Dolunay epilasyonu

tatlım rengli günüm ayın 2.de bitiyor beklemem gerekir mi birkaç gün :26:

nisan 2 de bitmesi çok çok iyi . Nisanın 4 üne kadar zamanın var. adetin bittiğinde hala epilasyon günü içindeysen alabilirsin:KK54:

canım cevabın için teşekkür ederim

bende adet bitiminden birkaç gün bekleme varmı ki diye düşündüm ama yokmuş sevindim hemen yakalamış oldum tarihleri :KK12:

ersağ tüğ azaltıcıyla dermodayın tüğ azaltıcısınıda aldım umarım faydası olur tarihlerle birlikte uygulamaya koyulacağım sonuçları paylaşırım sizlerlede :nazar:

canım cevabın için teşekkür ederim

bende adet bitiminden birkaç gün bekleme varmı ki diye düşündüm ama yokmuş sevindim hemen yakalamış oldum tarihleri :KK12:

ersağ tüğ azaltıcıyla dermodayın tüğ azaltıcısınıda aldım umarım faydası olur tarihlerle birlikte uygulamaya koyulacağım sonuçları paylaşırım sizlerlede :nazar:

Tamam o zaman senin adını da listeye ekliyorum. Fakat hangi ürünü kullanacaksın ? aslında örnek verecek olursam bir bacağına ersağ, diğer bacağına da dermoday uygula. Paketler bitene kadar. Paketler bittiğinde hangisinin daha çok işe yaradığını daha kolay gözlemlersin:KK34:

Tamam o zaman senin adını da listeye ekliyorum. Fakat hangi ürünü kullanacaksın ? aslında örnek verecek olursam bir bacağına ersağ, diğer bacağına da dermoday uygula. Paketler bitene kadar. Paketler bittiğinde hangisinin daha çok işe yaradığını daha kolay gözlemlersin:KK34:[/QU

bu fikri tuttum :KK76: hangisi daha etkili olursa ondan devam ederim

umarım işe yarıyordur nisanın 2 sini bekliyorum dört gözle....
burdn sonuçlarını yazarım inşllah ...

Merhaba kızlar , Nisandaki tarihler nelerdi akrepcik : ))

Bide ben şeyi gördüm internette dolnay epilasyonundan sonra alınan bölge idrar sürünce daha etkili oluyomuş acaba doğrumudurki ????

canım ciğerim bu konunun ilk mesajında tarihler mevcut:KK34: idrar konusu da yıllarca deneyen olmuş fakat sonuç alan olmamış. bu ve bu gibi çok saçma yöntemler var. deneme derim :KK1:

X