Dondurulan Bebişlerimi Hayata Bağlama Mücadelem Bugün Başladıı

amin canım inşallah ya bide benim en büyük sorunum aslında hep yalnız olmam eşimde sağolsun çok düşünceli diil kısmet artık. yarın inşallah güzel haberle siteyi oynatırsın....

sana bir tanecik tavsiyem"hayatta kimseden bir beklentin olmasın" tarağın varsa kendi kafanı kaşı der büyükler.

kızlar dün ben de uyuyamadım.bugün de midem çok feciii.karnım şişti kocaman.ben de gastrit var yıllardır.şimdi bu ilaçlar da azdırdı sanırım.inşallah sancıya çevirmez.hemşireyi aradım ilaç içmeyin dedi.napıcam bilmiyorum :1no2: ......acayip oldu midem sanki şişti davul gibi..... senağlama

canım ya noluyo bize :1no2: inşallah bu sıkıntılarımız boşa çıkmıycak sonucu düşünelim ve iyi olmaya çalışalım artık, kendimize çok zarar veriyoruz bu şekilde.

kızlar yarını bekleyemedim tahlil yaptırdım sonuç negatif..

canım benim ne diyceğimi bilmiyorum :çok üzgünüm: benimde adet belirtilerim başladı yarın 9. gün ama yaptırıcam boşuna ilaç kullanmak istemiyorum allahım bizimde yüzümüzü en kısa zamanda güldürsün inşallah....

canım benim ne diyceğimi bilmiyorum :çok üzgünüm: benimde adet belirtilerim başladı yarın 9. gün ama yaptırıcam boşuna ilaç kullanmak istemiyorum allahım bizimde yüzümüzü en kısa zamanda güldürsün inşallah....

canımmm ya kıyamam.çok zor bir durum.dün gecem çok kötü geçti.ama bugün iyiyim.Allah'ıma şükürler aklım fikrim yerinde.bir karar verdim bundan sonraki tüp bebek denememi başka bir hastane de yaptıracağım.özellikle araştırma hastanesi tercih etmeyi düşünüyorum.sorunsuz bir sorun yaşamayı anlayamıyorum:)

canımmm ya kıyamam.çok zor bir durum.dün gecem çok kötü geçti.ama bugün iyiyim.Allah'ıma şükürler aklım fikrim yerinde.bir karar verdim bundan sonraki tüp bebek denememi başka bir hastane de yaptıracağım.özellikle araştırma hastanesi tercih etmeyi düşünüyorum.sorunsuz bir sorun yaşamayı anlayamıyorum:)

iyi olmana sevindim canım senin bu kaçıncı denemendi? ya benim hastanem çok iyi aslında herkeste çok memnun bence sorun bizlerle alakalı kafamızda hiçbirşey olmamalı yanımızda bizi mutlu edicek biri olmalı bizi güldürücek eğlendiricekk dertleri unutturucak dimi!

iyi olmana sevindim canım senin bu kaçıncı denemendi? ya benim hastanem çok iyi aslında herkeste çok memnun bence sorun bizlerle alakalı kafamızda hiçbirşey olmamalı yanımızda bizi mutlu edicek biri olmalı bizi güldürücek eğlendiricekk dertleri unutturucak dimi!

benim tüp bebek farklı hastanelerde 2.denemem.dondurulmuş 3.yani 5 kere bu işkenceyi çektim.sorun bende ise o sorunu çözmek için gidiyorum onların kapısına zaten.her zaman bana %99 şans veriyor dr.lar.ama sonuç yine hüsran.benim gittiğim her 2 hastane de A kalite ve isim yapmış dr.lar.fakat şu da aklıma gelmiyor değil.nasıl olsa onlar bir şeyleri ispat etmişler bundan sonrası denek olarak ta kullanılabilir diye düşünüyor olabilirler.bir arkadaşım hiç tanınmamış bir dr a gitti ve şimdi 5 aylık çocuğu var.yorumu sana bırakıyorum.

a.s.gülserencim ben aranıza yeni katıldım inşallah sonuçların iyi çıkar transferinin ilk gününden beri mesajlarını takip ediyom hayırlı sonuçlar bekliyoz teyze olucaz

Slm kızlar epeyden yoktum myangel çok üzgünüm ne diyeceğimi bilmiyorum. Güçlü olmak zorundayız bu duyguyu bende bilirim ilk denemem negatifle sonuçlandı önce pozitif 2. testte negatif en iyi de zaten bizler birbirimizi anlarız. bende bu ayın 20 de tekrar başlıyorum dondurulmuş embriyolar ile.
butyy cim iyi gördüm seni. İnşallah gülserende sende hamiş haberlerinizi dört gözle sabırsızca bekliyorum.

haziran evet özledik seni.adet oldun mu canım?ben bu sefer daha sakinim .çok fazla ilaç kullanmadık.iğne yoktu, yumurta toplama da olmayınca pek yıpranmadım bu sefer.yumurta toplama olayı benim için bayağı bi problemli geçiyo.işlemden sonra çok ağrılarım oluyor,karnım şişiyor.inşallah bu denemen hayırlı olur,sana bebişlerini getirir canım.

gülseren test yaptırdın mı canım?kızma ama bence de çok erken değil mi?Ama şöyle bi durum da var. CADIARZU biz bu tedavi sürecince diğer arkadaşların kullandığı ilaçları kullanmadık.pregnil,puregon,lucrin almadık.ben tedavinin başından beri estrafem,climara,progestan,babyprin,folbiol ve bir de transfer günü kortizon içerikli bir iğne kullandım(adını hatırlamıyorum).bunlar da beta olduğunu pek sanmıyorum. :1closedeyes: yani bizim kan testimizi yanıltacak bi durum söz konusu değil gibi. :sm_confused: bilgisi olan varsa yanılıyorsam lütfen bilgi verin.....

31 martta hastalandım canım benim salı günü doktora gittim 20 nisanda lucrinle başlayacağım dondurulmuş embriyolarım ile. Dr rapor çıkarmayıp ilaçları kendi cebinden alırsan hakkını öldürmessin ilaçlar pahalı değil dediği için rapor çıkartmayacağım. Eğer bundada tutmazsa şayet 2 tüp denememde inşallah yumurtalarım yine çok olur kaliteli embriyolarım olurda dondururum tekrar bu sefer her türlü aksiliğe karşı masrafsız tekrar şansım olabilir diye düşünüyorum. bunu öğrendiğim çok iyi oldu temmuzda zira 3 rapor ödemesi 2 ye düşeceği için üzülüyordum böyle olması teselli oldu. onun dışında pazartesi ofise girecem daha önce olmamıştım kaçmıştım açıkçası laproskopiden ameliyat olduğum için üstüste gelmesini istemedim amam artık kaçış yok rahim filminden daha kolay olduğunu söylüyorlar. Ama insan ister istemez heyecanlanıyor.

gülseren test yaptırdın mı canım?kızma ama bence de çok erken değil mi?Ama şöyle bi durum da var. CADIARZU biz bu tedavi sürecince diğer arkadaşların kullandığı ilaçları kullanmadık.pregnil,puregon,lucrin almadık.ben tedavinin başından beri estrafem,climara,progestan,babyprin,folbiol ve bir de transfer günü kortizon içerikli bir iğne kullandım(adını hatırlamıyorum).bunlar da beta olduğunu pek sanmıyorum. :1closedeyes: yani bizim kan testimizi yanıltacak bi durum söz konusu değil gibi. :sm_confused: bilgisi olan varsa yanılıyorsam lütfen bilgi verin.....

bildiğim kadarı ile kulalnılan jellerde hamilelik hormonu var diye biliyorum yanlış da biliyor olabilirim ama bu jellerden dolayı göğüslerimiz şişti hassaslaştı hamilelikte olduğu gibi

bildiğim kadarı ile kulalnılan jellerde hamilelik hormonu var diye biliyorum yanlış da biliyor olabilirim ama bu jellerden dolayı göğüslerimiz şişti hassaslaştı hamilelikte olduğu gibi

canım ne raporu yaaaaa.ben gittim bi polikiniğe kadın hast. ve doğum uzmanına yazdırdım ilaçlarımı.tek kuruş ödemedim.dr riskli gebelik yazdı teşhise bi sorun çıkmadı.cebinden ödemene gerek yok.benim de hakkım duruyor yani....sen de bunu değerlendir.yazmasa bile gülseren 200 falan ödemiş.bunun için hakkı öldürmeye değmez.

31 martta hastalandım canım benim salı günü doktora gittim 20 nisanda lucrinle başlayacağım dondurulmuş embriyolarım ile. Dr rapor çıkarmayıp ilaçları kendi cebinden alırsan hakkını öldürmessin ilaçlar pahalı değil dediği için rapor çıkartmayacağım. Eğer bundada tutmazsa şayet 2 tüp denememde inşallah yumurtalarım yine çok olur kaliteli embriyolarım olurda dondururum tekrar bu sefer her türlü aksiliğe karşı masrafsız tekrar şansım olabilir diye düşünüyorum. bunu öğrendiğim çok iyi oldu temmuzda zira 3 rapor ödemesi 2 ye düşeceği için üzülüyordum böyle olması teselli oldu. onun dışında pazartesi ofise girecem daha önce olmamıştım kaçmıştım açıkçası laproskopiden ameliyat olduğum için üstüste gelmesini istemedim amam artık kaçış yok rahim filminden daha kolay olduğunu söylüyorlar. Ama insan ister istemez heyecanlanıyor.

ofise girmek ne demek?laporaskopiyi mi diyosun?peki onu yaptırdıktan sonra hemen deneme yapılabiliyor mu?bir kaç ay beklemek gerekiyo diye bişiy mi duymuştum ne?Aynı dr un önerdi herhelde bunu göz ardı etmemiştir sanırım.hayırlısı olsun canım.bu tür işlemlerden sonra hamile kalmak kolaylaşıyor.Eşimin kuzeni de laparoskopiden sonra kendiliğinden hamiş oldu ,doğurdu.şimdi yine hamişşşşş.darısı başına...

X