Dolunay epilasyonu

bende çok şaşırdım inan ki

akrepciyim teşk.ederim yapacak bişey mecbur bukez böyle lacagım ama ben yüzümün kıllarının söylediyin tarihte aldım 9 da ama iki gün sonra sakal gibi gene çıktı limonda sürmüştüm bu ay epilsayonu yanıltıcımı acaba yoksa her ınsanda aynı etkiyi yapmıyormu yardım et değişen bişey olmadı

herşey zamanla canım, tek uygulamada muhteşem sonuca ulaşmak mucize olur. devamlı uygulayan arkadaşların yorumlarını okuyarak bu konuda fikir sahibi olabilirsin

Nisan ayının tarihinde aldım kol ve bacak tüylerimi, kaş ve bıyığımı. sanırım 30nisandı. normalinde bir hafta sonunda orman gibi olurdu, üzerinden 13 gün geçti az az çıkıyor tüylerim. hele bıyık hiç çıkmamış şimdi baktım aynaya...kaşlarımı da sadece toparlattığım için ve yıllardır gittiğim kuaföre güvendiğim için aldırdım yoksa bu zamanda aldırmak riskli biliyorum...
Bence bu dolunay epilasyonunda bir keramet var
hamileyim diye limon tuz vs hiç bişey sürmüyorum alerji falan olurum diye buna rağmen iyi gidiyor sonuç.
teşekkürler akrepcik

önce oku sonra yorumla ne anladınki alakasız bi tartışmaya girdin????

benim ismimi yapmadığım bişeyde alone tüy azaltmak için şunu yapıyo diye tavsiyelere koymuş ama yok öyle bişey neden tepki vermeyim anlamadan herşeye kafanıza göre yorum yapmayın dolunay falan bişey dediğim yok

Okuduk, anladık. Laflarına dikkat et, agresif misin nesin. Belli ki yanlış anlaşılma olmuş. İnsan gibi düzgünce söylemeyi öğren, sonra tartışmaya gir.

allah aşkına anlamadan herşeye saçma sapan yorumlar yapıyosunuz adımla falan alakası yok ama sağlıkla alakalı konularda hata yapılmamalı iyi ya bende akrepçik tüy azaltmak için badem yağı kullanıyo diyim denemek isteyen denesin sonuçları hep berber görürüz. yanlışlıkla yazdım dediğin şeyi biri yapıp ters etki görse senin için sorun yok ve anlamadan yorum yapanlar içinde.

bayılıyo bizim insanımız her konuda eleştiri yapmaya anlamadan.

Okuduk, anladık. Laflarına dikkat et, agresif misin nesin. Belli ki yanlış anlaşılma olmuş. İnsan gibi düzgünce söylemeyi öğren, sonra tartışmaya gir.

sen dikkat ette bana öyle akıl ver çirkin bi tavır takındığımı sanmıyorum herşeyi söyleyip ne varki canım demek ne yaa anlayıpta yaptığın yorum omu??? hala savunma içindesin kusura bakma kimse sana sormayacak burda kimle ne konuşcağını hoşlanmadıysan sen ilgilendirmeyen konulara girme

Sen hastasın, sorunların var senin. Bi psikoloğa git, öfke kontrolü ile ilgili yardım al. Sonra da diksiyon kursuna git.

Hadi canım hadi, mahalle ağzıyla polemiğe girecek halim yok senle.

Sen hastasın, sorunların var senin. Bi psikoloğa git, öfke kontrolü ile ilgili yardım al. Sonra da diksiyon kursuna git.

al işte çirkefliğini gösterdin hemen.
okuyup anlamadan burda seni ilgilendirmeyen konularda salakça yorumlar yap sonra kendine yedireme çirkeflik yap...... ortada herşey

Fatihle bozuştuk hem bu aralar :44: Rabbim hakkımda hayırlısı ne ise ona yöneltsin, ona ulaştırsın.

bu fatıhler hep boyle heralde bende de bır fatıh var 11 12 13 tarıhlerınde bizde bozuştuk heralde ayın çekim gücünden ötürü şaka bir yana Allah sevdgiyle herkesi mutlu huzurlu geçim versin .. amin

Aaa çok üzüldüm ama her zaman hakkımda hayırlısı olsun diye dua etmekte fayda var... Ne kadar süre sonra anladın içki içtiğini? ne kadardır tanıyorsun akrepcik?

ben fatihten önce de sonrada hep hayırlısını istedim hala da hayırlısı diyorum, Rabbime bana ne verirse veya benden ne alırsa hep hamd ederim. Bana bunu uygun görmüş derim razı olurum. Bu olayda da böyleyim şükür ediyorum, ya sonradan içki içtiğini öğrenseydim..!

Nisan ayının 28 inde sözlendik dün yani pazar günü içtiğini itiraf etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…