Dön başa aynı problem: kayın

Direkt kaynına dedin mi hiç ? Yengen geldi odaya toplan biraz
Abin yokken gider misin lütfen rahat edemiyorum vs ben olsam direkt derdim eşi aradan çıkar direkt söyle yüzüne

Bu biraz şey gibi oğullari bekarken şehir dışındaki evlerine hiç gitmeyen ailelerin evlenince aylarca kalmaya çalışması gibi

Ya akıl var mantık var. Bu adam ne kadar düzelebilir, ailesi ne kadar uzak kalacaktı? Şimdi daha beter hayatınız. Eskiden de tek çocukla ailenizin yanına dönemeyeceğiniz işin boşanamadığınızı söylüyordunuz. Şimdi iki çocukla nasıl olacak bu iş? Ya erkek kardeşi evden kovup, yüzüne bağırıp çağıracaksınız ve başınıza gelecek her şeye razı olacaksınız. Ya da direk erkek kardeşe razı olacaksınız

Sizin yerinizde olsam annenizi boşandırıp yanıma alırdım, babanız da kendi tek başına yaşasın, o yaşlardaki erkekler eşi olmayınca çok zorlanıyor yemek çamaşır vs bilmedikleri için.

Ne yaptı 2 günde çok merak ettim?

Haklisiniz suanda ne sartlari degismesi mumkun gozukuyor ne de adamin kendi erkek kardesiyle evlenmesi

Ne yaptı 2 günde çok merak ettim?
Butun evi temizlige giristi bi yandan cocuklarla ilgilendim bi yandan mecbur yardim ettim aksam gecenin bi yarisi olmus benim yattigim yerin yaninda telefonla konustu yarim saat sesli bir sekilde sonra mutfagi topladi cat cat sesleriyle sabahin korunde kaldirip ben ananemlere gidicem hadi gel dedi. Bende dedim yok sagol beni evime birak ailesini pek sevmem o ara ne zaman abim beni onlara cagirsa bir ailesine gidesi tuttu benide goturcekler biraksam boylece bi kac ay yalniz kaldim arada onlar bana geldi bi guzel yaptigim yemegi yiyip gittiler

Yapacak bir şey yok bence kendinizi boşa yorup sinir hastası olmayın.Bosverin siz de onlar gibi rahat davranın.Madem ayıp bilmiyorlar siz de gerekirse bilmeyin.Ev sizin düzen sizin hiççç misafirler varmış gibi davranmayın.Rahatsiz olan gider hesabı yapın ki onlar sizin kahrinizi çeksin

Bir şeyi değiştiremeyecekseniz kabul edin sorun yapmayın. Kendi hayatınıza bakın. Sinirlenip üzülünce bir şey değişmiyor nasıl olsa.
Yorumlarda da bahsedilmiş, kaynınıza da iş yaptırın. Kötülükle değil rica ederek. Onu düşman olarak görmeyin öncelikle, siz ona iyi davranın ondan da size yardımcı olmasını isteyin. Mesela bir işiniz varsa çocuklarla ilgilenmesini, marketten bir şeyler lazımsa onu gönderin. Benim erkek kardeşim yanımda bu aralar ev işi yaptırmıyorum istesem yapar ama çocuklarla ilgilenir, dışarı çıkarır, oyun oynar, ödev yaptırır. Siz de kaynınızı istenmeyen bir insan olarak görmeyin. Bakış açınızı değiştirin.

Adam git diyor neden annenizle donmeyi dusunmuyorsunuz cidden?
Belliki onlar gitmeyecek.
Nasil bir genislik ya,genc adam,esiniz evde yok yatip kalkacak.Sorsan muhafazakarlardir es ailesi.

Çok fenaymış gerçekten. ondan öğrenecek çok şey var.

Çok fenaymış gerçekten. ondan öğrenecek çok şey var.
Birde ben calisiyordum dusunun. Abimde yalnizsin haftasonu gel bari diyordu hey Allahim yengemin hareketlerini mi gormuyordu oylesine mi soyluyordu bilmiyorum artik. Neyse ben oyle davranmam acik acik birini istemiyorsam soylerim eger yuzsuzse bu olaydaki gibi eside anlayissizsa o zaman haktir tabiki boyle davranmak

İyi hoş söylüyorsunuz gerçekten de ama bu kadın evinde istediği gibi giyinemeyecek mi ? Evde yabancı bi erkekle yalnız kalmak zorunda mı ?
Bu işin ben güzellikle bir çözümü olacağına inanmıyorum.

Yalnız kalmak daha iyi, eminim öncesinde eşi ile kavga da etmiştir abiniz. Abiniz yalnız kalmasın gelsin demiştir, yenge ne gerek var demiştir.
Maalesef bizim kültürde açık açık konuşmak yok, illa istemediğini davranışlarıyla belli edecek. Yani hepimiz öyleyiz. Ben de söyleyemem. Ama 2 günlüğüne gelmiş birine de böyle yapılmaz ya.

Bence giyinsin, onu da eşi düşünsün. Her hafta sonu eşim kardeşini çağırırsa, istediğim gibi giyinirim, mememi açıp bebeğimi de emziririm. Kendileri bilir.

Bu da hoş değil
Eşinin kardeşi gelmiş yani yerleşmiyorsa 3-5 günlük ise misafir yani idare edilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…