saç kesim günü ne zaman kızlar?
öyle bacak isterler sonra da Allah bilir milletin yumuşak sütun bacaklarına bakarlar
bi de sonra eşlerini beğenmez bakımsızlıkla suçlarlar
boşverin anacım bu erkek milletini anlamak zor tuhaf bir tür bunlar
biz gene temizliğimizi yapalım pamuk pamuk dolaşalım nemelazım
akrepçik ben lazer epilasyona 8-9mayıs gibi gitsem uygun mu? kökten alınmıyo ama lazer olunca da aynı etkiyi görür müyüm?
Akrepcik ben üst bacagımı almayı planlıyorum
ilk kez alıcam
ama önceden de dedigim gibi benim kıllarım güçsüz
ağdaya gidince koparıyorlar
acaba şu yay gibi olan şeyler varya bıyık almak için onunla alsam olur mu
üst bacak önemli çünkü
kopmadan kökünden almak istiyorum
evet kızlar ılk uyguklamamı yapmıstım 30 unda kollarıma.normalde ucuncu gun cıkarlardı sinir olurdum ve bugun ancak yakından bakınca gorunuyorlar ve seyrek seyrek cıkıyorlar bır hafta oldu işte. ümitlendım cok:) sekizınde de cıkanları cımbızla yolayım dıyorumşimdi tekrar bakıyorum da cıkanlara, sankım bıraz da ınce cıkmıslar bilemıyorum artık gozum oyle mı gormek ıstıyor
tesekkurler akrep
:)benimde yarın bitiyor geçen ay 4üne yani son güne yetişmiştim şimdi 8den itibaren 3güne de yetiştim acaba 8-9-10 undan hangi günde yapmak daha iyi olur acaba?
canım onunla olmaz yaa canın çok yanar ve döker biraz kırmızı kırmızı
benim metale karşı tuhaf bi hassasiyetim var bi iki sefer bıyık aldım ama ı ııh olmadı onunla
hemen döktü yüzüm dikkat et senin de öyle olur
bence ağdayla al alacaksan
yoksa öbürü zaman açısından da çok uğraştırır
dimi akrebim soru saaydı ama görünce atladıım
merak ettimde listede bir arkadas tuyler gec ciksin diyemi azalsin diyemi anlamadim idrar yaziyordu dogrumudur ?
sagliksiz degilmi
selamlar merhabalar bol bakımlı temiz günler olsun inşşş
selam kızlar uzun zamandır forumda yazmıyordum
aycangul nerde gitmiş uzuldum neyseki akrebcik yardımcı olmus
şimdi bişiy sorucam ben yarın ağda yaptırcam ama adetime bir iki gün var diğer tarihi beklersemde olmicak
napmalıyım yardım
2 ay sonra nihayet
selam kızlar uzun zamandır forumda yazmıyordum
aycangul nerde gitmiş uzuldum neyseki akrebcik yardımcı olmus
şimdi bişiy sorucam ben yarın ağda yaptırcam ama adetime bir iki gün var diğer tarihi beklersemde olmicak
napmalıyım yardım
belki adetin gecikir ya ben olsam yapardım ağdamı. yarını bile zor bekliyorum :))
akrepcik senin tüyler seyrekti galiba, 2 ay sonra anca uzaıdığına göre..........