- 12 Temmuz 2012
- 3.387
- 1.815
Canım burada at kılı fırça var, keçi kılı ve ipek kese var. Tam olarak görselini paylaşabilir misin kesenin?
Canım burada at kılı fırça var, keçi kılı ve ipek kese var. Tam olarak görselini paylaşabilir misin kesenin?
Bunlar KEÇİ KILI KESE diye belirtilmiş ama???
Hadi ya benimki böyle ama at kılı Canım bir siteye mesaj at bınun gibi at kılından olanı var mı diye dediğim gibi dikkatli kullanBunlar KEÇİ KILI KESE diye belirtilmiş ama???
He he he, at kıl diye keçi kılı mı kullanıyorsun yoksa?Hadi ya benimki böyle ama at kılı Canım bir siteye mesaj at bınun gibi at kılından olanı var mı diye dediğim gibi dikkatli kullan
Benim toptancım aile dostumuz eger öyle birşey ise çok kızdım eninde sonunda gelicek yanıma hesap sorarımHe he he, at kıl diye keçi kılı mı kullanıyorsun yoksa?
Bir de o site toptan satış, galiba?
Çıldırıkkk şeyyy!!!derindenizlerden Miyav_su durunnnn. Dönmelere çare buldummm. Ben buldummmmmm ağdadan sonra ağda yağı sürün iyice bacağınıza. Güzelce yedirin ve batıkların üstünü kaşıyın. Ya da tırnakla hafif kazır gibi yapın. Hepsi dışarı çıkacak
Elini kana bulama miyav, gençliğine yazık...Benim toptancım aile dostumuz eger öyle birşey ise çok kızdım eninde sonunda gelicek yanıma hesap sorarım
Bularım şahidimde sensinElini kana bulama miyav, gençliğine yazık...
Deneyeyim Canım sagol denemekten zarar olmazderindenizlerden Miyav_su durunnnn. Dönmelere çare buldummm. Ben buldummmmmm ağdadan sonra ağda yağı sürün iyice bacağınıza. Güzelce yedirin ve batıkların üstünü kaşıyın. Ya da tırnakla hafif kazır gibi yapın. Hepsi dışarı çıkacak
Eh sen bilirsin, o halde temiz çamaşır hazırlamaya başlayalım. Keçi kılı kese de ister misin???Bularım şahidimde sensin
He isterimEh sen bilirsin, o halde temiz çamaşır hazırlamaya başlayalım. Keçi kılı kese de ister misin???
Şu toptancının verdiğini koyuver bavuluna.He isterim
Ağdalık değil zatenÇıldırıkkk şeyyy!!!, ben ağda kullanmıyorum ki.
Olur şu sezon açılsın kapıma gelicek zaten Hatay'dan ilk sorum bu keseyi sorucam 1 ay sonraŞu toptancının verdiğini koyuver bavuluna.
Sağol Canım bebiş Nasıl iyi miMayıs - Haziran tarihleri eklenmiştir :)
Olur şu sezon açılsın kapıma gelicek zaten Hatay'dan ilk sorum bu keseyi sorucam 1 ay sonrasana haber veririm sabunda alırım merak etme
He ağda kullanmayan yağını da bulundurur sanki.Ağdalık değil zatenağda yağı sür batıklara. Yedir iyice. Sonra kazı