- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.231
Maşallah Canım o kadar azaldı mı ? Benim o kadar azalmadı batıklarım çokBu tüysüzlükte kış mevsiminde üşütüyor canıııım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah Canım o kadar azaldı mı ? Benim o kadar azalmadı batıklarım çokBu tüysüzlükte kış mevsiminde üşütüyor canıııım
Küçülen fazı güçlendirme olarak niteliyorum. Yani küçülen fazda Aslan veya Koç burcunda ekim yapabilir. Bu burçların büyüyen fazdaki hali de uzatma etkisi yapar. Önce ekim yapması için güçlendirme seçilmeli. Yani küçülen fazda Aslan veya Koç günleri tercih edilmeli bacımAllah razı olsun emeği geçenlerden, takipteyim
Acaba saç ekimi için de belli bir tarih var mı ki ? bi tanıdığım saç ektirmek istiyor , daha etkili olabilecek bir tarih aralığı varsa ona göre ayarlayacak da..
Çok geç çıkıyor şükür :) üst bacakta iç kısımlar güçsüzleşti dış kısımlarda tek tük var. Ama iç bacağı alırken acıyor yaMaşallah Canım o kadar azaldı mı ? Benim o kadar azalmadı batıklarım çok
İç bacak benimde çok acıyor Canım çok güzel inşallah bir gün bizimde azalır benim Batıklar çok fazlaÇok geç çıkıyor şükür :) üst bacakta iç kısımlar güçsüzleşti dış kısımlarda tek tük var. Ama iç bacağı alırken acıyor ya
Küçülen fazı güçlendirme olarak niteliyorum. Yani küçülen fazda Aslan veya Koç burcunda ekim yapabilir. Bu burçların büyüyen fazdaki hali de uzatma etkisi yapar. Önce ekim yapması için güçlendirme seçilmeli. Yani küçülen fazda Aslan veya Koç günleri tercih edilmeli bacım
İnşallah canımAllah razı olsun ay-perisi bacım , çok sevaba giriyorsun çook ..
Bacım benim de eskiden olurdu şimdi olmuyor. Bişey kullanmadım ama sık sık keselen. Ölü deri kalktıkça batmazlar artkk herhalde bi de aloe veranın batık önleme özelliği varmış diye okumuştum bi yerde aloe veralı krem bulursan al bi kullan istersenİç bacak benimde çok acıyor Canım çok güzel inşallah bir gün bizimde azalır benim Batıklar çok fazla
Çok sık keseliyorum bu Hama'mda kullanılan özel keseler var at kılından yapılma evde ondan kullanıyorum bir deneyeyim batık kremi kullandım faydası olmadı teşekkürler CanımBacım benim de eskiden olurdu şimdi olmuyor. Bişey kullanmadım ama sık sık keselen. Ölü deri kalktıkça batmazlar artkk herhalde bi de aloe veranın batık önleme özelliği varmış diye okumuştum bi yerde aloe veralı krem bulursan al bi kullan istersen
Rica ederim bacımÇok sık keseliyorum bu Hama'mda kullanılan özel keseler var at kılından yapılma evde ondan kullanıyorum bir deneyeyim batık kremi kullandım faydası olmadı teşekkürler Canım
Bu ilaç, insülin direnci için mi yoksa ayrıca kıllanma için miydi?Bende var insülin direnci malesef göğüs ve göbeğimde vardı doktorum ilaç verdi onunla geçti
At kılı kese nasıl bir şey, sert mi? Bir de nereden aldın acaba?Çok sık keseliyorum bu Hama'mda kullanılan özel keseler var at kılından yapılma evde ondan kullanıyorum bir deneyeyim batık kremi kullandım faydası olmadı teşekkürler Canım
Kıllanma için Canım geçtiBu ilaç, insülin direnci için mi yoksa ayrıca kıllanma için miydi?
Benim dükkanım var Toptancılardan aldım gerçekten at kılından yapılma kese satan dükkanlara sor istersen CanımAt kılı kese nasıl bir şey, sert mi? Bir de nereden aldın acaba?
Ben de batıklar oluyor, bursa ipek kese aldım kesmedi. Watsons dan kalın kese aldım o da ölü deriyi kaldırmıyor pek yani o da işe yaramadı. O yüzden işe yarar bir şey arıyorum.derindenizlerden gelen Can'ım bu keseyi profesyonel Hamam da kese yapan insanlar kullanıyorlar ve sert bir araştır vücuda faydası var birde gercek ipekden yapılma keseler bar onlarda faydalı
At kesesini kese satan toptancılardan bulabilirsin Canım yada Hatay'da tanığın varsa oradan bulabilirsin ben dükkanımda kese satıyorum birde Bursa İpek kesenin ince telli olanları var tül gibi bende olsaydı sana göndererirdim son at kılı kesesini ben kullanıyorum benim toptancı nisan gibi gelir o zamana kadar bulamazsan bana yazarsın ben istersen sana gönderirimBen de batıklar oluyor, bursa ipek kese aldım kesmedi. Watsons dan kalın kese aldım o da ölü deriyi kaldırmıyor pek yani o da işe yaramadı. O yüzden işe yarar bir şey arıyorum.
Sağ ol canım, bakıcam ben de. Bu arada ölü deriyi iyi kaldırıyor mu at kılı kese?At kesesini kese satan toptancılardan bulabilirsin Canım yada Hatay'da tanığın varsa oradan bulabilirsin ben dükkanımda kese satıyorum birde Bursa İpek kesenin ince telli olanları var tül gibi bende olsaydı sana göndererirdim son at kılı kesesini ben kullanıyorum benim toptancı nisan gibi gelir o zamana kadar bulamazsan bana yazarsın ben istersen sana gönderirim
Evet Canım kaldırıyor ama birden cildine sert sürme yavaş yavaş sürtSağ ol canım, bakıcam ben de. Bu arada ölü deriyi iyi kaldırıyor mu at kılı kese?