yapayım

rubacım gönlünü ferahtut inşallah anne olucaksın.Hiç stres yapma tamam....

canım benimde göğüslerim ağrıyor ama çok diil ayrıca adet sancısı leke hepsi var belli olmuyor yani kısmet diyorum inan bende çok korkuyorum doktorum herkes normal desede korkular sıkıntılar bitmiyor... kocam bana dün kilo almışsın dedi farklı diilim bende yani eeee kaç gündür ye yat noolcak ama olsun 30 kilo almaya razıyım allah sağlık versin hayırlı evlatlar versin bu sıkıntılara hepimiz razıyız...

Canım benim ya çok güzel bir haber değerlerinin artmasına çok sevindim. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir hamilelik ve kucağına almayı nasip eder. Canım benim bende sabah hastanedeydim ofise girdim işlerimi toparladım ve baktım heyecandan ayyy bilsen nekadar çık sevindim. Rabbim kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin canım benim ya söyleyecek bişey bulamıyorum. Oleyyy be darısı buterflycımın benim ve isteyipte olmayan herkese nasip etsin.

canım allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın, ben inanıyorumki butterfly'sında seninde çok daha güzel haberlerinizi alıcam ve inanıyorumki sizlerin ikizleri olucak.... ben çok korkuyorum bu yüzden 2 gün sonra tekrar test yaptırmak istiyorum... doktorum gayet iyi dedi coraspini kestirdi lekelerim geliyor ya oda kanı sulandırıyor bakalım bugün almadım inşallah kesilir ve tabi sorun çıkmaz inanın korkular hiççç bitmiyor bantlara ve progestana devamm bu arada.... Şeniz

Amin canım inşallah bizde hayırlı haberler veririz buradan butterflyada bişey kalmadı oda sonucu yarın öğrenecek inşallah bu sefer hamişdir onada burdan seviniriz benim sonuç almam mayısı bulacak. Aman kendine dikkat et ağır hiçbişey yapma ani harekjet yapma 3 ayı atlattıktan sonra biraz rahat bi ohhh çekeriz inşallah 3 ay biliyorsun riskli oluyor her hamilellik için. Yüce Rabbim tamamına erdirir inşallahda buradan yiğenimizin resimlerini görürüz. Ayyy ne güzel ya :sm_cool::sm_cool:

çok merak ediyorum butterfly's ı allahım güzel haberlerle gelmesini nasip eylesin ikizleri olsun inşallah tabi senindeee.... canım yatıyorum ilk günlere geri döndüm korkudan.... kalp atışların bi duysam o zaman inanıcam çok korkuyorum inan cuma yeniden test yaptırıcam merak ediyorum....

Butterfly daha test yapmadın mııı?yarın normal günün biliyorum ama yapsaydın yaaa.Zaten bir gün fazla verdiler sana değil mi?

Butterfly daha test yapmadın mııı?yarın normal günün biliyorum ama yapsaydın yaaa.Zaten bir gün fazla verdiler sana değil mi?

ya canım bu kızdan ses çıkmıyor bize süpriz yapıcak heralde inşallah....Şeniz
benim sorularım bitmiyor sana ya affet benim şuan göbek hizamın sol tarafında pıt pıt die bir ağrı giriyor neden acep? birde testten sonra hangi ilaçlara devam ettin?

Canım benim hiç korkma stres yapma olumlu düşün bayağı bir yol katettin sen Allah tamamına erdirip inşallah kucağınada Alacaksın buradan bebişinin resimlerini bile yayınlayacaksın inşallah dualarımız seninle bebişinle canım benim. İnancını kaybetme

Pıt pıt diye erkenden kalbi mi atıyor yoksa bu bebişiiinn.Yaa daha sıkı tutunmaya çalışıyordur ne bileyim yerleşiyordur falan.İçinde bir fabrika olduğunu,hızlı bir üretimde olduğunu unutma sakın.Eh birazını da hissedeceğiz tabii bu oluşumların.

Ben testten sonra başından beri kullandığım,yani rahmi hazırlarkenden beri CYCLO PROGYNOVA diye bir hap var yarısı kahverengi yarısı beyaz o hapın sadece beyazını kullanıyorum.Geri kalanı çöpe gidiyor.Adet düzenleyici özelliği var sanırım.Aslında benim bununla ilgili bir problemim yok hala neden kullanıyorum bilmiyorum.Herhalde başka bir işe yarıyordur.Günde bir bebe aspirini,folic plus,bir de crinone jel(progesteron)Senin aspirini kesmiş doktorun sanırım.coraspin vermişti değil mi ?Sen sormadın mı herkes bebe kullanıyor ben neden coraspin diye.coraspin daha ağır değil mi?

canım bence o gaz sancısı :roflol: 2 gündür kabızlıkta var bugün kayısı yedimde zar zor tuvalete gittim yaaaaaaa tatlım yaaaaaaaa ilaçlarla ilgili sorumu gördünmü?

ya canım listede baybprin yazıyor olmadığı için eczacı coraspin verdi aynnı dedi hatta geçen seferden elimde bebeaspirini vardı. ya doktorum alma dedi ama öylede bi eksiklik olmasın onu neden kullanıyoruz? kanı sulandırmak içinmi eğer öyleyse neden sulandırıyoruz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…