Dolunay epilasyonu

Daha önce bu konuya benzer bir konuyu burada okumuştum ama burçlara, dolunaya vs pek inanmadığımdan ötürü dikkate almamıştım.
Fakat az önce bu konuya denk geldim girip yazdığın şeylerin hepsini okudum.
Bu konuda baya bilgiye sahipsin sanırım bayağı araştırma yapmış olmalısın.
Bu kez denemeye karar verdim ve bir dahaki dolunayı beklemeyi düşünüyorum ağda için.
İnşallah az da olsa işe yarar.
Benim tüylerde bölgesel olarak azalmalar mevcut yamalı gibi yani belkide farkında olmadan dolunayda almışımdır kimbilir :))
İşe yarasa da yaramasa da burada bu faydalı bilgileri bizimle paylaştığın için kendi adıma teşekkür ederim.
Takipteyim

süper bişeymiş bu yaa..bugün herkes kıl tüy operasyonu yapcak desenize..
adetliyken yapılıyor mu?bikaç gün kala yapılmıyor onu okudumda..adetliyken yapılabiliyor mu?

adetliyken yapılıyor mu?bikaç gün kala yapılmıyor onu okudumda..adetliyken yapılabiliyor mu?

Hepsinden kurtuldum çoook mutluyum şuan bugunu bekliyordum

Adet yakınken ve adetli iken yapılmıyor sonrası döneminde yapılması gerekiyor,normalde de bu böyle ne yazık ki tburcucum,hem canın çok yanar hassas olmandan dolayı hemde kıllanma çok ve tavan yapar alırsan cabuk çıkacaktır:) Zaten nisan sonu yine tarih var eğer durumdan muzdaripsen o günü beklersin

kesin dolunaya denk gelmiştir benimde bacağım yamalı gibi . sende hoşgeldin aramızaaaaaaaaaaaaaaa

adetliyken veya adetine 1-2 gün varsa yapmıyorsun. her ayın tarihleri ilk mesajda veriliyor, ordan tarihleri edinip buraya yorumlarını yapabilirsin

bilgilendirme için teşekkürler qamzeliiiiiiiiiiiii ben yolunamadım daha, kendimi halsiz hissediyorum umarım adet olmam. akşama kadar belim ağrımazsa akşam vakti bende yolunacağım

ayın 2 si ile 4 ü arasında en etliki zaman ne zaman. Saat olarak, gün olarak vs.

2 si ile 4 ü arasında verdiğim saat dilimlerine her an aynı etkiyi gösteriyor. akşam vakti veya sabah vaktinin bir özelliği yok. belirtilen aralıklarda istediğin vakit alabilirsin canım

en şanslı sizlersiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz her tarihe uyabilirsiniz. Mümkün olduğunca her tarihe uy, bu fırsat her zaman geçmez ele

Bacaklarım 2 aydır çıkmadı da, şu koltuk altım 2 haftada pırtlıyo ya
Hmm, madem öyle diyosun, tarihlere uyarak yapıyım bende

gerçi 3 ayın kalmış doğumuna, buna da şükür

Ben daha önce uyuyodum bu ay tarihlerine, aycanay sağolsun.
Tabi taşındık falan derken 4-5 ay falan uymadım, sonra da malum hamilelik, ne zaman kafama eserse o zaman aldım..ama bikini bölgesini ağdayla almadım hamilelikten dolayı..Çok hassas oldu çünkü, kasılmak istemedim. Çünkü normalde bile sedyeden düşecek gibi oluyorum ağdaya gittiğimde Gerçi doktor bu zamandan sonra çatı muaynesi falan yapacaktır, yine bize ağdacı yolu göründü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…