Dolunay epilasyonu

Allah razı olsun emeği geçenlerden, takipteyim
Acaba saç ekimi için de belli bir tarih var mı ki ? bi tanıdığım saç ektirmek istiyor , daha etkili olabilecek bir tarih aralığı varsa ona göre ayarlayacak da..

Küçülen fazı güçlendirme olarak niteliyorum. Yani küçülen fazda Aslan veya Koç burcunda ekim yapabilir. Bu burçların büyüyen fazdaki hali de uzatma etkisi yapar. Önce ekim yapması için güçlendirme seçilmeli. Yani küçülen fazda Aslan veya Koç günleri tercih edilmeli bacım

Allah razı olsun ay-perisi bacım , çok sevaba giriyorsun çook ..

İç bacak benimde çok acıyor Canım çok güzel inşallah bir gün bizimde azalır benim Batıklar çok fazla
Bacım benim de eskiden olurdu şimdi olmuyor. Bişey kullanmadım ama sık sık keselen. Ölü deri kalktıkça batmazlar artkk herhalde bi de aloe veranın batık önleme özelliği varmış diye okumuştum bi yerde aloe veralı krem bulursan al bi kullan istersen

Çok sık keseliyorum bu Hama'mda kullanılan özel keseler var at kılından yapılma evde ondan kullanıyorum bir deneyeyim batık kremi kullandım faydası olmadı teşekkürler Canım

derindenizlerden gelen Can'ım bu keseyi profesyonel Hamam da kese yapan insanlar kullanıyorlar ve sert bir araştır vücuda faydası var birde gercek ipekden yapılma keseler bar onlarda faydalı

derindenizlerden gelen Can'ım bu keseyi profesyonel Hamam da kese yapan insanlar kullanıyorlar ve sert bir araştır vücuda faydası var birde gercek ipekden yapılma keseler bar onlarda faydalı
Ben de batıklar oluyor, bursa ipek kese aldım kesmedi. Watsons dan kalın kese aldım o da ölü deriyi kaldırmıyor pek yani o da işe yaramadı. O yüzden işe yarar bir şey arıyorum.

Ben de batıklar oluyor, bursa ipek kese aldım kesmedi. Watsons dan kalın kese aldım o da ölü deriyi kaldırmıyor pek yani o da işe yaramadı. O yüzden işe yarar bir şey arıyorum.
At kesesini kese satan toptancılardan bulabilirsin Canım yada Hatay'da tanığın varsa oradan bulabilirsin ben dükkanımda kese satıyorum birde Bursa İpek kesenin ince telli olanları var tül gibi bende olsaydı sana göndererirdim son at kılı kesesini ben kullanıyorum benim toptancı nisan gibi gelir o zamana kadar bulamazsan bana yazarsın ben istersen sana gönderirim

Sağ ol canım, bakıcam ben de. Bu arada ölü deriyi iyi kaldırıyor mu at kılı kese?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…