Dolunay epilasyonu

Ben daha önce uyuyodum bu ay tarihlerine, aycanay sağolsun.
Tabi taşındık falan derken 4-5 ay falan uymadım, sonra da malum hamilelik, ne zaman kafama eserse o zaman aldım..ama bikini bölgesini ağdayla almadım hamilelikten dolayı..Çok hassas oldu çünkü, kasılmak istemedim. Çünkü normalde bile sedyeden düşecek gibi oluyorum ağdaya gittiğimde :KK53: Gerçi doktor bu zamandan sonra çatı muaynesi falan yapacaktır, yine bize ağdacı yolu göründü :KK53::KK53:

of bu hamilelik çok zor bişey ya, gerçi ben bekarım bilmiyorum ama muayeneler falan :KK53:

şuan itibariyle tertemizim bakalım kaç gün sürecek :KK12: ama bu sefer acısı gerçekten yok denecek kadar azdı ki acı eşiğim çok düşüktür gözümden yaş gelir normalde, bunun için bile beklerim ben bu tarihi :21:

şuan itibariyle tertemizim bakalım kaç gün sürecek :KK12: ama bu sefer acısı gerçekten yok denecek kadar azdı ki acı eşiğim çok düşüktür gözümden yaş gelir normalde, bunun için bile beklerim ben bu tarihi :21:

iyi ki epilasyon yapmadım çünkü yeni adet oldum :KK43:

bende bilmeden bu tarihlere denk gelmişim ya bakalım artık :KK1: birde adet öncesi dediğiniz en az kaç gün olcak mesela ?

dün lazere gittim , bacak içinde ağdaya. bakalım gelecek ay bugün aa farkediyomuş etmiyomuş derim :KK34:

canım ben regl olamıyorum yani ne regli yakınım ne regliden sonra en son 3 ay önce falan ldum sanırım ve dün yüzümü aldım (burayı yeni okudum farkında değildim) :KK70: etkisini görürmüyüm sence?

canım ben regl olamıyorum yani ne regli yakınım ne regliden sonra en son 3 ay önce falan ldum sanırım ve dün yüzümü aldım (burayı yeni okudum farkında değildim) :KK70: etkisini görürmüyüm sence?

adet olamıyorum derken hamile misin, menopoz mu yoksa geç adet görme gibi bişey mi ?:44: aman her türlü olarakta faydasını görürsün :KK1: adet olmadığın süre sorun yok:KK34:

X