Dolunay epilasyonu

ne yazık ki yok canım :KK43: bu gece 3 buçuğa kadar vaktin var, ay büyüyen faza geçiyor. :18: aldın aldın almadın ayın 25 ine kadar bekleyeceksin :KK31:

akrepcim yardım et yeni üye oldum ben her yerim şuan acayip kıllı 25 de kına gecem var ben 24 dünde almayı düşünüyordum ne yapacagım lütfen geç çıkmsını istiyorum

27sinden önce en azından olayı nötr etkileyecek başka tarih yok mu önümüzdeki hafta için falan

kaşlar için bu tarihler uygun değil mi akrepcik? ya üşendiğimden bir haftadır kaşlarımı aldıramadım ya :KK52:

KILZAR BEN ne yapıcam yardım edecek olan yok mu bacaklarım acayip kıllı 1 aydır da almadım 25 de kınam var ne yapıcam ben 24 nu 25 bağalayan gece olmaz mı kıllarla başım belada

canım sen akrepciği bekle, biz yanlış bişey söylemeyelim.

yok canım yaa 3 yıldır hiç aldırmadım, aldıra aldıra inceldi şimdi incecik. şimdi düz kaşlar moda ya öyle istiyorum ama maalesef kavisli yerden kaşım çıkmıyor. çok kalın sevmiyorum ama bu ara düz kaşlara bayılıyorum, masum bi ifade veriyor, sanki yaşıda genç gösteriyor gibi.:106:

Evet benimde kavisli yerden çıkmıyo . Aslında ilk aldığım sıralarda çıkıyodu ama ben onları yolduk sıra ordan kökü siyah kıllar çıkmya başladı . Bi daha çıkan yerleri almıyım diyorum boşlukları tamamlasın ama o kadar boşki tamamlaması çok zor .

3 yıldır hiç mi dokunmuyosun , o zman dolmuştur heralde seyrek yerler . ??

Evet canım düz kaşlar ve kalın kaşlar moda oldu . Artık herkes doğal haliyle kullanıyo , kenarlarını toplatıyo o kadar .

Bende hiç almıyım diycem ama işte benim elim durmaz mutlaka gider cımbıza . Heleki sinirli olduğumda kaş aldıysam vay halime kuşa çeviririm : ))

Ama bundan sonra almıycam kendi haline bırakçam boşluklar dolar belki .

hayrdır yetiştiremedin mi, yüzün vardı senin sanırım.

yok canım yaa yetiştiremedim
aslında yetişmek değil de kararsızdım
çünkü bıyık ve çene çok çıkmamıştı
zaten tüm yüzümü ellemiyorum ama haftaya artacak ve o zaman almam gerekecek
neyse bi seferliğine uyamıycam :KK31:

Evet benimde kavisli yerden çıkmıyo . Aslında ilk aldığım sıralarda çıkıyodu ama ben onları yolduk sıra ordan kökü siyah kıllar çıkmya başladı . Bi daha çıkan yerleri almıyım diyorum boşlukları tamamlasın ama o kadar boşki tamamlaması çok zor .

3 yıldır hiç mi dokunmuyosun , o zman dolmuştur heralde seyrek yerler . ??

Evet canım düz kaşlar ve kalın kaşlar moda oldu . Artık herkes doğal haliyle kullanıyo , kenarlarını toplatıyo o kadar .

Bende hiç almıyım diycem ama işte benim elim durmaz mutlaka gider cımbıza . Heleki sinirli olduğumda kaş aldıysam vay halime kuşa çeviririm : ))

Ama bundan sonra almıycam kendi haline bırakçam boşluklar dolar belki .

en azından 1 ay sabret ne kakar çıkan var görürsün. ben daha aldırmadım sadece uzuyor ve üstten kesiyorum, ama kavis yeri hala boş, tek tük tüyler çıktı ince ve cansız. şu sarımsak olayını düzenli yapmak lazım.

en azından 1 ay sabret ne kakar çıkan var görürsün. ben daha aldırmadım sadece uzuyor ve üstten kesiyorum, ama kavis yeri hala boş, tek tük tüyler çıktı ince ve cansız. şu sarımsak olayını düzenli yapmak lazım.

bi arkadaşım badem yağı kullanıyodu kaşı seyrk diye faydasını görmüştü çıktığı kadar kendi kaşınla çıkmayan yerleride kaşına uygun bi kalemle konturlarsanızda güzel şekil verebilirsiniz

yok canım yaa yetiştiremedim
aslında yetişmek değil de kararsızdım
çünkü bıyık ve çene çok çıkmamıştı
zaten tüm yüzümü ellemiyorum ama haftaya artacak ve o zaman almam gerekecek
neyse bi seferliğine uyamıycam :KK31:

ben hiç uyamadım dolunaya hep adetime denk geldi. ama geçen ay inat ettim almadım gezdim öyle kaç hafta, çok göze batanları makasla kısalttım sadece. çok kötü olmazsa sende bekle bence alma.

bi arkadaşım badem yağı kullanıyodu kaşı seyrk diye faydasını görmüştü çıktığı kadar kendi kaşınla çıkmayan yerleride kaşına uygun bi kalemle konturlarsanızda güzel şekil verebilirsiniz

aman Allahım istenmeyen tüyler topiğinde kılım çıkmıyor diye dertleniyorum :KK14:

badem yağı kullanıyorum, bazen 1 hafta her akşam sürüyorum sonra uzun süre unutuyorum düzen sıkıntısı var bende. küçük kızım var çünki :) tam sürücem biizimki ağlıyo yada başka bi dert unutuyorum sonra. kaşlarımın içinde boşluk yok Allah tan ama kavis yeri kel kaldı resmen. kalemle dolduruyorum bazen kavisini ama sırıtıyor sanki, yada ben biliyorum diye doğal gelmiyor. gündüz sarımsak, gece badem yağı yapsam düzenli, olmazsa ektiririm ebru şallı gibi gür gür gezerim artıkın :KK76: aman kaşlarınıza iyi bakın arkadaşlar, çok sevin onları küstürmeyin sakın.:KK3:

ben hiç uyamadım dolunaya hep adetime denk geldi. ama geçen ay inat ettim almadım gezdim öyle kaç hafta, çok göze batanları makasla kısalttım sadece. çok kötü olmazsa sende bekle bence alma.

kesilecek cinsten değiller pek daha kısalar canım yaa
ama bikaç tanesinin rengi koyu o yüzden sinir oluyorum
sanırım kenarları alıcam iple napiim başka çarem yok :KK50:

iyi geceler yoluk hanımlar yorumları okumaya çalıştım kaçırmadan ve merakla :) şey yaa şimdi 1 ay çıkmayacak mı bunlar neyi gözlemlememiz gerekiyo tam olarak?? umarım işe yarar varya çok ümitliyim :)

yaptım epilasyonumu tertemiz oldum. :KK69:
şifa olsun dedim yapmadan önce ve başladım almaya. ağdayla alıyorum ama kalan küçükleri mecbur epilasyon aletiyle aldım kökten almıştır umarım :26:
kollarımı, bacaklarımı, koltukaltlarımı aldım ve ardından limon ve tuz karışımını sürdüm.
inanılmaz yaktı ama dayandım :KK52:
birkaç kere sürdüm üst üste bakalım neler olacak.
gelişmeleri yazarım :KK16:

Şifa olsun canım hepimize :KK16:

oku oku bitmdi yaw vıdı vıdı konuşmuşuz maaşallah, epilasyon günleri herkes burda tabi. şimdi tertemiz olduk artk ay sonuna kadar ne konuşuruz bilmem. biri bi konu açsında topiğimiz dağılmasın, vıdı vıdı konuşalım yine. :99::99::99::99:

akrepcik'in dişi ağrıyor onu konuşalım :KK43:

X