ben fatihten önce de sonrada hep hayırlısını istedim hala da hayırlısı diyorum, Rabbime bana ne verirse veya benden ne alırsa hep hamd ederim. Bana bunu uygun görmüş derim razı olurum. Bu olayda da böyleyim şükür ediyorum, ya sonradan içki içtiğini öğrenseydim..!
Nisan ayının 28 inde sözlendik dün yani pazar günü içtiğini itiraf etti.
akrepcim çok üzüldüm, hayırlı olacaksa herşey düzelir ama hayırsız olup seni üzecekse tez zamanda döner gider inşallah. ailelerin yorumlarıda önemli tabiki bakalım akşam ne olacak. iyi haberler bekliyoruz.
Bu ay epilasyonumu dolunaya göre yaptım 8 mayısta saat öğlen 2'den sonra yaptım ama şuan başlarını göstermiş durumdalarNapıcam bilmiyorum her seferinde böyle bir kere pürüzsüz alınmış gibi olduğunu görmedim
sözü atıyorumiçki içen biriyle evlilik yapamam ben
canım kökünden almadın mı acaba
ya da makinayla mı aldım o kırıyo hemen çıkıyo o yüzden bi kısmı
ailem 2'ye ayrılmış durumda :26:
abim, 2 ablam ve kız kardeşim beni destekliyor. büyük abimin haberi yok, haberi olsa o da beni destekler. desteklemeyen sadece annem ve babam. babam "onu adam edip içkiyi unutturacak sensin" diyor, annem "hayatını mahvedeceksin, sözü çeviren kıza iyi gözle bakmazlar" diyor. bi yandan annem ne kadar acı konuşsada çok haklı, babamda haklı, abim-ablalarım-kardeşim "hayatını mahvedeceksin anneme ve babama bakma, biz senin arkandayız" diyolar. bu sefer annem " ilerde baban ve ben ölüp gittiğimizde sanmaki elin kızı (gelinler) sana bakacak " diyor. bu seferde anneme hak veriyorum, yine ne kadar acı konuşsada genel durum bu olmuyor muBiliyorum Rabbim beni sınıyor, şeytan hayırlı işi istemez. Ama bilmiyorum çok büyük bir çıkmazın içerisindeyim , büyük bir boşluğun içerisindeyim
Soğudun mu peki Fatih'ten?
yo soğumadım, ama bir ara çok ısınmıştım ya o kadar da ısınmışlığım kalmadı. nötr gibiyim
5 gün içerisinde çıkması imkansız nerdeyse, o kökün kendini toparlaması 1-2 haftayı anca bulur. kökte gelişecekte, büyüyecekte derinin dışına çıkacak. ve tüm bunlar 5 gün içerisinde olacak. o çıkanlar kırılanlardır.
5 gün içerisinde çıkması imkansız nerdeyse, o kökün kendini toparlaması 1-2 haftayı anca bulur. kökte gelişecekte, büyüyecekte derinin dışına çıkacak. ve tüm bunlar 5 gün içerisinde olacak. o çıkanlar kırılanlardır.
Ailenin tavrına şaşırdım inan. Belli ki mutaassıp bir insansın. böyle bir insanla nasıl zorlanılır evlenmeye anlayamadım inan.. insanlar evlenince değişmezler yada boşanınca. kişi neyse odur. öyle olsaydı keşke. İçine sinmeyen birşey varsa annen dahi olsa dinleme derim ben. kim olursa olsun kişi istemedikten sonra kimse kimseyi değiştiremez diyebiliyorum çok net. (on senedir evliyim) hakkında hayırlısını diliyorum canım.
abim, 2 ablam ve kız kardeşim beni destekliyor. büyük abimin haberi yok, haberi olsa o da beni destekler. desteklemeyen sadece annem ve babam. babam "onu adam edip içkiyi unutturacak sensin" diyor, annem "hayatını mahvedeceksin, sözü çeviren kıza iyi gözle bakmazlar" diyor. bi yandan annem ne kadar acı konuşsada çok haklı, babamda haklı, abim-ablalarım-kardeşim "hayatını mahvedeceksin anneme ve babama bakma, biz senin arkandayız" diyolar. bu sefer annem " ilerde baban ve ben ölüp gittiğimizde sanmaki elin kızı (gelinler) sana bakacak " diyor. bu seferde anneme hak veriyorum, yine ne kadar acı konuşsada genel durum bu olmuyor muBiliyorum Rabbim beni sınıyor, şeytan hayırlı işi istemez. Ama bilmiyorum çok büyük bir çıkmazın içerisindeyim , büyük bir boşluğun içerisindeyim