Dolunay epilasyonu

ben fatihten önce de sonrada hep hayırlısını istedim hala da hayırlısı diyorum, Rabbime bana ne verirse veya benden ne alırsa hep hamd ederim. Bana bunu uygun görmüş derim razı olurum. Bu olayda da böyleyim şükür ediyorum, ya sonradan içki içtiğini öğrenseydim..!

Nisan ayının 28 inde sözlendik dün yani pazar günü içtiğini itiraf etti.

aa çok üzüldüm canım yaaa :KK43:(

akrepcim çok üzüldüm, hayırlı olacaksa herşey düzelir ama hayırsız olup seni üzecekse tez zamanda döner gider inşallah. ailelerin yorumlarıda önemli tabiki bakalım akşam ne olacak. iyi haberler bekliyoruz.

akrepcim çok üzüldüm, hayırlı olacaksa herşey düzelir ama hayırsız olup seni üzecekse tez zamanda döner gider inşallah. ailelerin yorumlarıda önemli tabiki bakalım akşam ne olacak. iyi haberler bekliyoruz.

ben bişey demiyorum artık Rabbim hayırlısına ulaştırsın beni :85:

Bu ay epilasyonumu dolunaya göre yaptım 8 mayısta saat öğlen 2'den sonra yaptım ama şuan başlarını göstermiş durumdalar :KK14: Napıcam bilmiyorum her seferinde böyle bir kere pürüzsüz alınmış gibi olduğunu görmedim

Bu ay epilasyonumu dolunaya göre yaptım 8 mayısta saat öğlen 2'den sonra yaptım ama şuan başlarını göstermiş durumdalar :KK14: Napıcam bilmiyorum her seferinde böyle bir kere pürüzsüz alınmış gibi olduğunu görmedim

canım kökünden almadın mı acaba
ya da makinayla mı aldım o kırıyo hemen çıkıyo o yüzden bi kısmı

akrebim noldu yaa başka sorunlar mı çıktı
neyse gene hayırlısı olsun çok üzüldüm canım moralini bozma

ailem 2'ye ayrılmış durumda :26:

abim, 2 ablam ve kız kardeşim beni destekliyor. büyük abimin haberi yok, haberi olsa o da beni destekler. desteklemeyen sadece annem ve babam. babam "onu adam edip içkiyi unutturacak sensin" diyor, annem "hayatını mahvedeceksin, sözü çeviren kıza iyi gözle bakmazlar" diyor. bi yandan annem ne kadar acı konuşsada çok haklı, babamda haklı, abim-ablalarım-kardeşim "hayatını mahvedeceksin anneme ve babama bakma, biz senin arkandayız" diyolar. bu sefer annem " ilerde baban ve ben ölüp gittiğimizde sanmaki elin kızı (gelinler) sana bakacak " diyor. bu seferde anneme hak veriyorum, yine ne kadar acı konuşsada genel durum bu olmuyor mu :KK14: Biliyorum Rabbim beni sınıyor, şeytan hayırlı işi istemez. Ama bilmiyorum çok büyük bir çıkmazın içerisindeyim , büyük bir boşluğun içerisindeyim :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

canım kökünden almadın mı acaba
ya da makinayla mı aldım o kırıyo hemen çıkıyo o yüzden bi kısmı

5 gün içerisinde çıkması imkansız nerdeyse, o kökün kendini toparlaması 1-2 haftayı anca bulur. kökte gelişecekte, büyüyecekte derinin dışına çıkacak. ve tüm bunlar 5 gün içerisinde olacak. o çıkanlar kırılanlardır. :KK31:

abim, 2 ablam ve kız kardeşim beni destekliyor. büyük abimin haberi yok, haberi olsa o da beni destekler. desteklemeyen sadece annem ve babam. babam "onu adam edip içkiyi unutturacak sensin" diyor, annem "hayatını mahvedeceksin, sözü çeviren kıza iyi gözle bakmazlar" diyor. bi yandan annem ne kadar acı konuşsada çok haklı, babamda haklı, abim-ablalarım-kardeşim "hayatını mahvedeceksin anneme ve babama bakma, biz senin arkandayız" diyolar. bu sefer annem " ilerde baban ve ben ölüp gittiğimizde sanmaki elin kızı (gelinler) sana bakacak " diyor. bu seferde anneme hak veriyorum, yine ne kadar acı konuşsada genel durum bu olmuyor mu :KK14: Biliyorum Rabbim beni sınıyor, şeytan hayırlı işi istemez. Ama bilmiyorum çok büyük bir çıkmazın içerisindeyim , büyük bir boşluğun içerisindeyim :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Soğudun mu peki Fatih'ten?

yo soğumadım, ama bir ara çok ısınmıştım ya o kadar da ısınmışlığım kalmadı. nötr gibiyim :KK5:

Çok fazla tanımıyorsun onu. Şimdi bir yalanını yakaladın. Ya evlenince seni mutsuz ederse? :26:Benim kuzenim de böyle bir durum yaşadı o yüzden her ihtimali düşün derim. İnşallah hakkında hayırlısı neyse o olur.

Son düzenleme:
ben anlamadım nolduki işler bu raddeye geldi
yalandan hoşlanmayan biri mi yalan söyledi nedir drum akrebim
bu arada şimdi söz atınca sonra kimseyle evlenemeyecek misin ki annen gelinler sana bakmaz diyo :26:
yine diyorum herşeyin hayırlısı canım
ama bu süreçte de sen ona içkiyi bıraktırabilirsin ben de öyle düşünüyorum
belki ilerde daha çok bağlanınca lafını dinleyip bırakırdı
ya da tam tersi herşey kötü de olabilir Allah vermesin
bence de sınanıyorsun alnının akıyla çıkarsın inş bu sınavdan canım üzülme

5 gün içerisinde çıkması imkansız nerdeyse, o kökün kendini toparlaması 1-2 haftayı anca bulur. kökte gelişecekte, büyüyecekte derinin dışına çıkacak. ve tüm bunlar 5 gün içerisinde olacak. o çıkanlar kırılanlardır. :KK31:

ben de aynen öyle düşünüyorum zaten

Sir ağdayla aldırdım özelliklede gidip özel ağdacıda yaptırıyorum kuaförde değil kendim alınca kırarım diye zaten tereddüt ediyorum hala niye böyleler anlamadım peki bunlar için yani bu kırılanlar yada batanlar için napmalıyım?

Ailenin tavrına şaşırdım inan. Belli ki mutaassıp bir insansın. böyle bir insanla nasıl zorlanılır evlenmeye anlayamadım inan.. insanlar evlenince değişmezler yada boşanınca. kişi neyse odur. öyle olsaydı keşke. İçine sinmeyen birşey varsa annen dahi olsa dinleme derim ben. kim olursa olsun kişi istemedikten sonra kimse kimseyi değiştiremez diyebiliyorum çok net. (on senedir evliyim) hakkında hayırlısını diliyorum canım.

Ailenin tavrına şaşırdım inan. Belli ki mutaassıp bir insansın. böyle bir insanla nasıl zorlanılır evlenmeye anlayamadım inan.. insanlar evlenince değişmezler yada boşanınca. kişi neyse odur. öyle olsaydı keşke. İçine sinmeyen birşey varsa annen dahi olsa dinleme derim ben. kim olursa olsun kişi istemedikten sonra kimse kimseyi değiştiremez diyebiliyorum çok net. (on senedir evliyim) hakkında hayırlısını diliyorum canım.

kesinlikle katılıyorum.halamın kızı da nişanlıyken kafasında soru işaretleri vardı.tevafuka bakınki o da Kayserili birisiyle evlendi.nişanlılık süresinde nişanlısı buna karşı soğuk,hep mesafeliydi.büyükler evlenince değişir,erkek kadın görünce öyle sakin durmaz demişlerdi.3.senesinde evliliğinin hala değiştirmeye çalışıyor eşini,yüzüne karşı hatalarını söylüyor.adam kabul ediyor ama hiç bir çaba yok kendisinde.artık ciddi ciddi boşanmak düşünülüyor.halamlar da bin pişman önceleri sen büyütüyorsun dedikleri kızlarına şimdi hak veriyorlar.yaşadıkça gördükçe hepsi soğudu damatlarından.
birisiyle evlenirken nasılsa değiştiririm diye ASLA evlenmeyi düşünmesin insanlar.en büyük hatayı bu düşünce ile yapıyorlar.ki aile terapistleri ya da psikolojik danışmanlar da kişiyi değiştirmeyi düşünmenin yanlış olduğunu söylüyorlar.
sigarayı bırakırım diye vaad edip bırakmayanlar da var.ve daha fazlası da.alkol tüketen birisini kabul etmek Rabbim bununla sınamasın gerçekten çok ama çok zor.
ve yanlış anlama ama ilk sözlülük zamanlarında anlattığın seni dudağından öpmesini gerçekten yadırgamıştım.ama pek bir şey söyleyemedim.daha dün bir bugün iki hemen her şey olsun bitsin acelesine kapılanlara karşı her zaman temkinli olmakta fayda var.
Toplumsal baskılardan uzak verdiğin karar da Yüce Allah'ın rızasını kazanmak için hareket ediyorsan Yüce Allah seni yarı yolda bırakmaz inşAllah.Yüce Allah yar ve yardımcın olsun canım :KK16:

:KK19: inanamıyorum ya kusura bakma ama canım devir değişti artık o erkek ne yapsa da kadın gıkını çıkaramaz zihniyeti bu devirde fayda etmiyor.adam kötü alışkanlığa sahip olur ee kadın değilmisin doğru yola çevir.sanki adam bir hamur istediğin şekle sokup pişireceksin ya.kadını kocası aldatır eee kadın olsaydın da başkasına baktırmasaydın kocanı derler,dayak yer kesin haketmiştir derler.hep kötüyü düşünerek tamam demekte resmen zülme boyun eğmek olur.böyle bir durumda Yüce Allah'ın sana verdiği aklı,bedeni acizleştiren insana da ben kızarım.28 yaşında evlendim ne olmuş yani.kimilerine göre evde kalmış gözüyle bakılıyorumdur kesin bir zamanlar.32 yaşında evlenecek bir akrabamız da var.zaten bir aklın kamilleşmesi 25 inden sonra diye düşünüyorum.insanlar birbirleriyle mutlu olmayı istiyorlar,aileler çocuklarının mutlu olmasını istiyorlar.ilk çıkana kız verilir mi ya.daha yaşın küçük.lütfen anne babanın çevresel baskıyla yapmış olduğu düşüncelerle hareket etme derim.yahu bir zamanlar başımı örttüğüm başörtüme laf eden sözde namaz kılıp müslüman olduğunu söyleyen kişiler de çıktı karşıma.olmaz dedim,annemin evet desen ne olurdu demesine,baskılarına kulak asmadım.yaşantıma görüşlerime saygı duyacak birisiyle evlenmekti istediğim.kızkardeşim benden önce evlendi.yakınlarım düğünde başıma toplanıp neden evlenmiyorsun önüne gelene hayır deme erkeklerin hepsi aynı.afedersiniz ama önünde şeyi var mı var yeter sana ne hala evlenmiyorsun diyen saçma sapan geri kafalı zihniyetli insanların dediğiyle mi evlenecektim? hamdolsun evlendim ve şimdi eşime herkes imreniyor.tatlı eşim yaşantısıyla,anlayışıyla,sevgisiyle benim yarım oldu :KK16:
idealist olup aklındaki neyse onu aramalı insanlar.özellikle de ahlaki noktada seçici olmalılar.herkesin kusuru var ama ahlak noktasında eş değer olunmalı...

Son düzenleme:

canım hakkında hayırlısı olsun tabiki ama annen ve babanın duygusal davranarak "elalem ne der" kaygısıyla seni biraz ihmal ettiğini düşünüyorum. söz atmak namussuzluk mudur ki, niye insanlar kötü gözle baksın... hatta neden sözü attığını göğsünü gere gere söyle ki bir daha karşına alkol alan yalan söyleyen biri çıkmaya cesaret edemesin...
ayrıca şunu net bir şekilde söylüyorum ki alkol evlendikten sonra bırakılan değil, rahatladığı için artık kızı da aldığı için arttırılabilecek birşey...

X