Dolunay epilasyonu

Rica ederim bacım ne demek :) saç kesim tarihine gelince 18 nisan 21.57 den sonra ay büyümeye başlıyor. yani büyüyen faza geçiyoruz. ve tam 18 nisan da da koç burcu var. büyüme başlangıcına 1 saat ekliyoruz 22.57 oluyor ve bu saç kesimi başlangıcı oluyor. 18 Nisan 22.57 de başlıyor 19 Nisan 00.31 de bitiyor. 1,5 saatlik kısa bir zaman dilimi de olsa evde kesim yapanlar için Nisan ortalarında kesim tarihimiz mevcut 2. tarihi ise doğru hesaplamışsın bacım

Rica ederim canım. Ben saç kesimi tarihleri ile pek ilgilenmediğimden hesaplamıyorum. Senin için bir bakayım o zaman.

Rica ederim canım. Ben saç kesimi tarihleri ile pek ilgilenmediğimden hesaplamıyorum. Senin için bir bakayım o zaman.

Derken cvp gelmiş, gerek kalmadı bakmama.

kızlar alakasız olacak ama turunç bulabilir miyim bu mevsimde? dolunayla birlikte denemeyi düşünüyorum da kökten kurtulmak için?

hamileyken saç kesilmez derler bacım doğru veya hurafe ben yine de kestirmeyeceğim 3 ay var yok zaten
pericimm ben saç kesme zamaının sormadım..dediğin gibi bende hiç karışmıyom saçlarıma..hamileyken saç kesilmez
derler bende inandın işte..
ağda günü 10 nisan 13 nisan arası olacakmış başka gün yokmu ağda için..
ağda da çok zor olmaya başladı iyice göbek büyüdü..nasıl alacam offf

kızlar alakasız olacak ama turunç bulabilir miyim bu mevsimde? dolunayla birlikte denemeyi düşünüyorum da kökten kurtulmak için?
Biz egedeyiz, anneme sordum 1 ay önce olsa vardı dedi. Belki soğuk depolarda filan saklandıysa bulunabilir.
Turunç ne şekilde kullanılıyor ve etkisi nedir?

Biz egedeyiz, anneme sordum 1 ay önce filan olsa vardı dedi. Belki soğuk depolarda filan saklandıysa bulunabilir.
Turunç ne şekilde kullanılıyor ve etkisi nedir?

Turunçlar blenderdan geçirilip krem kıvamına getiriliyor. İçine tuz atıp karıştırılıyor. Ağdadan sonra iyice sürülüyor katman halinde. Streçle satılıyor ve 4-5 saat bekletiliyor sonra banyo. Çok çok etkili bir yöntem olduğu söylenmiş. Ama çok fena yakıyormuş kıl köklerini. Yakması da iyidir diye düşünüyorum.

Hımm ilk kez duydum, faydasını gören olmuş mu ki?

karnım büyüyor ve acıyor nasıl geçecek ve 9 aylık olana kadar karnım patlayacak gibi hissediyorum
korkma korma patlamssın
inanki her ay daha çok alışacaksın bebişine..
ağda yaparken bende dayanamıyodum..çok çok hassas oluyo insan ama yapacaz mecbur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…