- 12 Temmuz 2012
- 3.387
- 1.815
Azaltma ve çıkmaması.Bu ne işe yarıyormuş?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Azaltma ve çıkmaması.Bu ne işe yarıyormuş?
Miyav_su cnm tarihler bu..10 Nisan cuma günü 16:47 de başlıyor,
12 Nisan pazar günü 20:44 de bitiyor.
Tek tarih sanırım, kaçırmayın.
Tahmin değil de hesaplama yapmıştım, 1-2 sayfa öncelere de bakın genelde yazıyoruz.kızlar nisan ayı epilasyon tarihlerini tahmin edebilen var mı ? kadın doğumdan ona göre randevu almam lazımda....
umarım adetli olmam...teşekkürler...Tahmin değil de hesaplama yapmıştım, 1-2 sayfa öncelere de bakın genelde yazıyoruz.
10 Nisan cuma günü 16:47 de başlıyor,
12 Nisan pazar günü 20:44 de bitiyor.
Tek tarih kaçırmayın.
Hayırlısı, rica ederim.umarım adetli olmam...teşekkürler...
Merhaba,Herkese merhabalar, uzun zamandır takip ediyordum sizi ama üye olup yazmak bugüne nasipmiş :) Ben 2010 yılında kuzenimin yeni aldığı epilasyon aleti ile her iki bacağımın alt kısımlarında deneme yapmıştım acı hissi için.O zaman vakit olmadığından diğer kısımlar kalmıştı ve o yıldan bu yıla artık o aldığım kısımlarda tek bi tüy bile çıkmadı.Bunu uzunca bi süre araştırdıktan sonra marifetin epilasyon aletinde değil dolunayda olduğunu keşfettim.Gerçekten hanımlar lazer iğne vs diğer yönteme değil dolunaya ayak uydurmak gerek bence..Benim sormak istediğim önceki aylarda çift tarih vardı nisanda ise tek ve ben geçtiğimiz sene tek tarihleri uygulamıştım saatlerde yazıyordu bunu nerden tam olarak öğrenebiliriz?
Arkadaşlar peri hamile, doğum da var, sık giremeyebilir, ben de girmezsem kala kalmayın, herkes kendi de hesaplayabilir. Başkasına sormaya gerek kalmaz böylece. İlk sayfadan alıntılıyorum;
AY TAKVİMİ HESAPLAMASI NASIL YAPILIR ?
" Epilasyon - Siyah Nokta Temizleme - Geç Uzayan Tırnak Kesim TARİHLERİ " Hesaplaması : Ay OĞLAK-BOĞA-BAŞAK burçlarında küçüldüğünde epilasyon tarihi gelmiş demektir. Küçülen faz Dolunaydan Yeniay'a kadar geçen zaman aralığıdır. Yani küçülen fazda ay OĞLAK-BOĞA-BAŞAK burçlarındaysa epilasyonumuzu yapıyoruz. Tabi adetimize 1-2-3 gün varsa veya o an adetliysek yapmıyoruz. Örnek çok site var tarihleri alabileceğiniz ama ben örnek olarak http://tr.rhythmofnature.net/ sitesini veriyorum çünkü diğer siteler biraz karışık, ben anlarım fakat sizin anlamanız zor olabilir çünkü biraz daha ekstra bilgi ister, ben size en sade biçimini veriyorum. siteye girdiğinizde o güne ait ay takvimi verilir. ok işaretini ay işaretinin üzerine getirin ama tıklamayın. AZALAN AY diyorsa küçülen fazdayız demektir, YÜKSELEN AY derse büyüyen fazdayız demektir. Sonra burç resmi var aynı sırada, yine ok işaretini burç resminin üzerine getirin. Ay hangi burçtaysa onu belirtecektir. Kısacası AZALAN AY ve OĞLAK-BOĞA-BAŞAK burçlarını aynı anda yakaladığınız gün epilasyon günüdür. örnek olarak http://tr.rhythmofnature.net/ay-takvimi-20140119 linkinde ay AZALAN AY olarak görünüyor ve 3.23 te ay aslan burcundan başak burcuna geçiyor. saat 3.23 diyor, ayın tam başak burcuna geçmesini garantiye alalım diye 1 saat ekliyoruz o saate. tarihe bakıyoruz 19 Ocak 2014.
O zaman 19 Ocak 2014 saat 4.24'ten 21 Ocak 14.43' e kadar epilasyon yapma zamanınız var. ( 21 ocakta ay başka burca geçiş yapıyor sayfaya baktığınızda görürsünüz. bitiş saatine 1 saat eklemiyoruz.. )
" Epilasyon - Siyah Nokta Temizleme - Geç Uzayan Tırnak Kesim TARİHLERİ " Hesaplaması :
*Bu siteye girelim: http://tr.rhythmofnature.net/ (siteye girdiğinizde o güne ait ay takvimi verilir.)
http://tr.rhythmofnature.net/ay-takvimi-saglik-ve-guzellik (siteye girdiğinizde o aya ait ay takvimi verilir. Sağ üstte diğer ayın tarihi yazar ona tıklarsanız diğer ayın takvimini görebilirsiniz.)
*AZALAN AY - OĞLAK - BOĞA - BAŞAK burçlarında ise epilasyon zamanlarıdır.
Azalan ay: Sitede ki resme göre ayın yüzü hep sağa bakacak.
(Ok işaretini önce ay sonra da burç işaretinin üzerine getirin ama tıklamayın, az bekleyin. Böylece ayın azaldığını ve hangi burçta olduğunu öğrenirsiniz.)
*Azalan ayın tam bize uyan burca(Oğlak-Boğa-Başak) geçişini (yani epilasyona başlangıç saatini) garantiye alalım diye 1 saat ekliyoruz o saate. Bitiş saatine 1 saat eklemiyoruz.
*Dolunaydan azalan aya bize uygun burçta geçiş varsa(Oğlak-Boğa-Başak), dolunay saatine 1 saat ekleyip epilasyona başlayabilirsiniz.
*Tam dolunayda kesinlikle epilasyon yapmıyoruz, kurt kadına dönüşme ihtimali söz konusu.
*Adetimize 1-2-3 gün varsa veya o an adetliysek tarihler uysa bile epilasyon yapmıyoruz.
sagol canım benim ay bebişide kucagına almana az kalmış canım sağlıcakla al yavrunu kucagına darısı benim gibilerin başına.....
sağol cnm..sagol canım benim ay bebişide kucagına almana az kalmış canım sağlıcakla al yavrunu kucagına darısı benim gibilerin başına.....
amin inşallah canım cümlemize..........sağol cnm..
inşallah sanada nasip olur anne olmak ..
teşekkürler pericik hamilelik nasıl gidiyor bacım ? bebişin cinsiyeti belli oldu mu ?Tarihler güncellenmiştir
iyi gidiyor şükür bacım.. idrar yolu enfeksiyonumuz var arada bir uğruyor halimi hatrımı soruyor oğluşum olacak, Efe'm olacak nasipseteşekkürler pericik hamilelik nasıl gidiyor bacım ? bebişin cinsiyeti belli oldu mu ?
ayy sorma bende çok sık olmaya başladım idrar yolları enfeksiyonu papatya çayı iç sana zararı olmazsa bana çok iyi geldi ayy ismide cok güzelmiş maşallah sağlıcakla al bebişini canım benim....iyi gidiyor şükür bacım.. idrar yolu enfeksiyonumuz var arada bir uğruyor halimi hatrımı soruyor oğluşum olacak, Efe'm olacak nasipse
Amin İnşallah canım. doğuma kadar bitkisel kürlerden uzak duracağım canım. hele bi doğum yapayım. başlarım artıkayy sorma bende çok sık olmaya başladım idrar yolları enfeksiyonu papatya çayı iç sana zararı olmazsa bana çok iyi geldi ayy ismide cok güzelmiş maşallah sağlıcakla al bebişini canım benim....