Dolunay epilasyonu

Yarın bir daha sula, bitkinin gelişimi için yarın çok çok iyi birgün Bugün verdiğin zararı yarın telafi et

yok canım ya zarar vermemişimdir onlar şimdi bana dua ediyodur :) bu arada Kayserili misin?

Rumuzundan belli Tanıştığıma memnun oldum canım. Annem bu tarihlere göre bitkisini besliyor benim, doğur Allah doğur oldu çiçekleri

bende tanıştığıma memnun oldum canım annen tecrübeli ben onun kadar olamam

Cevap sert geldi. Bıktırdım galiba sorularımla kb yın arkadaslar.
Ama napıyım epilasyon, ağda vs. ile ilgili bu topik çok güncel.
o yüzden size soruyorum.
:26:

Cevap sert geldi. Bıktırdım galiba sorularımla kb yın arkadaslar.
Ama napıyım epilasyon, ağda vs. ile ilgili bu topik çok güncel.
o yüzden size soruyorum.
:26:

estağfurullah canım kesinlikle sert bi açıklama yapmadım yapmam da olur mu öyle şey lütfen

Ağda yaparken , ağdayı kılların çıkış yönünde sürür çıkış yönünün tersindemi çekmeliyiz ?

Bide daha önce epilasyon yapıldıktan sonra o bölge idar sürmek felan tarzı bişey yazmıştım önceere gittim bulmadım . internete yazarken kendi tamalma var ya öyle görmüştüm ama doğrumudurki acaba ??

idrarla ilgili herşeye yalan yanlış şeylerdir inanmayın diyorum, o öneriye de öyle demişimdir

Çıkış yönünün tersine sürdürüp, çıkış yönüne doğru çektireceksiniz

2 seferd,r dolunay günlerinde bacaklarımı ve koltuk altımı aldım normalden çok daha geç ve az çıkıyolar :)) paylasımların icin tesekkürler cok yardımın oldu :)

bende göbegimi almıstım o zamanda benimde cıkıs konusunda gec cıkmadı eskisi gibi cıktı ama daha seyrek cıktı 3-5 daha yapsam herhalde kurtulucam tamamen nisanı bekliyorum yapıcam :)

bende göbegimi almıstım o zamanda benimde cıkıs konusunda gec cıkmadı eskisi gibi cıktı ama daha seyrek cıktı 3-5 daha yapsam herhalde kurtulucam tamamen nisanı bekliyorum yapıcam :)

ya ben göbeğime saf gibi sarartıcı sürmüştüm, 3-4 tane kalın tüy var. ama eliml çekmeye çalışıyom acıyo, ağda yapmaktan korkuyom, benim göbişim ağdaya dayanamaz kiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…