akrepcik verdiğin tarihin son günü renglim bitmiş oluyor yapsam olur mu kafam karıştı :26:
hangi gün bitiyor canım onu söyle tarih olarak :44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
akrepcik verdiğin tarihin son günü renglim bitmiş oluyor yapsam olur mu kafam karıştı :26:
Akrepcik, epilasyon tarihi 2 nisanda başlıyor ya peki 31 martta yaparsakta olurmu ki?
ay 31 mart günü saç kesimi yapanlarda saçı uzatma özelliğine sahip. yani epilasyon yaparsan çabuk uzayacaktır
Hmm anladım canm sağol. Hani bende düşünmüştüm 2 güncük farkedermi acaba diye ama. Ediyomuş
Engin tecrübelerine dayanıyoruz sağol
tatlım rengli günüm ayın 2.de bitiyor beklemem gerekir mi birkaç gün :26:
nisan 2 de bitmesi çok çok iyi . Nisanın 4 üne kadar zamanın var. adetin bittiğinde hala epilasyon günü içindeysen alabilirsin
canım cevabın için teşekkür ederim
bende adet bitiminden birkaç gün bekleme varmı ki diye düşündüm ama yokmuş sevindim hemen yakalamış oldum tarihleri
ersağ tüğ azaltıcıyla dermodayın tüğ azaltıcısınıda aldım umarım faydası olur tarihlerle birlikte uygulamaya koyulacağım sonuçları paylaşırım sizlerlede
Tamam o zaman senin adını da listeye ekliyorum. Fakat hangi ürünü kullanacaksın ? aslında örnek verecek olursam bir bacağına ersağ, diğer bacağına da dermoday uygula. Paketler bitene kadar. Paketler bittiğinde hangisinin daha çok işe yaradığını daha kolay gözlemlersin[/QU
bu fikri tuttum hangisi daha etkili olursa ondan devam ederim
bu fikri tuttum hangisi daha etkili olursa ondan devam ederim
hadi bakalım kolay gele
Merhaba kızlar , Nisandaki tarihler nelerdi akrepcik : ))
Bide ben şeyi gördüm internette dolnay epilasyonundan sonra alınan bölge idrar sürünce daha etkili oluyomuş acaba doğrumudurki ????
umarım işe yarıyordur nisanın 2 sini bekliyorum dört gözle....
burdn sonuçlarını yazarım inşllah ...
ozman yatar kalkar sana dua ederim :)emin ol yarıyor
ozman yatar kalkar sana dua ederim :)