evettt sonunda dün ağda mı yaptım karınca yumurtası yağını da sürdüm bakalım fark olacak mı zamanla
ben yapamadım çünkü yine regl oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evettt sonunda dün ağda mı yaptım karınca yumurtası yağını da sürdüm bakalım fark olacak mı zamanla
1. Tarih :
2 Nisan 2013 saat 09.35'te başlayıp 4 Nisan 2013 saat 11.41'e kadar istediğiniz bölgeyi alabilirsiniz. ( Tüyler kökünden alınacak. Jilet-makas vb. yüzeyden alınan hiçbir yöntem fayda sağlamaz. Kökten alınacak.. )
ayyy ben yanlış hatırlamşım ,4 nisan saat gece 11 diye kalmış aklımda.tüh beeakşam 9 gibi aldım 4 nisanda ama boşa mı gitti şimdi
büyük marketlerde de satılıyor canım
aksini iddia etmedim ki yahu. en kolay ağda vs. malzemeleri satan yerde bulur arkadaş diye dedim.
Ben de yapamadım iğneli epilasyona gidecektim yapan kişi hastaymış Cumartesine gel dedi
Kurstan,vaktinde bitmeyen gezmelerden dolayı kaçırdım bu dönemi. Ve maalesef almam gerekiyor.Umarım ayın sonu Mayıs başı dönemde her şey yolunda gider.
karınca yumurtası yağına bnde başladım yeni faydası oluyomu
Aklımda iğneli epilasyona tekrar başlama fikri vardı yüz için. Dolunaya denk geldiğini görünce yaptırdım bu hafta umarım işe yarar.
Kızlar ben birşey daha sorucam. Bıyık bölgesi için, bıyık yayı kulllanan bilen var mı? Ben 1-2 senedir kullanıyorum. .pratik oluyor hem. Ama yinede bilen kullanan varsa yorumunu görmek isterim
Kızlar ben birşey daha sorucam. Bıyık bölgesi için, bıyık yayı kulllanan bilen var mı? Ben 1-2 senedir kullanıyorum. .pratik oluyor hem. Ama yinede bilen kullanan varsa yorumunu görmek isterim
akrepcik mrb bu günlerde bitkileri sulamayın demişsin ama ben bütün çiçeklerimin topraklarını değiştirdim :)))
toprak değiştirmede sorun olmaz canım Yarın bitkileri sulamak için oldukça iyi birgün, bitkilerine zarar vermez. Yarın sulayabilirsin