Dolunay epilasyonu

Sonuç ortalama yüzdesi, birde hangi bölgelere?
İlk bıyıkta,bacakta kolda denemiştim, normalde 15 günde çıkar, 1 ayı buldu, ayrıca 2. sürmeden sonra ortalamada %35-40 gibi bir azalma var..
Bana tavsiye eden kişi akrabasının kullandığını (kendinde o sorun yok çünkü) ve ilk sürmesinden itibaren yok olduğunu söylemişti.. Tabi onunkilerin yok olası vardır, yada söyleyen abartmıştır belki.. Şimdilik sadece bişey kaybetmem dedim başladım..
Daha önce dedğim gibi kıl tüy çıkma sıklığı ve olasılığı ırsi yada hormonaldir..

Doğal bir şey denenebilir. Nanede bol östrojen var, dikkate alınmalı. Hangi marka yağ kullandın ve ne miktarda ör. alt bacak?

Doğal bir şey denenebilir. Nanede bol östrojen var, dikkate alınmalı. Hangi marka yağ kullandın ve ne miktarda ör. alt bacak?
Yağ mecit efendi buldum en yakınımda, 12 Tl, elime bir miktar döüp elimdeki yağ kaybolana kadar sürüyorum.. Yani miktarı yok, bacağına bölge bölge yedirerek sür.. Çok pis yakıyor..

Canim benim cok alerjik bir bunyem var nanede bazen yakiyor cildimi acaba denesem mi kararsiz kaldim :/
Dediğim gibi çok yakıyor bir 10 dk kadar.. Valla kendin bilirsin. İstersen küçük bir bölgede dene, 24 saat içinde bişey hissetmezsen sürersin.. Yada sen hiç sürme kokusuda ağır..

Dediğim gibi çok yakıyor bir 10 dk kadar.. Valla kendin bilirsin. İstersen küçük bir bölgede dene, 24 saat içinde bişey hissetmezsen sürersin.. Yada sen hiç sürme kokusuda ağır..
İçinde mentol etken maddesi olduğu için çok yakar. Bunun yanında uçucu yağlar sabit yağlarla karıştırılmadan cilde direkt olarak kullanılmamalıymış. Mutlaka seyreltilmeliymiş.

Kızlar, ağda sonrası nane yağı denemenizi öneririm, biraz yakıyor ama ciddi azalma yapıyor..
Tavsiye ederim
Saraçoğlu zaten yaş nane tüketin diyor tüylenme için. Bende hormonal ve yumurtalıklarla ilgili bi sıkıntı çıkmadı tahlillerde. Irsidir dedi doktor. Annem de 3 bacıda yok. Ben de uhuuuuu sürüsüyle

Nane yağı mantıklı geldi. Yaş nanebtüketip bi de yağını sürmeli aslında. Daha etkili olur

Ha bu arada evde yağ üretimini kendim yapmaya çalışacağım artık. Doğal yağları ben kendim üreteceğim. Yoksa acayip para veriliyor küçücük şişelere

Nane yağının yapılışı

Çiçek açmamış iken nanelerin toplandıktan sonra küçük küçük doğranarak kavanoza doldurulur. Bu işlemin ardından, içerisine katkısız zeytinyağı dökerek doldurulan koyu renkli kavanoz veya şişe ağzı iyice bir biçimde kapatılır. 6 hafta süreyle güneş altında bekletilir.

ALINTIDIR..

En mantıklısı kendimizin yapmamış ben pek güvenmiyorum o şişelerdekilerin doğal olduğuna

Merhaba ben de bu gece yapabilirsem yapicam beyaz tenliyim yuzumde siyah ayva ttuyleri var birkac kez aldim pek bbiartış gormedim inşallah fayda eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…