Tesekkur ederim cevap verdiginiz icin. Insaallah ise yarar hem calisip hem iki cocuga annelik hem de ustune kisisel bakim iyice zorlasmisti. Burda seansi 350 pounds a epilasyon yaptiranlar var. Cok pahali ve guvenliginden de emin degilim. Kil kokunu yok ediyor cunku. Bu ise yararsa cok dua alirsiniz:)

Tesekkur ederim cevap verdiginiz icin. Insaallah ise yarar hem calisip hem iki cocuga annelik hem de ustune kisisel bakim iyice zorlasmisti. Burda seansi 350 pounds a epilasyon yaptiranlar var. Cok pahali ve guvenliginden de emin degilim. Kil kokunu yok ediyor cunku. Bu ise yararsa cok dua alirsiniz:)

ben lazer yapmadığım halde çok etkisini gördüm.:19: inşallah sizde de aynı etkiyi gösterir ( ki aynı etkiyi gören bayan çok ). bakımlarını ay ile yaşam başlığımda verdiğim zamanlamaya göre yaparsan daha çok sonuç elde edeceksin:34:

ben lazer yaptırıyorum. 2 nisana denk getiricem inş. daha etkili olur.

Konuya gec yazdım bacım çok teşekkür ederım :D sayende düzenlı agda yapma günümüz olacak hem kader ortagımızın cok olmasıda aynı anda ritüel gıbı yapmakta ınsanı rahatlatıyor :D bu ıkıncı olacak yüzümü aldıracagım sen azaldıgını söylemıssın zamanla bıtecegı günlerı sabırsızlıkla bekleyecegım :D sonucları burda paylasırım ıns evlenene kadar kurtulurum eşimle farkım olsun dımı bır eve ıkı kıllı yakısmaz :52:

Konuya gec yazdım bacım çok teşekkür ederım :D sayende düzenlı agda yapma günümüz olacak hem kader ortagımızın cok olmasıda aynı anda ritüel gıbı yapmakta ınsanı rahatlatıyor :D bu ıkıncı olacak yüzümü aldıracagım sen azaldıgını söylemıssın zamanla bıtecegı günlerı sabırsızlıkla bekleyecegım :D sonucları burda paylasırım ıns evlenene kadar kurtulurum eşimle farkım olsun dımı bır eve ıkı kıllı yakısmaz :52:

bizi böyle kabul edebilecek erkekler aranıyor:29::9: bayan olmak çok zor :31:

geçen ayın 6 sında adet olmuştum. bu ayın 1 i gibi olacağm. sonuç olarak ilk tarihe yetişemiyorum:26: yetişseydim iyi olurdu, çünkü mümkün olduğunca her tarihe uymak daha hızlı sonuç verecek. bende sadece kırılan bi kaç tüy var, onları alacağım makine ile. o kadar az tüye ağda gerekmez:51: ama işte adetlerim hep kötü denk geliyor. bu arada şubatın 2. tarihinde aldığım tüyler daha çıkmadı bile ucu:64:

çenemde 10-15 tüy diken gibi diyodum ya hani, bugün kontrol ettim elime diken gibi gelmiyor:53: gittikçe yumuşuyor ya çok mutluyum kızlar, darısı sizlerin başınaaaa:52:

Son düzenleme:
off ya been çok denemek istiyodum ama ayın 2 si tam reglimin 1. günün olacak 29 nisanda 2gün öncesi bu ayda yapamıyacağım bari mayıs bana uysa bi türlü tarihler uymuyo:(((

off ya been çok denemek istiyodum ama ayın 2 si tam reglimin 1. günün olacak 29 nisanda 2gün öncesi bu ayda yapamıyacağım bari mayıs bana uysa bi türlü tarihler uymuyo:(((

benim durumumda bu olacak galiba:43: Ama mayıs ayıo bizim ayımız olacak :16: 8 i gibi olacak , o zaman bizden KAYMAĞI yok :64:

benim durumumda bu olacak galiba:43: Ama mayıs ayıo bizim ayımız olacak :16: 8 i gibi olacak , o zaman bizden KAYMAĞI yok :64:

canım diğer tarih mayısn 8imi. mayıs için başka tarih yok mu. nisan için 2 tarih vermişin ya ondan sordum.alternatif bi tarih olunca daha iyi oluyor ;)

Back
X