Dolunay epilasyonu

Tesekkur ederim cevap verdiginiz icin. Insaallah ise yarar hem calisip hem iki cocuga annelik hem de ustune kisisel bakim iyice zorlasmisti. Burda seansi 350 pounds a epilasyon yaptiranlar var. Cok pahali ve guvenliginden de emin degilim. Kil kokunu yok ediyor cunku. Bu ise yararsa cok dua alirsiniz:)

Tesekkur ederim cevap verdiginiz icin. Insaallah ise yarar hem calisip hem iki cocuga annelik hem de ustune kisisel bakim iyice zorlasmisti. Burda seansi 350 pounds a epilasyon yaptiranlar var. Cok pahali ve guvenliginden de emin degilim. Kil kokunu yok ediyor cunku. Bu ise yararsa cok dua alirsiniz:)

ben lazer yapmadığım halde çok etkisini gördüm.:KK19: inşallah sizde de aynı etkiyi gösterir ( ki aynı etkiyi gören bayan çok ). bakımlarını ay ile yaşam başlığımda verdiğim zamanlamaya göre yaparsan daha çok sonuç elde edeceksin:KK34:

Insaallah etkili olur, her zaman dogalliktan yana oldum. Yalniz su an adetimin bitmesine 2 gun var 2 nisan bana uyuyor degil mi?

:) Buna sevindim iste. Tesekkur ederim bundan sonra tarihine dikkat ederek yapacagim sonucunu burda paylasirim insaallah .

Konuya gec yazdım bacım çok teşekkür ederım :KK70: sayende düzenlı agda yapma günümüz olacak hem kader ortagımızın cok olmasıda aynı anda ritüel gıbı yapmakta ınsanı rahatlatıyor :KK70: bu ıkıncı olacak yüzümü aldıracagım sen azaldıgını söylemıssın zamanla bıtecegı günlerı sabırsızlıkla bekleyecegım :KK70: sonucları burda paylasırım ıns evlenene kadar kurtulurum eşimle farkım olsun dımı bır eve ıkı kıllı yakısmaz :KK52:

Konuya gec yazdım bacım çok teşekkür ederım :KK70: sayende düzenlı agda yapma günümüz olacak hem kader ortagımızın cok olmasıda aynı anda ritüel gıbı yapmakta ınsanı rahatlatıyor :KK70: bu ıkıncı olacak yüzümü aldıracagım sen azaldıgını söylemıssın zamanla bıtecegı günlerı sabırsızlıkla bekleyecegım :KK70: sonucları burda paylasırım ıns evlenene kadar kurtulurum eşimle farkım olsun dımı bır eve ıkı kıllı yakısmaz :KK52:

bizi böyle kabul edebilecek erkekler aranıyor:KK19::KK9: bayan olmak çok zor :KK31:

geçen ayın 6 sında adet olmuştum. bu ayın 1 i gibi olacağm. sonuç olarak ilk tarihe yetişemiyorum:26: yetişseydim iyi olurdu, çünkü mümkün olduğunca her tarihe uymak daha hızlı sonuç verecek. bende sadece kırılan bi kaç tüy var, onları alacağım makine ile. o kadar az tüye ağda gerekmez:KK51: ama işte adetlerim hep kötü denk geliyor. bu arada şubatın 2. tarihinde aldığım tüyler daha çıkmadı bile ucu:KK64:

çenemde 10-15 tüy diken gibi diyodum ya hani, bugün kontrol ettim elime diken gibi gelmiyor:KK53: gittikçe yumuşuyor ya çok mutluyum kızlar, darısı sizlerin başınaaaa:KK52:

Son düzenleme:
off ya been çok denemek istiyodum ama ayın 2 si tam reglimin 1. günün olacak 29 nisanda 2gün öncesi bu ayda yapamıyacağım bari mayıs bana uysa bi türlü tarihler uymuyo:KK43:((

off ya been çok denemek istiyodum ama ayın 2 si tam reglimin 1. günün olacak 29 nisanda 2gün öncesi bu ayda yapamıyacağım bari mayıs bana uysa bi türlü tarihler uymuyo:KK43:((

benim durumumda bu olacak galiba:KK43: Ama mayıs ayıo bizim ayımız olacak :KK16: 8 i gibi olacak , o zaman bizden KAYMAĞI yok :KK64:

benim durumumda bu olacak galiba:KK43: Ama mayıs ayıo bizim ayımız olacak :KK16: 8 i gibi olacak , o zaman bizden KAYMAĞI yok :KK64:

canım diğer tarih mayısn 8imi. mayıs için başka tarih yok mu. nisan için 2 tarih vermişin ya ondan sordum.alternatif bi tarih olunca daha iyi oluyor :KK66:

X