Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şu an O ses türkiyedeki ayda nın performansını izliyorum. kız isyan ettikçe ben de isyağğğğğğğğğğğğn ediyorum tüylerime . ablalarımda ve kızkardeşimde ve bir de annem 0 tüy. ama ben babama çekmişim
neyse ben kaçayım öğle 1 gibi gelirim. Bu arada bu akşam imam nikahım olacak :123: dua edin bana olur mu :93:
neyse ben kaçayım öğle 1 gibi gelirim. Bu arada bu akşam imam nikahım olacak :123: dua edin bana olur mu :93:
bende öyleyimm ( her yere ağda yapabiliyorum ama şu bikini bölgesine yapamıyorum canım çok tatlı zaten ölüyorum bitiyorum ağda kullanamıyorum tüy dökücü kullanıyorum çok çoğaltıyor ne yapmalyım kızlaar bilmiyorumm
valla mıı aaa hayırlı olsun. Allah bi yastıkta kocatsın:) mutluluklar
aaaa akrebimm çok sevindim, artık arada kaçamak yaparken daha rahat olursun. ama resim ekleyecektin profiline ekledin mi?:132:
kızlar birine ya da kuaföre yaptırın
ben de yerin dibine girip çıktım günah boyutu da var tabi ama
hiç değilse 5dk dişinizi sıkarsınız biter gider
hem azalır da..ben de evlendiğimde uğraşmak istemiyorum şimdiden ne kadar azaltabilirsem kar işte
yoksa kendim yapamıyorum hem zamanımı da alıyor
merhaba canıım. ben kendim alıyorum kaşları bi iki tel çıksa dayanamıyorum alıyorum. maşallahı olduğu için çok hızlı uzuyolar:) küçülen faz falan şimdilik bişey anlamadım maalesef ama artık senden öğrenicez, bu konuda cahilim o zaman ben şöyle bi teknik yapsam mesela kaşların ortası küsse çok mutlu olurum verdiğin epilasyon tarihlerine getirmeye çalışayım :))
neden epilasyon tarihlerine getirmeyeyim? mesela senin verdiğin epilasyon tarihi olan 9 mayısta bacaklarımı alırken kaşlarımı da alsam geç çıkmazlar mı?
kızlar birine ya da kuaföre yaptırın
ben de yerin dibine girip çıktım günah boyutu da var tabi ama
hiç değilse 5dk dişinizi sıkarsınız biter gider
hem azalır da..ben de evlendiğimde uğraşmak istemiyorum şimdiden ne kadar azaltabilirsem kar işte
yoksa kendim yapamıyorum hem zamanımı da alıyor
ben bugün kaşlarımı aldırmayı düşünüyodum yarına mı kalsın yani?
işte dediğin gibi günahı olmasa bu kadar eziyet çekilmez ama mecbur
neden ağda yapıyorsunuz ki ??? eşiniz mi zorluyor anlayamadım , yazık günah değil mi çektiğiniz şu eziyete bakın
eşim zorlamıyo ama ağdayla daha geç çıktığı için
afedersiniz ama ben traş makinesi almayı düşünüyorum, pratik acımasız. 0 a tak geç üstünden gitsin yani. ne bu acı, valla canınıza acıyın nedir bu fiyatı da çok ucuz gittigidiyora falan baktım 20 lira civarında.
afedersiniz ama ben traş makinesi almayı düşünüyorum, pratik acımasız. 0 a tak geç üstünden gitsin yani. ne bu acı, valla canınıza acıyın nedir bu fiyatı da çok ucuz gittigidiyora falan baktım 20 lira civarında.