Dolunay epilasyonu

ama akrepcim ben de her yöntemi denediğimden mahvoldu zaten
baştan adam gibi ağda yapsaydım bugün bu sıkıntıları çekmezdim
bak mesela üst kısımları ağdayla alabiliyordum o yüzden inceldiler
ama diğer yerleri acısız olsun diye saçma sapan şeyler uyguladım daha beter oldu ve çoğaldı
ağda kesin çözüm bence hem dolunayın hesabına da uyunca daha rahat ediyor insan
yoksa normal hayat bile sıkıntı zaten adetin derdi var bide o şekilde çekmek daha beter inan

:KK14::KK14::KK14: ben eniştenize başta yüz vermeyeyim diye düşünüyordum ama , sonra ağda ağda diye tutturur ben bir ömür boyu nasıl çekecem :KK43:

verdiğin bilgiler çok güzel bende uygulamayı düşünüyordum fakat verdiğin tarihler ya adet günüme yada bir kaç gün öncesine denk geliyor.
yalnız kafama bir şey takıldı
dolunay epilayonu nu öneren akrepcik değil mi traş yapmayın tüylerin kökünden alınması lazım diyorsun bir kaç sayfa önce de ise neden ağdayla uğraşıyorsunuz canınıza yazık, ben traş makinesi alacam diyorsun
tuhaf gelebilir ama buna takıldım

Canımcıım evleniyormışsun Allah bi yastıkta kocatsııın tü tü tü maşşallllah .

Hiç kuaförde ağda yaptırmadım utandığım içiin . Hep kendim alırım . Bide benim kaşlarım dökülüyorda onunla ilgili topic iğimiz varmı . varsa linkini verebülümüsünüüz bayaanlllar : ))

Allah razı olsun :93: Kaşlarının dökülme sebebi yanlış zamanda almandan kaynaklanıyor ve stres vs. de etken olabiliyor. haftada 2 kez akşamları sarımsağı ikiye böl ve kaşlarına sür. o kuruyunca , sarımsağın üzerinden ince bir dilim kes sonra yine sür. yarım saat kurusa bile bekle. sonra sadece su ile durula, peçete ile fazla bastırmadan kurut ve yat. kaşlarını SAÇ KESİMİ olarak verdiğim tarihlerde aldır. daha çabuk uzayacak, çıkacak ve küsmeyecek. İstediğin kıvama geldiğinde kaşlarını mümkün olduğunca epilasyon tarihlerinde aldırma :KK34:

ben şu an genitalime lazere gidiyorum, 2 yaşında bi kızım var. kızıma hamile kalmadan önce lazere başlamıştım ama sadece 2 seans gidebildim sonra devam edemedim. lazer için sadece kıl köküne odaklı bir alet olduğu için kıllar dışında hiçbir bölgeye organa zararı yokmuş. hatta hamileyken bile kullanılabilecek kadar güvenli olduğunu okumuştum birkaç yerde ama yine de hamileyken bence uzak durmalı.

evet en güzeli lazer aslında maliyeti yüksek biraz ama kesin çözüm denilebilir benim canım çok acıyor öyle böyle değil yani yapamıyorum böyle kalsın da istemiyorum ağdaya hiç yanaşamıyorum bile malesef bir sorun olmuyorsa en güzeli lazer sanırım :)

canım ben birine sormuştum ve hiç bir zararının olmadığını söylemişti, bu kişi lazere mi gidiyordu yoksa doktor muydu işte onu hatırlayamadım :KK8:

bir kaç kişiye sordum canım onlarda öyle diyor :) evet bekle beni lazer ben geliyorum :))

Yaaaa ilk tarihler adet öncesine denk geliyo ama benim epilasyon yapmam lazım. Veeeeee kaşlarımı da aldırmam lazım. Hep ters geliyo ama. Napıcam ben

1-2 gün sonrasında adet olmayacaksan alabilirsin bir sorun oluşturmaz :KK54: kaşlarını da epilasyon tarihi hariç aldırabilirsin :KK34: 10 mayısa kadar vaktin var ..:KK6:

ben dayanamam yoksa, jiletin bir yerde tehlikesi var. bu tehlikesiz :KK31:
tehkilekisz ama sonuc alamazsın tam olarak.yinede sen bilirsin tabi.
belki, fakat kendi kendime evde ağda yapamayacak olursam benim için en pratiği traş makinesi olacak :KK31:

evde kendin yaparsan cok pratık olman lazım. yoksa çok zaman alır ve canını yakarsın.

Akrepcik traş makinasıyla falan olmaz canım, geç o işi. Bende braun 7 var, traş başlığı var, jilet gibi yapmadan kısaltıyor, ama yok ağdanın yerini asla tutmaz:KK19:

İslamda temizlik her şeyden önce gelir, beden temizliği özellikle. Günah falan değil, kuranda öyle bişeyin iması bile geçmiyo. Kaldı ki, kadın ağda yapıyor, tecavüz etmiyo bize.

5 dakkalık iş, ne utanacam. Ben aldığımda çeksem mi çekmesem mi diye beklediğim vakitte kadın cart cart bitirmiş oluyo, tertemiz:21:
Ben kendim alamıyorum, hem çok zaman kaybı oluyor, hem de morartıyorum :KK14:

Ama işini bilen, temiz bi yerde yaptırmak lazım, yoksa enfeksiyon bile kapılabiliyor:26:

Günde kaç kişi gidiyor ağdaya, sizin düşündüğünüz gibi değil olay :KK31: KAdın meraklı değil yani bi tarafımıza:KK31:

eneeeeee banane ben nasıl yaptıracam :KK5:

selam, kaşların için akrepciğin eminim bi tavsiyesi vardır. ben de 3 yıldır hiç kaş aldırmıyorum, kaşlarım küstü. çok araştırdım her gece sarımsak sürmek çok etkiliymiş, gündüzleri de badem yağı. ben gece eşime kokmasın diye badem yağı sürüp, gündüzleri de sarımsak sürdüm. ama sarımsak kurusada bütün gün kokuyor. hatta yüzümü sabunla yıkayıp spora gittiğimde terle birlikte inanılmaz kokuyor. bende fazla sürdüremedim bu yöntemi. ama engelin yoksa geceleri dene 2 ayda toparlıyormuş.

benimde maaalesef heryerimde tüylerimin maaşallahları var. al al bitiremedim, ama kaşlarım ile saçlarım gürleşsin istiyorum, onlarda habire dökülüyor. :84:

ne garip ve sinir bozucu değil mi :KK9:

şimdi bu kuaföre gitmeyle ilgili bişeyler söylicem dini konular konuşmak yasak deyip konuyu kapatcaklar:KK36: en iyisi susmak herkes kendi doğrusunu yapar :KK34:

ayetlerle veya hadislerle desteklersek aslında tereddütte kalanlara faydamız olur. yapmak isteyenlerde kendi özgür iradesiyle yapabilir zorlamak kimsenin haddine değil zaten :KK19:

verdiğin bilgiler çok güzel bende uygulamayı düşünüyordum fakat verdiğin tarihler ya adet günüme yada bir kaç gün öncesine denk geliyor.
yalnız kafama bir şey takıldı
dolunay epilayonu nu öneren akrepcik değil mi traş yapmayın tüylerin kökünden alınması lazım diyorsun bir kaç sayfa önce de ise neden ağdayla uğraşıyorsunuz canınıza yazık, ben traş makinesi alacam diyorsun
tuhaf gelebilir ama buna takıldım

ben onu bikinim için dedim :KK1: ben korkuyorum ağda yapmaya, daha doğrusu canım çokkkk acıyo :KK5:

tehkilekisz ama sonuc alamazsın tam olarak.yinede sen bilirsin tabi.

evde kendin yaparsan cok pratık olman lazım. yoksa çok zaman alır ve canını yakarsın.

üst tarafı afedersin dudaklara kadar yapabiliyorum eldivenle :KK51: gerisi olmuyor acıyor :KK17: oraya da eccik eccik ağda yapabilirsem tamamdır :KK14:

ben onu bikinim için dedim :KK1: ben korkuyorum ağda yapmaya, daha doğrusu canım çokkkk acıyo :KK5:

anladım yalnız yapa yapa alışıyosun ve tüyler çok uzamadan aldığında acı hissetmiyosun demeni tavsiye ederim böyle bir rahatlık yok eminim neden daha önce yapmamışım diyeceksin. öyle çok uzun falan da sürmüyor taş çatlasın 10 dakikanı alır

bende gidicektim fakat bebek istediğimiz için gidemiyorum suan

Ben iğneli epilasyona gidicem. Kıbrıs'ta çok pahalı böyle şeyler, mecbur tayini beklicem.
İğneli epilasyonu en azından bacak ve koltuk altın için yaptırabilirsin, bebiş olduktan sonra da bikini bölgene bakarsın. Zaten bikini bölgesinin üst kısımlarını yapıyolar, altlar kalıyo diye biliyorum ama, yanlış da biliyo olabilirim tabi:44:

eneeeeee banane ben nasıl yaptıracam :KK5:

Geçen karşı komşumla beraber gittik ağdaya. 33 yaşında, ben açamam utanırım diyip diyip durdu. Bu yaşına kadar aldırmamış. Allem ettim kallem ettim, bak bi aldır bi daha hayatta kendin uğraşmak istemezsin, hem kadının umrunda değil inan, 5 dakikada işini yapıyo bitiriyo dedim. Ik mık etti, ilk sen aldır dedi. Aldırdım, hatta yanımda durdu, uzaktan izledi. Sonra da kendi aldırdı :KK70: Ağda sonrasında komşum aynen şunu dedi ''Bunca yıl ne mallık etmişim de gitmemişim, kadın tınlamadı bile, bundan sonra hayatta kendim almam sağol kız'' :nazar:

üst tarafı afedersin dudaklara kadar yapabiliyorum eldivenle :KK51: gerisi olmuyor acıyor :KK17: oraya da eccik eccik ağda yapabilirsem tamamdır :KK14:
canım evde bende yaptıgımda acıdan duramıyordum bırde tam alamıyordum ama sımdı sorun yok gıdıyorum 1 saatte ısım bıtıyor:KK16:
her ne kadar bişey olmaz denilsede bende bebek söz konusu olduğunda gidilmeme taraftarıyım

aynen canım bızımkısı sadece tedbır.

X