- 8 Ocak 2012
- 849
- 14
dün tam sözü atmaya karar vermiştim ki sabahın 11 inde telefonum çaldı. baktım FATİH arıyor. cevap vermedimBir daha çaldı yine FATİH arıyor uykuluydum , açtım telefonu "efendim" dedim. " aloooo, Fatihin aşkı, bitanesi, meleğiiii" bende güldüm " efendim teyze " dedim. " kızım hanım annen, ben ve Fatih size geleceğiz, bi telefon açalım dedik " dedi. " buyur teyze tabii " dedim telefonu kapattım ve yataktan fırladım yaz temizliği yapılmış, halılar yıkamaya gönderilmiş, annem yengemi doğum evine götürmüş kontrole, kardeşim-abim-babam markete gitmişler, eyvah evde tekim ve etraf dağınık kalktım yüzümü yıkadım, bi koşu misafir odası-oturma odası ve balkonu seçtim ordan mutfağa geçtim, kettle'a su koydum çay için, bulaşıkları durulayıp makineye şutladım o yoğunlukta birden bire canım sigara çekti , gittim 1 çöp sigara içtim sonra ya birden gelirlerse, ben kapalıyım ve üzerimde pijama - t -shirt ikilisi var sigarayı yarım attım, gittim abimin odasını seçtim,lavaboları kontrol ettim, sonra bizim odaya geçtim tam yatakları seçecekken ya gelirlerse en azından üzerimi giyip öyle seçeyim dedim tam giydim eşarbımı örttüm aşağı kapının zili çaldı açtım kapıyı, asansörde gelene kadar bende sürme süreyim bari gözüme dedim evde kimse yok ya hani, hanım annem ve teyze biz kalkalım diyip 2-3 dk oturmadan kalktılar :44: neyse tam çayı getireceğim sırada Fatih " ben çay istemedim ki " dedi " ee ne istedin " dedim. " kahve istiyorum ben " dedi. Fatihin bana kahve yap demesi, meyve soy demesi benim çok hoşuma gider, o da bildiği için bana kahve yap dedi gülerek ama hiç gülümsemedim, yüz vermedim. Gittim yaptım, ben çay içtim o da geçti karşıma kahve içti bana dedi ki " ben 3-4 ayda bir içerdim, en son yılbaşında içtim. Fakatartık ölsemde içmem, senden çok özür diliyorum, bir daha asla seni üzmeyeceğim " deyip sarıldı ben de söz aldım. ve barıştık. sonra parmağıma baktı yüzükler nerde dedi :26:
canım hakkında hayırlısı olsun inş. Rabbim hayırlı güzel eylesin her yaptığın işi.
hakkında en hayırlısını diliyorum akrepcik. bu süreçte biraz daha tanımaya çalış o zaman Fatihi... arkadaş ortamına falan gir onlardan da bilgi sahibi olursun yavaş yavaş...
parmağıma baktı " yüzükler nerde " dedi :26: bende " anneme verdim " dedim. " niye verdin " dedi :26: " kaybolmasın, hani tuvalete düşer bişey olur önlem aldım " dedim laf sokar bir tavır ile. geldi elimi öptü ve " o yüzükler bi daha çıkmayacak parmağından " dedi" dün çalışırken hiç takmadım " dedim gözüme baktı, işte asır özür dileme olayı orada gerçekleşti
2 gün önce abim bana " kardeşim annemi babamı boşver, benim için önemli olan sen ne istiyosun " dedi. " Abi evlendikten sonra 1 yudum bile içse ben boşanırım " dedim" İyi tamam sen yarına kadar düşün, bana bir cevap ver, olmazsa ben atarım yüzüğü sen hiç kafanı yorma " dedi. İşte sabah uyandığımda ise bunlar oldu.
Fatih bana " o yüzükler bi daha çıkmayacak " dedikten sonra " bak bir yudum bile içsen boşanırım senden " dedim. " " ben boşanmak için evlenmiyorum, sana söz veriyorum bir daha asla olmayacak, çok özür dilerim affet beni, seni bir daha üzmeyeceğim asla " dedi. Sonra bi baktım telefon çalıyor . Arayan abim. " Melek duyduğuma göre Fatih oradaymış " dedi. " Evet abi " dedim. " Bekle hemen geliyorum " dedi ve telefonu kapattı. Ödüm koptu, çünkü abim Fatihi kovmaya geliyordu, yüzüğü atmaya geliyordu, söz konusu ben olunca oldukça asabi oluyor. İçeri girdi uzaktan elini uzattı Fatihe. " Eee son karar ne " dedi abim. " Abi bi daha içmeyecekmiş bana söz verdi " dedim. Ama Fatih utancından mı bilmiyorum, hiç kafasını kaldıramadı. abim " iyi tamam , ben gidiyorum " diyip çıkıp gitti. Biz de böylelikle barışmış oldukbu olayların olmasında da bir hayır var, ilerde böyle bi hata yapacak olursa 1 kere değil 100 kere düşünür ve sahibimin çok olduğunu anlaması bana karşı davranışlarında önemli rol oynayacaktır.
ama bana bi sarıldı ki kokusunu özlemişim
Hadi gözün aydın canım umarım tekrarlamaz bir daha. :)
Ah, ah ne güzel sarılabiliyorsun sevdiğine. Ben de kokusunu özledim ama haftalardır göremiyorum o kadar özledim kiüstelik o benim de değil. Cok üzgünüm çook.
İnşallah canım
bu arada sen neden sevdiğinden uzaktasın, neden senin değil :44: anlat bakalım senin de hikayene ortak olalım
Çook uzun hikaye canım. Ama anlatayım.
5 yıllık arkadaşım olan kişi. Tesadüfler (kader) bizi bir çok yerde bir araya getirdi..ben onu hiç bu gözle bakmamıştım. 18 yaşındayım ben. Bu yıl lise sondum, şansa önümdeki sırada oturuyordu. Tüm sene beraber geçti. Ben kendimle savaştım başlarda, o senin arkadaşın, saçmalama dedim. Çoğu zaman onu umursamamayı başardım. 15 martta 5 günlük geziye gittik, yine geldi otobüste önümüze oturdu :) İlk 2 günü ben nötr'düm ona karşı. Ne olduysa sonra gözüm onu aramaya, kıskanmaya başladım.
Derken bu boyuta geldim. Onu sevdiğimi bilmiyor, belki belli etmişimdir. Göz göze geldiğimizde bana çok tatlı gülümsüyor :) Kendimi alamıyorum... Simdi önümüzde 6 sınav ve mezuniyet var... Hepsini atlatınca ona itiraf etmeyi ve vazgeçmeyi yolumu çizmeyi düşünüyorum.
Kendisi kova burcu diyeyim, sen anla. Eğer bilmiyorsan kova burcu erkeklerini, nette yazan tanımlarla aynı. Hatta daha da beter. :'(
Ama benim için mükemmel bir insan... İşte kısaca böyle. Konularım da var onunla ilgili, istersen bakabilirsin..
Kova erkeği ilişkilerinde hesap vermeyeceği kadınlarla birlikte olmak ister.
Dırdırcı, hesap soran, onun özgürlüklerini kısıtlayacak olan kadınlardan hoşlanmaz.
Ve kova erkeği için çok ÖNEMLİ olan bir şey vardır ki o da partneriyle dost olabilmesidir.
Dost olabileceği, arkadaşlık ilişkisi kurabildiği kadınlarla ancak gönül ilişkisine kayabilir gidebilir.
Eğer ilişkinin en başlarında o dost, arkadaşlık heyecanını yakalayamazsa o ilişki belki de SADECE tek gecelik bir ilişki olarak kalabilir hatta.
Kova erkeği kendine bakan kadından hoşlanır.
MODERN görünümlü, ÇAĞDAŞ düşünceli kadınlardan hoşlanır.
Bir de meraklı kadınları sever aslında hani bir şeyleri araştıran, soran, merak eden, kendi vizyonunu genişletebilen kadınları sever.
Bir de güçlü kadınları sever.
Ayakları yere sağlam basan, hem fikir anlamında hem de hayata bakış ve duruş anlamında güçlü olan kadınları sever.
Kova erkeği özgüveni olan, ayakları yere sağlam basan, modern görünüşlü, modern düşünceli, çağdaş, KÜLTÜRLÜ, her konu hakkında bilgi sahibi olan ve dostluk ilişkisi kurabileceği kadınlarla süper bir ilişki çıkarır ortaya.
Kova Erkeğinin Aşk Hayatı Nasıldır?
Aşk hayatı tutkulu, coşkulu ve elde etmeye yönelik bir savaş alanı gibidir.
İşi çok önemli olduğu gibi AŞKI da çok önemlidir bir kova erkeğinin.
Kova erkeği aşık olduğu kadını ne yapıp ne edip gönlünü alacak ve o kadını fethedecek girişimlerden asla kaçınmaz.
Eğer aşık olduğu bir kadınla karşılaştıysa onun için zor kelimesinin HİÇBİR anlamı yoktur.
Dolayısıyla kova erkeği aklına koyduğunu, kafasına yerleştirdiğini, beğenip hoşlandığını o kadına bir şekilde ifade edecektir.
Bunun yanında kova erkeği hoşlandığı kadına çok büyük dostlukla yaklaştığı için karşı cins onun dostluk mu gösteriyor yoksa beğenisini mi ifade ediyor, flörte mi davet ediyor, bunu ayırt etmekte zorlanabilir.
Kova erkeği insanı ŞAŞIRTAN özellikler taşır. Bu şaşırtmaca da ilgiyi elbette üzerine çekecektir.
Tutkuludur, sabittir ve değişmez tavırlar gösterir.
Aşkta özü sözü birdir ve çok dürüsttür.
Kova erkeği bir tek yerde sıkıntıya düşer, karşısındakinin ilgisini çekebilmek için değişik rollere bürünme arzusu uyanır, bu da onun güvenilmez olduğu ALGISINI yaratabilir.
Oysa o, çocukça ilgi çekebilmek için değişik yanlarını ortaya dökmek üzere bir mücadeleye girişmiştir.
Sakın ola ki onu tutarsız ya da dürüst olmayan bir tanımlamayla suçlamaya çalışmayın. Anlamaya GAYRET edin sevgili hanımlar.
Kova Erkeğinin Anlaşabildiği Burçlar Hangileridir?
Anlaşabildiği burçların başında TERAZİ kadınları gelir.
Aslan kadınları ve ikizler kadınları elbette ki kendi hava burcu niteliğini taşıdığı için birinci derecede anlaştığı burçlardır.
Bunun yanı sıra kova erkeği ateş burçlarıyla da çok uyumlu ilişkiler kuracaktır. Bunların içerisinde de koç, aslan ve yayı saymak mümkün.
Kova Erkeğinin Cinselliğe Bakışı Nasıldır?
Cinselliğe yaklaşımı merak duygusunun had safhaya çıktığı bir alandır.
Bu da ona biraz Kazanova görüntüsü kazandırabilir.
Kova erkeği özünde çapkın değildir fakat böyle tanımlanır.
Oysa o merak ediyordur.
Dolaylı değildir cinsel arzusunu talep etme tarzı.
Kova erkeği direkt olarak gider, beğeniyorum hoşlanıyorum benimle beraber olmayı istiyor musun diye nezaket içinde sorar.
Hoşlandığı kadını ürkütmeden, kırmadan ve onun özgürlüğüne bir baskı uygulamadan bu deneyimi ÖZGÜRCE yaşamayı tercih eder.
Cinsel alanının en mahrem noktalarından birisi, ortamını elektronik cihazlarla donatarak yaşmak istemesidir .
Kova Erkeğini Etkilemek İçin Ne Yapılmalı?
Eğer kova erkeği olan birini etkilemek istiyorsanız öncelikle onun ZİHNİNE hitap etmeniz gerekiyor.
Fikirlerine hitap etmelisiniz.
Onunla ortak konuşabileceğiniz konuları yakalamanız çok önemli.
Kova erkeği ile bir sinemaya gittiğinizde o sinemanın oyuncularından tutun da yönetmenine ve senaryosuna kadar her şeyi konuşabilmeniz gerekiyor.
Sırf bu da değil. Spontane gelişen olaylara karşı AÇIK olmanız gerekiyor.
Kova erkeği her an her şeyi yapmaya müsaittir. Mantıklı olan elbette, çünkü Satürn yönetici gezegenidir.
Olmadık anlarda ona yapılan şakalar, sürprizler onun çok hoşuna gidecektir.
Tabi onu etkilemek için de bir kere kendinize çok iyi bakmanız gerekiyor. Full makyajdan söz etmiyorum.
Bakımlı olmaktan, DİNÇ ve DİRİ görünmekten söz ediyorum.
Renkli kıyafetler onun çok ilgisini çekecektir.
Bir kadın olarak kova erkeğini etkilemek istiyorsanız bir kere hesap sormayacaksınız.
En önemli detay budur. Çünkü kova erkeği özgür hareket etmeyi sever, hesap vermekten HOŞLANMAZ.
Kova erkeği hesap sormaktan da hoşlanmaz. Sizin ona 7 gün 24 saat ne yaptığınızı anlatıyor olmanız onun aslında çok da ilgisini çekmeyecektir.
Bir de en önemli detay, ilişkinin rutin bir hale gelmesine asla izin vermeyin. Çünkü rutin hale gelmiş bir ilişkide kova erkeği sizden çok SIKILIR hatta aldatabilir bile.
aşağıdan genel özelliklerini okudum. eğer böyle bir tipse ve kova burcu erkeğinin hoşlanacağı bir tipsen git şimdiden konuş, yok o özellikler bende diyorsan gitme, yoksa çok üzülürsün
Fatihte kova burcuymuşsen bahsedince dur bakayım Fatih neymiş diye baktım
Aslında burçtan çok kişilik önemli. Burç kişiliği etkilese de tamamen etkili olmuyor. Ee Fatih nasıl bari :) anladığım kadarıyla sahiplenen bir adam. Tıpkı benim karagözlüm gibi.
aman Allahım istenmeyen tüyler topiğinde kılım çıkmıyor diye dertleniyorum
badem yağı kullanıyorum, bazen 1 hafta her akşam sürüyorum sonra uzun süre unutuyorum düzen sıkıntısı var bende. küçük kızım var çünki :) tam sürücem biizimki ağlıyo yada başka bi dert unutuyorum sonra. kaşlarımın içinde boşluk yok Allah tan ama kavis yeri kel kaldı resmen. kalemle dolduruyorum bazen kavisini ama sırıtıyor sanki, yada ben biliyorum diye doğal gelmiyor. gündüz sarımsak, gece badem yağı yapsam düzenli, olmazsa ektiririm ebru şallı gibi gür gür gezerim artıkınaman kaşlarınıza iyi bakın arkadaşlar, çok sevin onları küstürmeyin sakın.
HAHAbi yerimzde kıllardan kurtulmak istiyoruz başka yerimizde kaşımızda gür gür orman gbi olsun istiyoruz
Badem yağını komşumuz kirpiklerine sürüyor dışarı çıkıcağı zaman sanki rimel sürmüş gibi oluyo . Kontur felan sürekli yüzüme kimyasal maddeler değmesin istiyorum . O yüzden sadece özel günlerde boyarım boşlukları .
Ama ben dayanamadım ve bugün çıkan yerleri tekrar aldım : ((( Ama boş olduğum zmanlar sarımsak ve badem yağını deniycem . Sağoluuun : ))
Evet sahiplenici özelliği varama daha çözemedim ben onu :44: zaman ilerledikçe göreceğiz