Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bir sorum olacak, ben yurtdisindayim ve bu gece dolunay var ne yapmaliyim 2 nisani mi beklemeliyim?
artık nisan gelsin :))))) dayanamayabilrim üstten üstten hallediyorum ama ( offfff game of thrones dan hemen sonra başlıcam
Kızlaaaaar. Beni duyun ne olur. Bişey sorcam. şimdi önümüzdeki hafta yeğenim evleniyo ve ben haftaya kaşlarımı aldıracaktım. Eeee bu tarihlerde kaşları aldırmayın diyosunuz. peki ben kaşlarımı ne zaman aldırsam uygun olur. hafta sonu mu aldırayım. Zaten kaşlarım seyrek benim.
evet ya kaş vs için acaba 4ile 29arasında bigün mü yaptırsak şu epilasyon günlerine denk gelmesin diye ne dersin akrepcikim
eğer mecbur aldırmanız gereken bir durum yoksa 10 nisan ile 25 nisan arası aldırın, gür çıksın şeklini değiştireyim diyorsanız 18 nisan ile 25 nisan arası aldırın
ben de bu dolunay takvimini uygulamak istiyorum ama hastaligimin 1 2 gün öncesine denk geliyor benim adetim bitene kadar epilasyonun tarihi geciyor öff öff:)
şimdi ben kaşlarımın tüyleri incelsin istiyorum ayın ikisindemi aldırayım? nisan 10 nerden çıktı yahu :s
sen konunun içine girme bi dur ya sen incelmesini ,azalmasını vs. istiyorsan verdiğim epilasyon tarihlerinde aldıracaksın
dün gece ne yaptım biliyor musunuz ? :44:
Balkonda oturup DOLUNAY'ı seyrettim Ay'ı bize keşfettirdiği için RABB'ime dua ettim. Sizler için de dua ettim
çok şükür Allahıma ya dünya üzerinde ne varsa hepsi ayrı güzel hepsi ayrı özenle yaratılmış ve hepsinin bize bi faydası var ayın otun çiçeğin böceğin ne varsa..kurban olduğum herşeyi ne güzel de yaratmış biz kulları olarak ne kadar şanslıyız aslında..bu arada ben kendi adıma konuşayım bu konularda bizleri bilgilendirip yardımcı olduğun için bende dua ediyorum sana canım ve eminim kızlar da çok duacıdır sana teşekkürler tekrar
Simdi siz dolunay gokyuzunde gorundugu zaman epilasyon yapin diyorsunuz ya ben de goruyorum burda dolunayi yani gorsek de beklemeli miyiz?I understand but I couldn't explain my matter:)canım ciğerim İngiltere ile aramızda 2 saat var demiştim. Burada 2 nisan 09.35 te başlayacak. Sizin orada da 2 nisan 11.35 te başlayacak. Sen burada verdiğim saate 2 saat ekleyeceksin örnek te verdiğim gibi. Sizin orada 2 saat sonra başlayacak ve 2 saat sonra bitecek. Mesela ;
Burada 2 nisan 9.35 te başlayıp 4 nisan 11.41 de bitiyor. Sizin orada ise 2 nisan 11.35 te başlayıp 4 nisan 13.41 de bitecek Do you understand me ?
Simdi siz dolunay gokyuzunde gorundugu zaman epilasyon yapin diyorsunuz ya ben de goruyorum burda dolunayi yani gorsek de beklemeli miyiz?I understand but I couldn't explain my matter:)