Donc. Dr. Fatih Uygur a ameliyat olup memnun kalan-kalmayanlar

ayy canim bende cok zor yukledim fotolari tam 3 gun ugrastim sonunda fotolari iyice kirparak hallettim

Kızlar benimde bugün 1 hafta oldu. Fatih beyi seçtim tabiki ben de. Şiödilik memnunum. Benm iki göğüs yapım farklı olduğu için ameliyat biraz zorlu geçti dedi. Sanırım o yüzden de ilk 3-4 gün çok zorlandım. Bqcaklarda yağ alınan yerler de çok ağrıdı. Ama bugün çok daha iyiyim araba bile kullandım sabah.
Bu arada benim de hafif ayrık duruyorlar. Ama yumuşadıkça ve biraz sıkı sütyen giyince daha yakın dururlar diye düşünüyorum

Lafem Lafem benim kafama takılan bir durum var 2 hafta önce Fatih Beyle görüşmeye gittim protez ile yağ enjektesini sorduğumuzda böyle bir işlemde kilo verildiğinde yağ dokusunun kaybolabileceğini bu yüzden tercih etmediğini söyledi. Yağ enjektesini siz mi tercih ettiniz yoksa Fatih bey bize neden böyle bir açıklama yaptı açıkcası kafam karıştı.

Kızlar benimde bugün 1 hafta oldu. Fatih beyi seçtim tabiki ben de. Şiödilik memnunum. Benm iki göğüs yapım farklı olduğu için ameliyat biraz zorlu geçti dedi. Sanırım o yüzden de ilk 3-4 gün çok zorlandım. Bqcaklarda yağ alınan yerler de çok ağrıdı. Ama bugün çok daha iyiyim araba bile kullandım sabah.
Bu arada benim de hafif ayrık duruyorlar. Ama yumuşadıkça ve biraz sıkı sütyen giyince daha yakın dururlar diye düşünüyorum

Herkese merhaba bende fatih beye ameliyat olmayı düşünüyorum ona ameliyat olan çoğu kişinin yorumunu okudum hatta msj attım ama kimse dönmedi😔 çok az zamanım var lütfen yardımcı olun memnun kaldınız mı? Ben fatih beye güvendim ama burdaki yorumlarda memnuniyetsizlikler beni korkuttu ???

Herkese merhaba bende fatih beye ameliyat olmayı düşünüyorum ona ameliyat olan çoğu kişinin yorumunu okudum hatta msj attım ama kimse dönmedi😔 çok az zamanım var lütfen yardımcı olun memnun kaldınız mı? Ben fatih beye güvendim ama burdaki yorumlarda memnuniyetsizlikler beni korkuttu ???
Merhaba ameliyat oldunuz mu acaba ben de cuma gunune randevu aldım. Çoğu yorum olumlu olduğu için onda karar kıldım. Olduysanız lutfen biraz surecten bahseder misiniz

Ben ameliyat oldum kızlar bugun 2.gunum oldukca iyiyim. Sorusu olan varsa yardımcı olabilirim.

Merhaba 400cc Kas altı takıldı kızımı ıkı bucuk sene kadar emzirdim o yuzden biraz gevsemistı dokum ama yine de a cup bile dolmazdı yani
agrılarınız nasıl acaba? bir de belki erkendir ama doktorunuzun ilgisinden memnun muydunuz ve fiyat bilgisi de verebilir misiniz

agrılarınız nasıl acaba? bir de belki erkendir ama doktorunuzun ilgisinden memnun muydunuz ve fiyat bilgisi de verebilir misiniz
Ilk anda elbette oldu ama asla dayanılmaz bir agrı degıldı. Otururken kalkmaya calısırken ya da ayaktayken oturacağım yatacağım zaman o an bir agrı oluyor sonra geciyor. Kollarımi cok rahat kullabılıyorum ama havaya kaldıramıyorum ve agır tasımıyorum. Doktor cok sakın guleryuzlu nazik ben cok guvendım fatih beye ıcıme hersey sindi ilk muayenede gun aldım zaten.

Ilk anda elbette oldu ama asla dayanılmaz bir agrı degıldı. Otururken kalkmaya calısırken ya da ayaktayken oturacağım yatacağım zaman o an bir agrı oluyor sonra geciyor. Kollarımi cok rahat kullabılıyorum ama havaya kaldıramıyorum ve agır tasımıyorum. Doktor cok sakın guleryuzlu nazik ben cok guvendım fatih beye ıcıme hersey sindi ilk muayenede gun aldım zaten.
Merhaba siz fatih uygura yeni mi ameliyat oldunuz, kaç bin tl ödediniz ameliyata lütfen bilgi verir misiniz

Ameliyat oldum. Memnun değilim. İstediğim boyutu takmadı. Defalarca büyük dememe ragmen kafasındaki boyutu taktı. Anlastıgımız 360 cc takmadı. Ve işinin arkasında da durmuyor. Tavsiye etmiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun.kac bin TL yaptınız acaba.ve sadece protez mi taktınız.dikleştirme var mı

Son düzenleyen: Moderatör:
X