Dolunay epilasyonu

ne bileyim ailemi nasıl bırakacağım, buna nasıl dayanacağım bilemiyorum

Evlilik , hüzün ile mutluluğun aynı anda yaşandığı bir duygu,his..İnsan seviniyor sevdiği insanla evlenip yuva kuracağı için , üzülüyor ailesinden ayrılacağı için...İnan bu ara bu duyguları fazlasıyla hissediyorum...Altta yazdığı gibi 26 günüm kaldı kına ve düğün günü saymazsak 24 gün sonra ailemden,evimden uçup gidicem..İnan çok zor ama Allah'ın emri olmasaydı efendimizin sünneti olmasaydı kimse evlenmezdi dimi ? Bende çok üzülüyorum hele takvimden günler düştükçe son hazırlıklar yapılırken insan ne oluyor diyor kendi kendine...Seni çok iyi anlıyorum...Evlendiğinde nereye gelin gideceksin canım ? Ben ailemden 12 saatlik mesafe de oturacağım ve yaşayacağım yerde yani marmariste ne ailem ne bir akrabam ne bir eşim dostum var...Eşim ve ben ikimiziz sadece...Bilmediğim bir şehre bilmediğim insanları içine gidiyorum... Vardır Rabbimin bir bildiği diyorum...Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş...Rabbim herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın bolca dua et ve sabret canım...Ben hep Allahım sabrıma güç kuvvet ver diyorum...Hakkında hayırlısı neyse o olsun tatlım

kız o bide üst bacağını alacakmış yüzünü de değil
evet kökten alıyo aslında ama bence çok zaman alır hemde canı yanar
ama dediğin gibi kendi kararı tabi inşallah dolunay ona da iyi gelsin de mesele değil anacım yöntem

bu arada akrebim Allah hayırlı uğurlu etsin
inşallah ömrünüzün sonuna kadar birbirinizin en hayırlısı olun
o tatlı bi burukluk canım ailen hep yanında hep seninle
bu güzel zamanların tadını doya doya çıkarın..

benim ailemle aradaki mesafe otobüsle 1 saat olacak, o kadar da uzak değil. ben gelinlere gülerdim ne bu duygusallık, ağlama, iştahkesilmesi falan. rol mü yapıyolar der gülerdim. halbuki öyle değilmiş ben 3 ay öncesindne böyleysem aman Allah'ım

yok bacağının üstünü alacağını biliyorum. ne bileyim acıya dayanıklı kişiler olur. cart curt 5 dk. da duraksamadan alıp çıkıverir bi bakarsın

Canım sen gene şanslısın bak hafta sonları binersin otobüse 1 saat sonra ailenin yanındasın , peki ben ne yapayım düşün az değil ki 12 saatlik yol sen gibi süreklide gidip göremem ailemi...Üzüntünü ailene göstermemeye çalış onlar senden daha çok üzülüyorlar çünkü ; geçen odamda ağlıyordum babam yanıma geldi birşey sormak için beni o halde görünce gözleri doldu adamın gözyaşlarını göstermemek için gitti yanımdan kendime çok kızdım...Dünyanın sonu değil ailemiz herzaman yanımızda olucak iyi günümüzde kötü günümüzde...Rabbim daha sağlık sıhhat versin acılarını göstermesin...Zor durum ama böyle her kız bunu birgün yaşayacak ama geç ama erken...Sende kendine şimdiden stres yapma bu 3 ayını ailenle,sevdiklerinle dolu dolu geçir boş vakit bulduğunda akrabalarının,arkadaşlarının yanlarına git... Birde iyi yönlerini düşün ben öyle yapmaya çalışıyorum zor olsada..Evinin hanımı olucaksın yuvan olucak seni seven bir eşin olucak..Sonra bebişlerin olcak...Hayata hep aynı pencereden bakmak olmuyor...İyi düşün iyi olsun güzel olsun...

İnşallah canım ama işte öyle :26:

Aylar sonra burda okuduklarımla gaza gelerek ağdacıya gidicem 1-2 gün içinde :18:
Aslında çok rahat ediyordum niye gitmeyi bıraktığımı hatırlamıyorum :44:
yinede korku sarmadı değil

9u etkili demiştiniz değil mi?

Ya soğuk agda bantı alıcam o zaman
yarın da agda günü zaten, onunla bir deneyeyim

Sevgiliyi unutmak için en verimli gün hangisi akrepcik
Ben artık çok yoruldummmm çoookkkkk
istemiyorum artık sevgili felna lazım değil kimseyi sevmiycem kimseyii

olsun banane işte

diğerlerine göre biraz etkili. fakat bir önemi yok. belirtilen tarih aralığı adet engel değilse her yönden etkili

vah vaaaaaaah kız geç bu sevgili mevgili işlerini, benim gibi görücü usulü olsun hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…