Eee, o yüzden açtı kız işte. Kaldı ki dolunayın sadece tüylere değil insan bedenindeki her şeye etkisi var, siz bi zahmet araştırın da öğrenin.
Yok dolunay işinize gelmediyse buyrun lazer/iğneli epilasyona gidin. Kız kimsenin boğazına dayanmıyo ki illa bu böyle diye.
Ben 1 yıldır dolunay yapıyorum, önceden ilk hafta uç veren tüyler 3 haftadır çıkmıyor, şimdi sana mı inanıyım, yaptığım işe mi?
Burası sağlıkla ilgili değil, vücut temizliği ile ilgili konu ayrıca. İlaç tavsiyesi mi yapıyoruz da burda belamızı bulcaz?
Kimse yaptığından %100 emin değil zaten, hiç rastladınız mı burda ''ben hamam otu/tuz/limon vs. kullanıyorum, kesin sonuç aldım'' diyenleri? Herkes deniyor kendine göre yorumlarını ilave ediyor buraya.
Niyeyse gereksiz bi gerginliğe bürünmüşsünüz olmayacak konuda.
bende çok şaşırdım inan ki
akrepciyim teşk.ederim yapacak bişey mecbur bukez böyle lacagım ama ben yüzümün kıllarının söylediyin tarihte aldım 9 da ama iki gün sonra sakal gibi gene çıktı limonda sürmüştüm bu ay epilsayonu yanıltıcımı acaba yoksa her ınsanda aynı etkiyi yapmıyormu yardım et değişen bişey olmadı
Eee, o yüzden açtı kız işte. Kaldı ki dolunayın sadece tüylere değil insan bedenindeki her şeye etkisi var, siz bi zahmet araştırın da öğrenin.
Yok dolunay işinize gelmediyse buyrun lazer/iğneli epilasyona gidin. Kız kimsenin boğazına dayanmıyo ki illa bu böyle diye.
Ben 1 yıldır dolunay yapıyorum, önceden ilk hafta uç veren tüyler 3 haftadır çıkmıyor, şimdi sana mı inanıyım, yaptığım işe mi?
Burası sağlıkla ilgili değil, vücut temizliği ile ilgili konu ayrıca. İlaç tavsiyesi mi yapıyoruz da burda belamızı bulcaz?
Kimse yaptığından %100 emin değil zaten, hiç rastladınız mı burda ''ben hamam otu/tuz/limon vs. kullanıyorum, kesin sonuç aldım'' diyenleri? Herkes deniyor kendine göre yorumlarını ilave ediyor buraya.
Niyeyse gereksiz bi gerginliğe bürünmüşsünüz olmayacak konuda.
önce oku sonra yorumla ne anladınki alakasız bi tartışmaya girdin????
benim ismimi yapmadığım bişeyde alone tüy azaltmak için şunu yapıyo diye tavsiyelere koymuş ama yok öyle bişey neden tepki vermeyim anlamadan herşeye kafanıza göre yorum yapmayın dolunay falan bişey dediğim yok
Okuduk, anladık. Laflarına dikkat et, agresif misin nesin. Belli ki yanlış anlaşılma olmuş. İnsan gibi düzgünce söylemeyi öğren, sonra tartışmaya gir.
allah aşkına anlamadan herşeye saçma sapan yorumlar yapıyosunuz adımla falan alakası yok ama sağlıkla alakalı konularda hata yapılmamalı iyi ya bende akrepçik tüy azaltmak için badem yağı kullanıyo diyim denemek isteyen denesin sonuçları hep berber görürüz. yanlışlıkla yazdım dediğin şeyi biri yapıp ters etki görse senin için sorun yok ve anlamadan yorum yapanlar içinde.
bayılıyo bizim insanımız her konuda eleştiri yapmaya anlamadan.
sen dikkat ette bana öyle akıl ver çirkin bi tavır takındığımı sanmıyorum herşeyi söyleyip ne varki canım demek ne yaa anlayıpta yaptığın yorum omu??? hala savunma içindesin kusura bakma kimse sana sormayacak burda kimle ne konuşcağını hoşlanmadıysan sen ilgilendirmeyen konulara girme
Sen hastasın, sorunların var senin. Bi psikoloğa git, öfke kontrolü ile ilgili yardım al. Sonra da diksiyon kursuna git.
Hadi canım hadi, mahalle ağzıyla polemiğe girecek halim yok senle.[/QUO
sen mayakmısın çirkin kelimeler kullanıp bide senle tartışamam diyemiyosun pardonda senlik ne vardıda attın kendin ortaya terbiyesiz gerizekalı
sen mayakmısın çirkin kelimeler kullanıp bide senle tartışamam diyemiyosun pardonda senlik ne vardıda attın kendin ortaya terbiyesiz gerizekalı
Fatihle bozuştuk hem bu aralar :44: Rabbim hakkımda hayırlısı ne ise ona yöneltsin, ona ulaştırsın.
Aynaya baktın herhalde
bu fatıhler hep boyle heralde bende de bır fatıh var 11 12 13 tarıhlerınde bizde bozuştuk heralde ayın çekim gücünden ötürüşaka bir yana Allah sevdgiyle herkesi mutlu huzurlu geçim versin .. amin
sözü atıyorumiçki içen biriyle evlilik yapamam ben
sözü atıyorumiçki içen biriyle evlilik yapamam ben
Aaa çok üzüldümama her zaman hakkımda hayırlısı olsun diye dua etmekte fayda var... Ne kadar süre sonra anladın içki içtiğini? ne kadardır tanıyorsun akrepcik?