Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bundan sonra mutlaka dikkat edeceğim, süpermiş :))
yaa ben niye mesajları farkedemiyorum bugünlerde , halbu ki sayfa açık hep
nisanda iki farklı zamanda alma gününün olması çok iyi şuan bacaklarımdaki ikinci parti tüyler yavaştan uzamaya başladılar.nisana 2 hafta var.biraz daha dişimi sıkayım
akrepcim'immm nerdesinn günaydın =)
şimdi ben bu hafta aldırcam kaslarımı cunkü tam aldırma kıvamında hem hastalığımda yeni bitti nisan 2 ye kadar hiç dokunmam uzarlar ama ben ayın 10 u gibi hasta oluyorum sorun olur mu? ?
bendede var o sorunn :))
Ben 25 şubatta ağda yaptım normalde genitalde bir haftada tüyler çıkardı ama 3 hafta oldu hala yarısından çoğu çıkmamış inşallah çıkmazda:) ama koltuk altım hemen çıktı ne bir azalma ne bir incelme:) artık hep dolunay tarihlerinde yapıcam inşallah hepimiz kurtuluruz:)
bişeycik olmaz adetine 8 gün kalmış oluyor çünkü
çok dikkatsiziz
tamamdırrr. seviliyorsun cicim
sanırım :)))
2 nisan a daha çok var ozamana tekrar çıkar bugün hallettim ben :))
şu kararma için olan formulü deneyeniniz var mı? işe yarıyor mu?
bende hafif kararma var, bi daha ki epilasyonda yapacağım, içinde sirke de var belki tüyleri azaltır bravo yani benim gibi bu hatayı yaptın, ikimizde büyüyen faz da aldık tüyleri. Ama benim ki yüzümdeydi ve resmen sakal olmuştu o yüzden aldım, yani mecburiyetten . Sen ne demeye aldın ki , büyüyen fazda mecbur kalmadıkça tüylerimizi almıyoruz çünkü hem hızlı hemde kuvvetli çıkar:18:
bende nisanda alışımda yaparım:) hatayı yaptım çünkü spora gidiyorum, hak verirsinki orada öyle olmuyor :)) birde regli dönemime 10 günden az var o nedenle yapmak durumunda kaldım :) biradaha dahada dikkat edeceğimmm :)) nisan dönemi gelmeden kaşlarımı aldırabilirim değilmi :)) küsmesin.
evet canım alabilirsin, kaşımızın küsmemesini istiyorsak büyüyen fazda almamız lazım
süpersin ya :) iyi ki denk gelmişim senin paylaşımlarına . teşekkür ederim bilgilerin için :) hiç bilmiyordum dolunay zamanı vs. daha bir çok konuda eksiklerimi de tamamladın :)
yakında sürpriz bi konu ile geleceğim zaten