Ben daha önce uyuyodum bu ay tarihlerine, aycanay sağolsun.
Tabi taşındık falan derken 4-5 ay falan uymadım, sonra da malum hamilelik, ne zaman kafama eserse o zaman aldım..ama bikini bölgesini ağdayla almadım hamilelikten dolayı..Çok hassas oldu çünkü, kasılmak istemedim. Çünkü normalde bile sedyeden düşecek gibi oluyorum ağdaya gittiğimdeGerçi doktor bu zamandan sonra çatı muaynesi falan yapacaktır, yine bize ağdacı yolu göründü
of bu hamilelik çok zor bişey ya, gerçi ben bekarım bilmiyorum ama muayeneler falan
Şimdiye kadar hiç vajinal muayne olmadım ama, artık mecbur
ay deme öyleeee hamile kalmam ben yoksa
şuan itibariyle tertemizim bakalım kaç gün sürecekama bu sefer acısı gerçekten yok denecek kadar azdı ki acı eşiğim çok düşüktür gözümden yaş gelir normalde, bunun için bile beklerim ben bu tarihi
Çocuk nasıl doğuracaksın
Bişey olmuyo korkma, öenmli olan doktorunu bulmak
kendimi o halde hiç düşünemiyorum
Zamanı gelince öyle düşünmezsin merak etme.
Şu an içimde hoplayıp zıplayan bi bebek var, ve doğum hiç umrumda değil
yok doğumdan korkum yok, hani olmazsa bile sezeryan olur. da işte şu muayene kısmı biraz şey gibi
Aman korkma canııım, bişey yok onda
muayeneni olduktan sonra buraya duygu ve düşüncelerini aktarır mısın
bende bilmeden bu tarihlere denk gelmişim ya bakalım artıkbirde adet öncesi dediğiniz en az kaç gün olcak mesela ?
dün lazere gittim , bacak içinde ağdaya. bakalım gelecek ay bugün aa farkediyomuş etmiyomuş derim
canım ben regl olamıyorum yani ne regli yakınım ne regliden sonra en son 3 ay önce falan ldum sanırım ve dün yüzümü aldım (burayı yeni okudum farkında değildim)etkisini görürmüyüm sence?