Donc. Dr. Fatih Uygur a ameliyat olup memnun kalan-kalmayanlar

Arzu_C

Aromaterapi uzmani arzu_cosar_
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
652
283
36
Merhaba kizlar,

Bu Dr a ameliyat olmayi dusunuyorum, 28 Subat tarih aldim, yurt disindan gelecegim, fakat, yuzden yuze gorusemedim icin bir turlu icime sinmiyor.

Bu dr a ameliyat olup memnun kalanlar/ kalmayanlar lutfen yorum yapabilirler mi?

Not; yas 28, boy 1.65, kilo 55, 2 cocugum var 5 ve 1 yasinda.

Simdiden yorum yapan herkese cok tesekkur ederim.

ayy pardon yazmamisim :KK48: Même buyutme ameliyati :)

Bugun 4.gunum drenlerim çıktı cok memnunum baya her isimi kendim yapabiliyorum fatih bey zaten cok sakin ve profesyonel biri. Ben ameliyata girerken cooook rahattim siz bakin yakisan boyu koyun dedim her seyi doktoruma biraktim hic endisem yoktu eli de cok hafif bence gozun kapali girebilirsin ameliyata

Benim 1 yilı geçti canm ameliyat olalı..protez artı dikleştirme ve çokkkk.çokk memnunum fatih beyden...yine olacak olsam.yine fatih bey derim..ilk.görüşmeye gittim.ve gün aldımmm.

Bugun 4.gunum drenlerim çıktı cok memnunum baya her isimi kendim yapabiliyorum fatih bey zaten cok sakin ve profesyonel biri. Ben ameliyata girerken cooook rahattim siz bakin yakisan boyu koyun dedim her seyi doktoruma biraktim hic endisem yoktu eli de cok hafif bence gozun kapali girebilirsin ameliyata
resim koyarsan beni de izlermisin ?

Benim 1 yilı geçti canm ameliyat olalı..protez artı dikleştirme ve çokkkk.çokk memnunum fatih beyden...yine olacak olsam.yine fatih bey derim..ilk.görüşmeye gittim.ve gün aldımmm.
Canim seni izliyordum fakat resmin yok sanirim

Kizlar ben simdi yurt disindan gelecegim ya onun icin bukadar cok soru soruyorum, birde ben basak burcuyum ve biraz pimpirikliyim malesef. cocuklarimi felan birakip gelip ameliyat olup sonra évime dondugumde sorun cikmasindan, yada oraya gelip Dr un iletisimini begenmeyip ama baska dr arzstirmadigim yada tanimadigim icin mecburiyetten ona ameliyat olmak tan yada élim bos donmekten korkuyorum. Kocam zaten pek hevesli degil oraya kadar gelmeye , burda yaptir ertesi gunu evine gel yat dinlen cocuklarin basina ol ben 1 hafta izin alirim isten cocuklarla ilgilenirim sende dinlenirsin diyor. bizi oralara kadar surukleme diyor.kizim ana okuluna gidiyor onu hergun dedesi okula goturcek. oglumu kaynanama birakcam. organizasyon Sart yani. Ayrica annemle kiz kardesim haric kimseye bisey demicem , esimde annem sorarsa cocuklari birakip tatile mi gidilir diye ne dicez diyor. off su zaman gecseydi su ameliyati olup rahatlasaydim

Kizlar ben simdi yurt disindan gelecegim ya onun icin bukadar cok soru soruyorum, birde ben basak burcuyum ve biraz pimpirikliyim malesef. cocuklarimi felan birakip gelip ameliyat olup sonra évime dondugumde sorun cikmasindan, yada oraya gelip Dr un iletisimini begenmeyip ama baska dr arzstirmadigim yada tanimadigim icin mecburiyetten ona ameliyat olmak tan yada élim bos donmekten korkuyorum. Kocam zaten pek hevesli degil oraya kadar gelmeye , burda yaptir ertesi gunu evine gel yat dinlen cocuklarin basina ol ben 1 hafta izin alirim isten cocuklarla ilgilenirim sende dinlenirsin diyor. bizi oralara kadar surukleme diyor.kizim ana okuluna gidiyor onu hergun dedesi okula goturcek. oglumu kaynanama birakcam. organizasyon Sart yani. Ayrica annemle kiz kardesim haric kimseye bisey demicem , esimde annem sorarsa cocuklari birakip tatile mi gidilir diye ne dicez diyor. off su zaman gecseydi su ameliyati olup rahatlasaydim

Fatih beyden ve iletişiminden memnun kalırsın bence ama tabi yurtdisinda olman seni zorlar çünkü kontroller oluyo mesela 3ya da 4.gun drenler çıkıyo sonra 10.gun kontrolu falan derken en az 3 kere tekrar gelmen gerekebilir gibi

canimm cok sagol etiketlerin icin :KK200:
Benim ameliyat olalı 1 buçuk ay oldu.
Anladığım kadarıyla her dr un tarzı farklı bu dr da öyle..
Ameliyat olduktan sonra da ilgili kaldı ama aradan 20 gün falan geçmişti aramıştım ulaşmaya çalıştım bişey sormak için ama bir türlü bana dönen ilgilenen olmamıştı.
Memnun kalmıştım dr umdan ama tamamen olumlu bişey demek için sanırım biraz daha zaman geçmesi gerekiyor.
Olumsuz hiç birşey diyemem ama.. Çünkü işinde gayet başarılı profesyonel ve efendi birisi. İlgileniyor dinliyor isteklerini anlıyor. Hastane çalışanlarında iyi ilgili. Memnun kalacağını düşünüyorum :KK66:
Ama benşm kafamda bi kaç soru var onlardan sonra tam memnuniyetim belli olcak sanırım. Sadece bekliyorum :KK66:

Fatih beyden ve iletişiminden memnun kalırsın bence ama tabi yurtdisinda olman seni zorlar çünkü kontroller oluyo mesela 3ya da 4.gun drenler çıkıyo sonra 10.gun kontrolu falan derken en az 3 kere tekrar gelmen gerekebilir gibi
Ben 1 hafta gelecegim sanirim 4. gun drenlerim cikarilinca 6. gun kontrol olup 7. gun geri donerim. Cunku cocuklarimi daha uzun sure birakamam zaten esimde 1 hafta izin aldi.

Benim ameliyat olalı 1 buçuk ay oldu.
Anladığım kadarıyla her dr un tarzı farklı bu dr da öyle..
Ameliyat olduktan sonra da ilgili kaldı ama aradan 20 gün falan geçmişti aramıştım ulaşmaya çalıştım bişey sormak için ama bir türlü bana dönen ilgilenen olmamıştı.
Memnun kalmıştım dr umdan ama tamamen olumlu bişey demek için sanırım biraz daha zaman geçmesi gerekiyor.
Olumsuz hiç birşey diyemem ama.. Çünkü işinde gayet başarılı profesyonel ve efendi birisi. İlgileniyor dinliyor isteklerini anlıyor. Hastane çalışanlarında iyi ilgili. Memnun kalacağını düşünüyorum :KK66:
Ama benşm kafamda bi kaç soru var onlardan sonra tam memnuniyetim belli olcak sanırım. Sadece bekliyorum :KK66:
insallah sejnap cim ,senin kafandaki sorular ne KI? burda yapmak istemezsen ozel d'en ulasabilirsin. zaman la yumusayip sekil almasi gibi felan mi? kizlar beni izlermisiniz lutfen?

insallah sejnap cim ,senin kafandaki sorular ne KI? burda yapmak istemezsen ozel d'en ulasabilirsin. zaman la yumusayip sekil almasi gibi felan mi? kizlar beni izlermisiniz lutfen?
Aynen canım şekil almasını bekliyorum. Benim göğüslerim çok ayrık oldu. Dr um bana 15.günümde sütyen takma çıkar dedi ama bu portalsa kime sorduysam hepsi sütyeni muhakkak takıyor. Bana böyle demesi şaşırttı be çıkardığım için mi ayrıklaştılar hep soru işareti oldu kafamda.
1 buçuk ay oldu şimdi sporcu sütyeni takmaya başladım ameliyat sütyenimide takıyorum ama iş işten geçtimi yoksa zamanla mi birleşirler benim vücut yapımla mı alakalı bekliyorum..
10 gün sonra kontrole gidicem sorcam herşeyi bakalım.
Ama fatih bey iyi bir dr eli hafif canım

Perii7777 Perii7777 canm bence senin yapinla alakali. Benim 13. Gunum. Hic ayrik degil hep ayniydi. Sanirim yumusadikca da birlesecek. O senin tamamen gogus yapinla alakali. Gogus cebin duruşu. Kiminin yanda oluyor. Ben de dogru durust takmadim sutyen geceleri hep ortadan actim. Masaja da basladim cok cok haff yumusadi bile. Yumusadikca buyucek gbi geliyor bana. Sanki dolgunlasti. Kizlar ben memnunm doktordan su an icin. Sakin biri cok yogun asiri hastasi oldugu icin oyle uzun uzadiya ilgilenemiyor evet ama sakin profosyonel. Zaten asıl uzmanlik alani meme. Sonraki surecte nasil olacagini bilgilendiricem tabiki. ZTen burdan da hep yazosiyoruz. Ben de cok arastrdim ve fatih bey de karar kıldim.

Bende memnunum 2 ay oldu benimde. Iyikide olmuşum benim 350 cc takıldı ben sadece acaba bir tik üstünü isteseydim olurmuydu acaba diyorum . 350 istedim fatih beyde onu takmış direk. Ama cok doğal duruyor memnunum halimden. Koyabilirsem yarın foto koyucam fikir olur sanada. Uzaklık konusunda tedirgin olma fatih beyin yurtdışından cok hastasi var uygun bir program ayarliyordur mutkaka hatta isvicrede klinik açmışlar hangi ülkede yaşıyorsun bilmiyorum ama yakinsa haftasonlari orda oluyormuş oda bi secenek kontroller icin.

Perii7777 Perii7777 canim gogus yanimiz nasilsa ona gore sonuc veriyomus, zaten onceden de ayriksa buyuyunce ayriklik ayni oluyomus fakat buyuk oldugun dan daha cok fark ediliyomus. Benim burda gittigim dr bana sol gogsunun ucu hafif disari bakiyo saga gore bu ameliyattan sonrada degismicek demisti.

B Bayanfrd canim agrilarin gecti mi? sence 6. gun ucak alip donebilirmiyim?

Jade1982 Jade1982 bende 350 d'en asagi istemiyorum, burdaki dr da suan b cup isen ve istedigin ölçü dolgun bir C cup yada normal bir Dayim cup arasinda ise D secmelisin cunku sonradan keske biraz daha buyuk olsalardi diyosun dedi. Ben Belcikadayim canim. Cok isterim seninde fotonu gormeyi fikir edinmek icin

Arzu_C Arzu_C canm benim bgun iki hafta oldu. Daha rahatim. Agri gbi degil. Kas alti ooldugu icin benim ilk 4-5gun yatip kalkarken hareket halinde yanma batma sizlama oluyor. Bir de sabahlari gerilme oluyor hala. Arada da sizlama griyor. Bu aralar gogus ucum cok aciyor benim dokununca. Ama oyle belirgin agrilar falan cekmedim. 6. Gun aynen donebilirsiniz bence. Bu arada 2. Hafta fotosu koycam nazar deger diye korkuyorum :)

X