Dolunay epilasyonu

Yo deriye bastırmıyosun ya kaşıyor gibi. O yüzden yara ve iltihap imkansız. Derin batığım hiç olmadı o yüzden o konuda yorumsuzum bacım :)

Yo deriye bastırmıyosun ya kaşıyor gibi. O yüzden yara ve iltihap imkansız. Derin batığım hiç olmadı o yüzden o konuda yorumsuzum bacım :)
Herbir şeyimiz de olduğu gibi batıklarımız da derin bizim. Kaşımak filan şerbet gibi gelir, bizimkine matkap lazım yani. Akılda olsun yeni bir yöntem-teknik duyulursa paylaşıla.

E
Canım KilicBaligi burada bir paylaşımı var batıkların için Onuda denemeyi düşünüyorum bakalım hangisi daha faydalı olucak bana benim genital bölgemde çok malesef

Son tarihte bana bi gaz geldi genital için :) üst tarafı aldım ağdayla. Aşağısını yapamadım canım gitti öldüm bittim neyse bu da bi gelişme dedim. Zamanla onu da başaracağım

Bir sey soracagim ben Basak burcuyum ve bugun adetim bitti.Agda yapmayi dusunuyorum ya da epilasyon simdi ben ne zaman yapayim dolunay epilayonuna gore? Pek anlamadim da ilk sayfada yazilanlari :/

Analdigim kadariyla 22 subattan 25 subata kadar mi yapabilirim? Yoksa her burcun farkli mi

22 Şubat 21.20 - 25 Şubat 00.41 arası alacaksın. Senin burcunun bir önemi yok. Her burçtan kişiler orada yazan aynı tarihlerde uygulayacak epilasyonu.

E

Son tarihte bana bi gaz geldi genital için :) üst tarafı aldım ağdayla. Aşağısını yapamadım canım gitti öldüm bittim neyse bu da bi gelişme dedim. Zamanla onu da başaracağım
Canım uyuşturucu krem sür emla ben çok faydasını gördüm şuan alamıyorum göbeğimden inan ben Kaş'larımı zor aldırırım fenalık geçiririm şuan ağdada uyuyorum inanmazsın ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…