Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni keşfettim bu sayfayı bende denesem mi acaba. alıyorum 1 hafta olmadan çıkıyor. kaç senedir ağdayla alırım, utanır biraz azalır değil mi yok yok azalmıyor da.Ten beyaz tüyler siyah olunca da,azcık çıksa hemen belli oluyor.Bir de bu yöntemi deneyelim.inşallah işe yarar
1 kere denedim ve gerçekten faydasını gördüm. Tüyler daha geç ve daha seyrek çıktı. Bu hafta ağda yapmayı düşünüyorum fakat bu ay içerisinde başka uygun tarih yokmuş. Ama mecbur yapmam gerek. Artık nisanki tarihte uygularım..
kızlar ben şubatın sonlarına dogru ağda yaptım mart ayın kaçında yapmam gerekiyor
şimdi regliyim
yaa ben niye mesajları farkedemiyorum bugünlerde , halbu ki sayfa açık hep
Akrepcik ben şeyi sorcam sen ilk sayfada yüzünüzü almayın demişsin ama ben bugün çenemi aldım bişey olur mu ki ?? daha çok çıkmaz inşllah.
bide seninkiler daha yeni çıkmaya başlamış ya geç çıkması için bişey mi yapın lütfen yaptıysan söyle ???
şimdideeeen çok teşekkürler : )
canım bu tarihlere ne kadar süre uymamız gerekiyor
bir süre sonra tüylerde azalma mı oluyor yoksa hep mi bitiyor
vallahi ormana döndüm bir an evvel nisan 2 olsun
akrepcik nisan ayındaki epilasyon tarihi belli.nisan ayında kaşlarımı aldırıp,saçlarımı da kestirmeyi düşünüyorum.bunlar için de uygun tarihler nelerdir? yardımcı olursan çok sevinirim
akrepçiğiiimm günaydınnn :) bir kaç gündür takp edemedim şimdi okudun tüm yazışmaları benimde çenemde ve dudak üstünde çıktı uff bıktım yaa ip dayanmıo artık o denli sert ve siyahh büyüyen faz demişsin ne zaman almalıyız kii o yüzden mi böle çıkıoo yaa
[video=youtube;HDgCklHpvCc]http://www.youtube.com/watch?v=HDgCklHpvCc[/video]
Bu bilgileri uygularken DOLUNAY MEDİTASYON MÜZİĞİ'nin eşliğinde yapın birde. İçiniz ferahlayacak
Merhaba arkadaslar Ben de her ay bu tuy alma torenlerinden biktim . Arastirirken bu basligi gordum bir sorum olacak bu tarihler Turkiyeye ozel mi? Yurtdisinda yasayanlarda da ayni tarih mi gecerli? Ben Ingilteredeyim. Cevap verirseniz sevinirim.