Dolunay epilasyonu

of bu hamilelik çok zor bişey ya, gerçi ben bekarım bilmiyorum ama muayeneler falan

şuan itibariyle tertemizim bakalım kaç gün sürecek ama bu sefer acısı gerçekten yok denecek kadar azdı ki acı eşiğim çok düşüktür gözümden yaş gelir normalde, bunun için bile beklerim ben bu tarihi

iyi ki epilasyon yapmadım çünkü yeni adet oldum

bende bilmeden bu tarihlere denk gelmişim ya bakalım artık birde adet öncesi dediğiniz en az kaç gün olcak mesela ?

dün lazere gittim , bacak içinde ağdaya. bakalım gelecek ay bugün aa farkediyomuş etmiyomuş derim

canım ben regl olamıyorum yani ne regli yakınım ne regliden sonra en son 3 ay önce falan ldum sanırım ve dün yüzümü aldım (burayı yeni okudum farkında değildim) etkisini görürmüyüm sence?

canım ben regl olamıyorum yani ne regli yakınım ne regliden sonra en son 3 ay önce falan ldum sanırım ve dün yüzümü aldım (burayı yeni okudum farkında değildim) etkisini görürmüyüm sence?

adet olamıyorum derken hamile misin, menopoz mu yoksa geç adet görme gibi bişey mi ?:44: aman her türlü olarakta faydasını görürsün adet olmadığın süre sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…