Dolunay epilasyonu

eşim için değil ki canım, kendim rahat hissetmiyorum. rahatsız oluyorum kaşınıyo 2 gün sonra çıkıyo. dediğin gibi hamileyken kendi kendine çok zor olur ağda

:KK49: hamiş olupta karnım şişerse jilet ile de yapamam, keserim falan neme lazım :18: traş makinesi de mecbur olacak. napalım. hamiş olana kadar kökten alacağım artık napayım :KK6:

ilginç ama, bazıları da oranda tüy olmasını ister bazı adamlar diyor ama umrumda değil yaa. ben temiz olmak istiyorum, rahat olmak istiyorum. ağdayı kendim için yapıyorum. temizlik gibisi var mı yaa:KK24:

Evet var öyleleri biliyorum. Bi tanıdığımın kocası bacaklarını bile aldırmazdı:KK53:

ya jilet kadar kötü bişi var mı
ilk başta diyosun ay bak kurtuldum ne güzel oldu gitti herşey
sonra ordaki kıllar öyle oluyoki jilet gibi adamın elini kesiyo
kararttığı da ayrı..ben yumuşatsın diye saç kremi kullanıyodum ama
o kadar sür ki boş kıl çıktığı zaman burnundan getiriyor insanın
zaten 3 4günde hemen çıkıyor

Bi de erkekten ne farkıkalıyo ki o zaman. Sanki sakal traşı yapar gibi.Ne 3-4 günü sabah alsan akşamına çıkıyolar bi zaman ssonra. Bi arkadaşım hep jiletle alırdı, ağdaya gitmeye sırf acıdığından korkuyodu.Sakal gibi oldular diyodu hep:KK19:

canım 10 mayısa kadar vaktin var demişsin ama, epilasyon tarihlerine 8-9mayıs da dahil değil mi ? ben o günlerde ağda yapmayı düşünüyodum.:44:

ya işte 10 mayıs a kadar içinden epilasyon tarihlerini çıkaracaksın. kalan günlerde kaş alımı yapabilir. onu özellikle de belirttim. 8-9 mayıs zaten epilasyon günü , o günlerde yapamaz :KK54:

benimde yarın doktor randevum vardı çaresiz dün yaptım napalım bi dahakine inşallah... bide bişey sorcam bi yerde ay tam dolunay halindeyken alın diyor burdaki tarihler ise farklı. biz şi,mdi tam olarak neye göre takip ediyoruz

valla internette büyüyen fazda bile aldırmaya teşvik var :KK31: ki ne kadar büyük bir hata. dolunay ise ay'ın ışığının en fazla olduğu zaman dilimi. yani o zaman alacağınız tüyler daha kuvvetli ve hızlı uzayacak :KK20:

valla rahat ettim ya gerisi boş temizlik gibisi yok gerçekten
canım valla hiç lazere bulaşma hele de o işin kurdu olan biri daha da bağımlı hale getiriyor insanı
inşallah dünyalar güzeli sağlıklı bi bebişiniz olur en kısa zamanda

evet ya konusu açılınca öyle derler ama bigün bacağını görseler nolur acaba
hem niye ben kendimi kötü hissedeyim ki bayanız işte temiz olmaz yumuşacık olmak istiyoruz :KK1:
bide pantolon düz ayakkabı bunları giye giye farkımız da kalmadı erkekten bayan olarak ayrıcalıklarımızı kullanmalıyız
çok rahata alıştık çoookk :KK1: bazen kızıyorum kendime pantolondan uzak durmak istiyorum
bidaha bu yaşlarımıza ne zaman gelicez ki güzel şıkır şıkır olmak lazım..
gene dolmuşum konuyu nerelere getirdim sorry :KK9:

canım asla tam dolunay olmamalı
akrepcik daha önce bi arkadaşımıza söylemişti bi iki sayfa ilerde var
tam dolunayda epilasyon kurt adam eder valla bizi :KK1:
tabir şu sadece dolunayı görmeden epilasyon yapmayın..
tarihleri takip et canım inşallah sen de faydasını görürsün

insallaah canım
Evet var öyleleri biliyorum. Bi tanıdığımın kocası bacaklarını bile aldırmazdı:KK53:

Bi de erkekten ne farkıkalıyo ki o zaman. Sanki sakal traşı yapar gibi.Ne 3-4 günü sabah alsan akşamına çıkıyolar bi zaman ssonra. Bi arkadaşım hep jiletle alırdı, ağdaya gitmeye sırf acıdığından korkuyodu.Sakal gibi oldular diyodu hep:KK19:

neeeeeee :KK53::KK53:kıllımı seviyorlar ıyyy diyorum :KK9:

öyle bacak isterler sonra da Allah bilir milletin yumuşak sütun bacaklarına bakarlar
bi de sonra eşlerini beğenmez bakımsızlıkla suçlarlar
boşverin anacım bu erkek milletini anlamak zor tuhaf bir tür bunlar :KK1:
biz gene temizliğimizi yapalım pamuk pamuk dolaşalım nemelazım :KK1::KK1:

akrepçik ben lazer epilasyona 8-9mayıs gibi gitsem uygun mu? kökten alınmıyo ama lazer olunca da aynı etkiyi görür müyüm?

öyle bacak isterler sonra da Allah bilir milletin yumuşak sütun bacaklarına bakarlar

Aynen valla, temiz temiz pamuk gibi:21:

Akrepcik ben üst bacagımı almayı planlıyorum
ilk kez alıcam
ama önceden de dedigim gibi benim kıllarım güçsüz
ağdaya gidince koparıyorlar
acaba şu yay gibi olan şeyler varya bıyık almak için onunla alsam olur mu
üst bacak önemli çünkü
kopmadan kökünden almak istiyorum

kızlar bende basladım bakalım tAkvıme ...ne kadar surede cıkacaklar

evet kızlar ılk uyguklamamı yapmıstım 30 unda kollarıma.normalde ucuncu gun cıkarlardı sinir olurdum ve bugun ancak yakından bakınca gorunuyorlar ve seyrek seyrek cıkıyorlar bır hafta oldu işte. ümitlendım cok:) sekizınde de cıkanları cımbızla yolayım dıyorum :KK1::KK1: şimdi tekrar bakıyorum da cıkanlara, sankım bıraz da ınce cıkmıslar bilemıyorum artık gozum oyle mı gormek ıstıyor:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
tesekkurler akrep:KK8::KK8::KK8:

inşallah bende 8 mayısı bekliyorum :KK9: yarın adetim bitiyor ve ben iyi bir zamanlama yapıyorum :KK51:

:)benimde yarın bitiyor geçen ay 4üne yani son güne yetişmiştim şimdi 8den itibaren 3güne de yetiştim acaba 8-9-10 undan hangi günde yapmak daha iyi olur acaba?

çok güldüm, çok güzel yazmışsın, aynen katılıyorum. :KK9:

Akrepcik ben üst bacagımı almayı planlıyorum
ilk kez alıcam
ama önceden de dedigim gibi benim kıllarım güçsüz
ağdaya gidince koparıyorlar
acaba şu yay gibi olan şeyler varya bıyık almak için onunla alsam olur mu
üst bacak önemli çünkü
kopmadan kökünden almak istiyorum

canım onunla olmaz yaa canın çok yanar ve döker biraz kırmızı kırmızı
benim metale karşı tuhaf bi hassasiyetim var bi iki sefer bıyık aldım ama ı ııh olmadı onunla
hemen döktü yüzüm dikkat et senin de öyle olur
bence ağdayla al alacaksan
yoksa öbürü zaman açısından da çok uğraştırır
dimi akrebim soru saaydı ama görünce atladıım :KK1:

X