Dolunay epilasyonu

ben dün yaptı ağdamı ama bugün regl oldum
umarım bu seferde etkiyi görebilirim.
nisanın 29unda da yine yapacağı epilasyon

bende dun itabari ile tertemizim..aci hissi gercekten bayagi fark etti cok az acidi...bide adete yakin agda yaparsan cok aci hissetiyormusuz..gercekten dogru bizzat denedim..bakalim nasil olucak..akrepcik bir dahaki dolunay ne zaman....kurt adam olmak istemiyorum

Arkadaşlar ya ben birşey sorcam. Hani ağda ısıtıcılar satılıyor ya. Kaytuş şeklinde yerlştiriliyor. Bayağı bi pratik ama o kartuş ağdaların ağdası hiç bir şekilde cıkmıyor ya. Yani yapış yapış kalıyor. Ne gazlı bez, ne aseton vs. Sizinde oluyor mu?

onlar ağda yağı olmadan çıkmaz ki zaten. ağdayı aldığın yerden yağ iste. onu sür sil çıkar.

canım agda yapmadan önce bebe pudrası dök :)
sanırım bu bilğiyi daha önce akrepcik vermişti :)
ben yarın yapcam 2 defadır düzenli yapıyorum ve azaltıcı yag kullanıyorum bölük bölük gittiler:)
en önemlisi yag sür canım o temizliyo hemencik:) yemeklik yag da temizliyo :)

Son düzenleme:
ben bugün yüzüme yaptırdım ağda ve bitki dermanın yüz için tüy azaltıcısını kullanıyorum ama 6 ay oldu hiçbir değişiklik yok .. bunun kesin çözümü var mı.. şu hürrem yağı falan kullanan varmı işe yarıyor mu merak ediyorum

ben kullanıyorum canım:)
bacaklarda acayip etki yaptı. cilt tüğlerimi almıyorum maske sonrası bu yagdan sürüyorum o b,ile cildi çok güzel gösteriyor:)
bikini bölgesinde farkedilir incelme var.
ben bol sürüp 10-15 dk sıvazlıyorum bacaklarımı.
ağdayı yapıp bu yagla temizliyorum. sonra sıcak suyla yıkayıp gözeneklerin açılmasını saglıyorum. ciltte su damlası pek olmuyo yagla sildiğim için onu da kurulamadan tekrar yaglıyorum iyce emiyo cilt.
bence iyi orjinal ürün kullanmaya dikkat edin.
belki ciltten cilde farkediyordur ama

Canım Günaydın,Bu Dolunay muhabbeti ne olyur,epilasyonda nasıl ve pratiği nasıl olyuor bende öğrenmek isteirm,özelikle bikini bölgesini nasıl partik yapıp acı çekemsin bacaklar,

adet olamıyorum derken hamile misin, menopoz mu yoksa geç adet görme gibi bişey mi ?:44: aman her türlü olarakta faydasını görürsün adet olmadığın süre sorun yok

ilaçsız olamıyor geç olma yani inşallah görürüm artık gitsin şu yüzümdeki kıllar

Canım Günaydın,Bu Dolunay muhabbeti ne olyur,epilasyonda nasıl ve pratiği nasıl olyuor bende öğrenmek isteirm,özelikle bikini bölgesini nasıl partik yapıp acı çekemsin bacaklar,

günaydın,
canım ilk sayfada arkadaşımız günleri paylaşıyor her ay düzenli olarak. tarihleri ordan kontrol edebilirsin.
sanırım bugün son gün:)
canım ben veet de kullandım ama bim de bi ürün var elle ısıtılan kagıttaki agdalardan adı elanor.
o veetten daha kullanışlı geliyo bana. küçük oarmagım kadar kesip kesip kullanıyorum.
acısını engellemek istiyorsan emlo diye bi krem varmış.

evettt sonunda dün ağda mı yaptım karınca yumurtası yağını da sürdüm bakalım fark olacak mı zamanla

ilk mesajda yazıyor canım hep Mayısta da 2 tarih var

bebek pudrası ağdanın yapışmasını engelliyor ve acıyı azaltıyor demişti kuaför fakat bunu koltukaltıma tek uygulamıştı. tüm bacakta yapsak yer yer yapışabilir gibime geliyo. Fakat sen bi dene, baktın ki yer yer kalıyo, o zaman sıvıyağda götürür ( bunu da kuaförüm söylemişti ) fakat sıvıyağ belki tüyleri besler, nedenini bilmiyorum ama omega falan diyorlar ya hani o aklıma takılıyo O yüzden ağda yağı alıp bir köşeye koymakta fayda var

şu bendeki karınca yağı bitsin, etkisi olmazsa sana güvenerek hamam otu yağı alacağım. Hadi bakalım

ilaçsız olamıyor geç olma yani inşallah görürüm artık gitsin şu yüzümdeki kıllar

bakım tarihleri ve epilasyon açısından oldukça iyi bir durum . fakat diğer yönlerden iyi bir durum değil. illa ki ilaç kullanma canım vücuduna zarar. çörek otunu denedin mi hiç ???

evet bende ondan kullanıyodum bi ara, oldukça da kullanışlı. fakat kendi kendime yapmam olduuuukça zaman aldığı için, kısa yoldan kuaföre gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…