Bünyeye ve inancına göre değişiyor. Hormonlarını pozitif yönlendirirsen ve hormonal sıkıntın yoksa etkisini erken görebilirsin. Kimi ilk uygulamada kimi de sonraki uygulamalarda etkiyi görüyor bacım. Bu arada hoşgeldin :)Peki ne kadar zamanda etkisini gormeye baslıyorsunuz kızlar bende merak ettim denemek istiyorum
Bende var insülin direnci malesef göğüs ve göbeğimde vardı doktorum ilaç verdi onunla geçtiArkadaşlar benim göbek kismimda tuylenme var doktora gittim hormonal bişey değil dedi ama insülin direnci var ondan dolayi olurmuş. ..
dolunay işe yarar mı bende de... bacaklarimda etkisini görüyorum ama gobegim için fikir almak istedim
Olur bacım ama akşam 21.23 e bırakmazsan daha iyi olur. Yengeç e geçecek çünkü burcumuz. Boyama tarihlerine göre yapabilirsin kınanı
Teşekkürler CanımOlur bacım ama akşam 21.23 e bırakmazsan daha iyi olur. Yengeç e geçecek çünkü burcumuz. Boyama tarihlerine göre yapabilirsin kınanı
Dünden başladı yarın sabah son dolunayBen ocak 27 ye denk gelen günde yaptım çıkmadı hala bu ayın tarihlerini bekliyorum. :)
canım geçmiş olsun Tüylenme mi geçti ilaçla canımBende var insülin direnci malesef göğüs ve göbeğimde vardı doktorum ilaç verdi onunla geçti
Evet Canım endokrin doktorum verdi aldoctron diye bir ilaç benim hormonlarda filan sorun yoktu bu ilaç ile düzeldicanım geçmiş olsun Tüylenme mi geçti ilaçla canım
Bende gidiyorum ben tip2 diyabet ve insülin direnci var doktoruna bir sor istersen rabbim şifa versinsüper canım bende endokrin doktoruna gidiyorum ama sadece antidiabetik ilaç verdi...
Tüylenme yok olmadı azalmadi da...
senin tamamen geçti mi çok sevindim senin adina
amin canım sanada...Bende gidiyorum ben tip2 diyabet ve insülin direnci var doktoruna bir sor istersen rabbim şifa versin
İnşallah Can'ım sen kilo verebildin mi birde kaçıncı seviyede seninamin canım sanada...
inşallah tamamen insülin direncinden de kurtuluruz. ..
doktoruma gittiğimde söyleyeceğim çok sağol. ..inşallah bende bu tuylerden kurtulabilirim. ..
canım ben 7 kilo verdim...İnşallah Can'ım sen kilo verebildin mi birde kaçıncı seviyede senin
Canım tahilide yazıyor insülin diye bende 16 kg verdim zor veriliyorcanım ben 7 kilo verdim...
benim tip2 canım seviye derken bunu mu kastettin acaba canim