Dolunay epilasyonu

hayırlısı olsun tabi akrebim
ama bunlar tat tuzdur canını sıkma
tartışmadan insan nasıl birbirini tanıyıp anlaşabilir ki

önceden bi kızla tam sözlenme aşamasına gelmişken sözü çevirmiş. Kız facem ve telim yok diye yalan söylemiş, bu da yalanını yakalamış. bunu yeni öğrendim..

bana karşı da çok dikkat veriyor yalan söyleme diye, yalan söylemedim asla fakat bazen pembe yalanlar olur ya . mesela dedi ki bugün kaç sigara içtin. Bende 2 çöp içtim dedim, paketi saymış halbu ki . 4 tane içmişsin dedi bişey diyemedim ama bu büyük bir yalan değil ki dedim, sana olan güvenimi sarsıyorsun dedi bilmiyorum annemle konuşacağım, bu söz çevirme işini alışkanlık gibi mi yaptı ne yaptı bilmiyorum. ne biçim araştırdınız oğlanı, önceden söz atmış biri şimdi de bana karşı tavırlı konuşuyor , ben sıkıya gelemem diyeceğim.

akrebim dur ya daha bismillah dün bir bugün iki
hemen bozma moralini
keşke 2tane demek yerine ya sayamadım ki dur bakalım beraber deyip pakete baksaydınız
yalana karşı takıntısı varsa bence hep açık olman ona daha iyi gelecektir
mesela kızacağı bişe yapmış olsan bile neyse bak açık açık söyledi gizlemedi ya da yalan söylemedi diyip daha çok sevecek
bu arada sen doğruyu söyledikçe ve seni daha iyi tanıdıkça bu takıntısı geçer ben sana söyleyim

beni seviyor , bende onu . ama ben yinede anneme kızayım. yarın öbürgün bi terslik olur suç bana kalmasın

akrepcik ben dişlerime tel taktırdım ne acılar ağrılar çektim ama bak hala yaşıyorum :)

kalıcı bir şekilde toparlama yollarıda olabilir. çünkü zayıflayıncaa sorunun yönü değişiyor yer çekimii.
yaklaşık 3 sene önce kas çalışarak 2 bedene yakın toparlanma (küçülme) sağladım. kilo kaybıda vardı tabi. ama bıraktığın an ksa bi sürede eski halini alıyo malesef. belli bir yaştan sonra yerçekimine savaş kar etmiyo bide param olsa hiç düşünmem anında hastanede alırım soluğu....
o kısmını irdelemiyorum, o kişisel kararlara kalıyor birazda
biryere yazdın da göremedim mi acaba ya. hala öğrenemedim ben nasıl olduğunu. göğüs küçültme tarihi ve işlemini soruyorum?

biryere yazdın da göremedim mi acaba ya. hala öğrenemedim ben nasıl olduğunu. göğüs küçültme tarihi ve işlemini soruyorum?

o işlemi bilmiyorum canım. Göğüs büyütmek isteyen arkadaşlara özel gün olarak veriyorum sadece. Göğüs büyütme ve küçültme, yapılan masajlar vs. özel başlıklarda var canım. Ben yazdığım başlıklarda denediğim yöntemleri yazıyorum, denemediğim malzeme-yöntem vs. hiç yazmıyorum. Göğsümü büyütme gibi bir girişimim olmadı o yüzden ona özel başlık açmadım

EMİN OLDUĞUN KONULARDA KONUŞ AMA İNSANLARI YANILTMA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sayfanın başında bilgilendirmek amaçlı verdiğin tabloda NEDEN YALAN YANLIŞ ŞEYLER YAZIP İNSANLARI YANILTIYOSUN?????????????????????

Demişsini tüyleri azaltmak için aarkadaşların kullandığı yöntemler diye bi listen var ama sırf ilgi çekmek için kullanmışsın milleti. benim adım "idrar kullanıyo" diye geçiyo bunu neye dayanarak yazdın cvp verirmisin?bi arkadaş idrarın tüyleri azalttığı doğrumu demiş bende öyle bişey olsa yapardık dedim hepsi bu sen ne hakla ismimizi insanları yanlış yönlendirirken kullanabiliyosun?????????????

forum sahibi cvp istiyorum insanları nasıl kandırabiliyosun neyin peşindesin????????????????

yanlış anlama olmuştur, ben hemen geçmiş mesajlara bakıp döneceğim..! kesinlikle kendi kafamdan uydurmadım

yanlış anlama olmuştur, ben hemen geçmiş mesajlara bakıp döneceğim..! kesinlikle kendi kafamdan uydurmadım

açtığın konulardada aynı şeyi yapıyosan seni takip eden arkadaşların halini düşünemiyorum farkındamısın burda paylaştığın şeyler insanların sağlığıyla alakalı konular ve yana yakıla çare aranılan konular.
sağlıkla ilgili konularda nasıl oluyorda bu kadar kolay baştan savma bilgiler veriyosun???? emin olmadığımız duyduğumuz herşeyi herkes yazarsa neolur düşündünmü insanlar çare arıyo kendine burda bela değil

terbiyemi bozmamaya gayret ediyorum..! benim yazdığım konular da kendim fayda gördüm, aynı şekilde başka görenlerde oldu. bilgilerim baştan savma değil sen böyle bir düşünceyi nereden çıkardın ??? ben emin olduğum konuları yazıyorum, kimseyi zorlamıyorum. bana inanan gönül verenlere teşekkürlerimi tekrar sunuyorum İnanmak istemeyene de konu başlığım kapalıdır, sessizce çıkabilir

Ne yazık ki yanlışlıkla adını listeye yazmışım, başka bir arkadaşın adını yazayım derken seni yazmışım. Nasıl oldu bilmiyorum fakat bu az önce bana karşı yaptığın terbiyesizliğin önünü örtemez..! nazik bir dille uyarı yapabilirdin, fakat yaptığın çok çirkefçe kusura bakma. Adını sildim bir daha seni konu başlığımda görmek istemiyorum

Eee, o yüzden açtı kız işte. Kaldı ki dolunayın sadece tüylere değil insan bedenindeki her şeye etkisi var, siz bi zahmet araştırın da öğrenin.
Yok dolunay işinize gelmediyse buyrun lazer/iğneli epilasyona gidin. Kız kimsenin boğazına dayanmıyo ki illa bu böyle diye.

Ben 1 yıldır dolunay yapıyorum, önceden ilk hafta uç veren tüyler 3 haftadır çıkmıyor, şimdi sana mı inanıyım, yaptığım işe mi?

Burası sağlıkla ilgili değil, vücut temizliği ile ilgili konu ayrıca. İlaç tavsiyesi mi yapıyoruz da burda belamızı bulcaz?
Kimse yaptığından %100 emin değil zaten, hiç rastladınız mı burda ''ben hamam otu/tuz/limon vs. kullanıyorum, kesin sonuç aldım'' diyenleri? Herkes deniyor kendine göre yorumlarını ilave ediyor buraya.

Niyeyse gereksiz bi gerginliğe bürünmüşsünüz olmayacak konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…