Dondurulan Bebişlerimi Hayata Bağlama Mücadelem Bugün Başladıı

canım ne raporu yaaaaa.ben gittim bi polikiniğe kadın hast. ve doğum uzmanına yazdırdım ilaçlarımı.tek kuruş ödemedim.dr riskli gebelik yazdı teşhise bi sorun çıkmadı.cebinden ödemene gerek yok.benim de hakkım duruyor yani....sen de bunu değerlendir.yazmasa bile gülseren 200 falan ödemiş.bunun için hakkı öldürmeye değmez.

canım benim bana sizden daha değişik tedavi uygulayacaklar lucrinle başlayacağız lucrin tüp bebekte kullanıldığı için seninkiler gibi olsa doğru dr yazması yeterli. bende şaştım neden böyle bir yöntem uyguluyorlar başka yöntem yokmu diye sordum var ama lucrinle daha başarılı oluyormuş. fazla tutmayacağı için rapor yazmalrını istemedim ödediğimiz paraların yanında bunlar solda sıfır kalıyor.
nasıl gidiyor heyacanlısındır ben bile şimdiden heyecan bastı
gülserende yok ortalarda test mi yaptırmaya gitti acep

ofise girmek ne demek?laporaskopiyi mi diyosun?peki onu yaptırdıktan sonra hemen deneme yapılabiliyor mu?bir kaç ay beklemek gerekiyo diye bişiy mi duymuştum ne?Aynı dr un önerdi herhelde bunu göz ardı etmemiştir sanırım.hayırlısı olsun canım.bu tür işlemlerden sonra hamile kalmak kolaylaşıyor.Eşimin kuzeni de laparoskopiden sonra kendiliğinden hamiş oldu ,doğurdu.şimdi yine hamişşşşş.darısı başına...

canım benim laproskopiyi ekim gibi oldum zaten sol tüpüm yok sağ tüpüm açılamayacak kadar tıkalı olduğu için direk tüp dediler. ofis te rahim içine kamera ile baktıkları bir tür operasyon rahim duvarlarına bakıyorlar rahimde herhangi bir anormallik kist yada başka bişey varmı diye baksınlar bakalım. keşke nerde o günler bu ay geçikince umutsuzca umutlandım acaba diye ama benimki kendiliğinden imkansız gibi. hayırlısı canım

aa hiç duymamıştım.lucrini ben geçen tedavide cepten ödemiştim.devlet karşılamıyo demişti eczane ...senin tedavi farklıymış cidden.
gülsereni ben de merak ettim.bu saate kadar sesi çıkmadı galiba test yaptırıyooooo. :1shok:
inşallah güzel bi haber alır.
ben sakinim canım ama 13. güne test yapmamı söylediler 9 nisan da .ama aramızda kalsın ben 12. gün yaptırıcam sabredemezsem jeyyar

aa hiç duymamıştım.lucrini ben geçen tedavide cepten ödemiştim.devlet karşılamıyo demişti eczane ...senin tedavi farklıymış cidden.
gülsereni ben de merak ettim.bu saate kadar sesi çıkmadı galiba test yaptırıyooooo. :1shok:
inşallah güzel bi haber alır.
ben sakinim canım ama 13. güne test yapmamı söylediler 9 nisan da .ama aramızda kalsın ben 12. gün yaptırıcam sabredemezsem jeyyar

hayırlısı aramızda kalır kesin kimsecikler duymadı kadınlar kulübü hariç:dance:a.s.

merhaba canlarım, işsizlik paramı almaya postaneye gittim, sonra bankaya gidip kartımı yatırdım. yanındada sigorta polikliniği var oraya uğradım testi 11 e kadar yapıyorlarmış bir sonraki gün veriyolar yaptırmadım belki yarın özelde yaptırırım, birde bantımı alırken test aldım.... herkes beni merak etmiş dışarı çıkınca anladım :)

merhaba canlarım, işsizlik paramı almaya postaneye gittim, sonra bankaya gidip kartımı yatırdım. yanındada sigorta polikliniği var oraya uğradım testi 11 e kadar yapıyorlarmış bir sonraki gün veriyolar yaptırmadım belki yarın özelde yaptırırım, birde bantımı alırken test aldım.... herkes beni merak etmiş dışarı çıkınca anladım :)

merak ettik tabii test yaptırmışsındır diye bizde heyacanla bekliyoruz:emir_bebek:bekle bekle az kaldı canımcım ya testi yaptın mı peki süprizzz mi yapacaksın bize yoksa

merak ettik tabii test yaptırmışsındır diye bizde heyacanla bekliyoruz:emir_bebek:bekle bekle az kaldı canımcım ya testi yaptın mı peki süprizzz mi yapacaksın bize yoksa

canım idrardan çıkmaz onu aldım ama şuan yapmayı düşünmüyorum elimde bulunsun deliririsem bian die tatlicadiarzu

aslında yarın yapabilirim 10.gün nedersin canım?

valla ben pazartesiyi bekle derim ama bilemicem.bazı arkadaşların 10.gün çıktı.Ama dr gördüğün gibi 12. ve 14. gün testlerini istedi yine de.....biraz sabır arkadaşım bak ben de senden güç alıyorum hadi sık dişini azıcık daha......

valla ben pazartesiyi bekle derim ama bilemicem.bazı arkadaşların 10.gün çıktı.Ama dr gördüğün gibi 12. ve 14. gün testlerini istedi yine de.....biraz sabır arkadaşım bak ben de senden güç alıyorum hadi sık dişini azıcık daha......

Gulseren4434 stresle beklemektense ben kanda baktır derim.düşük çıksa bile 2 gun sonra yukselır nasılsa.yoksa da yoktur hiç degılse 2 gün daha stres çekmemiş olursun allah büyüktür inşallah tutmuştur

Gulseren4434 stresle beklemektense ben kanda baktır derim.düşük çıksa bile 2 gun sonra yukselır nasılsa.yoksa da yoktur hiç degılse 2 gün daha stres çekmemiş olursun allah büyüktür inşallah tutmuştur

evet canım bende şöyle düşünüyorum eğer varsa 100 diilde 20 çıkar ama bu eziyet gibi geliyor beklemek :çok üzgünüm: dualarınızı eksik etmeyin nolur buna çok ihtiyacım var yarın sabah gidicem....

canım benim rabbim yüzünü güldürsün inşallah bugün dualarım senin için allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah allahın izni ile yarın dünyanın en güzel haberini alırsın rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın allahım isteyen herkesin kucağını doldursun amin

canım benim rabbim yüzünü güldürsün inşallah bugün dualarım senin için allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah allahın izni ile yarın dünyanın en güzel haberini alırsın rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın allahım isteyen herkesin kucağını doldursun amin

canım allah razı olsun güzel dileklerin için allahım sabırsızlığımıda affeder inşallah dayanamıyorum artık :1no2:

Gülserencim çok zor beklemek gerçekten çok haklısın Allah sabırlar versin valla, inşallah pozitif sonuç alırsın hayırlısıyla canım benim

canım ya inşallah pozitif sonuç alırsın ve burda hamileyiiiiiiiiiiiiiiim diye başlık açarsın... bizlerede umut olursun.... a.s.

canım benim ya inşallah pozitif çıkar dualarımız seninle butterflyda herkes için dua ediyoruz. Allah dualarımızı kabul eder inşallah. burada bi güzel seviniriz:sm_cool::teytey::teytey::dance: halay çekeriz:roflol:

arkadaslar merhana darkınlıfe sayesınde buldum sızı:)be gruba yenı katıldım sayılır.haftaya persembe dondurulmus embrıyolarım saglam cıkarsa transferım var ıns.carsamba cozulcekler bakalım.curly nın olumlu sonucu bıraz ımut oldu bana.ben hıc asılama denemeden subat ayında mıcro yaptrdım.pco hastasıyım.yumurtalarım 1.kalıtedeydı cogu ama olmadı maalesf.bakalm ıns bu sefer olur.persembe dualrınızı beklerım.gulserenın sonucu noldu bellı mı.bugun progesteron jele basladım ve estrofem kullandm bende tablet.bant kullanmadı ama kısıye gore terchler degısıor sanırım.hepınızı opuyorum.ıns herkes hayırlı sonucu alır

X