Rica ederim bacım ne demek :) saç kesim tarihine gelince 18 nisan 21.57 den sonra ay büyümeye başlıyor. yani büyüyen faza geçiyoruz. ve tam 18 nisan da da koç burcu var. büyüme başlangıcına 1 saat ekliyoruz 22.57 oluyor ve bu saç kesimi başlangıcı oluyor. 18 Nisan 22.57 de başlıyor 19 Nisan 00.31 de bitiyor. 1,5 saatlik kısa bir zaman dilimi de olsa evde kesim yapanlar için Nisan ortalarında kesim tarihimiz mevcutderindenizlerden ben de epilasyonu öyle hesapladım.
saç kesimi de tek tarih sanırım tam dolunayda burç değişimi olmuş çünkü ilkinden emin olamadım.
25 Nisan günü saat 17.13'ten 28 nisan 4.07'ye kadar saç kestirebiliyoruz. kontrol ederseniz sevinirim hesaplamada yeni sayılırım daha :)
hepinize özellikle de ayperisine çok teşekkür ediyorum. sayesinde epeyce yol katettim
Rica ederim canım. Ben saç kesimi tarihleri ile pek ilgilenmediğimden hesaplamıyorum. Senin için bir bakayım o zaman.derindenizlerden ben de epilasyonu öyle hesapladım.
saç kesimi de tek tarih sanırım tam dolunayda burç değişimi olmuş çünkü ilkinden emin olamadım.
25 Nisan günü saat 17.13'ten 28 nisan 4.07'ye kadar saç kestirebiliyoruz. kontrol ederseniz sevinirim hesaplamada yeni sayılırım daha :)
hepinize özellikle de ayperisine çok teşekkür ediyorum. sayesinde epeyce yol katettim
derindenizlerden ben de epilasyonu öyle hesapladım.
Rica ederim bacım ne demek :) saç kesim tarihine gelince 18 nisan 21.57 den sonra ay büyümeye başlıyor. yani büyüyen faza geçiyoruz. ve tam 18 nisan da da koç burcu var. büyüme başlangıcına 1 saat ekliyoruz 22.57 oluyor ve bu saç kesimi başlangıcı oluyor. 18 Nisan 22.57 de başlıyor 19 Nisan 00.31 de bitiyor. 1,5 saatlik kısa bir zaman dilimi de olsa evde kesim yapanlar için Nisan ortalarında kesim tarihimiz mevcut2. tarihi ise doğru hesaplamışsın bacım
Rica ederim canım. Ben saç kesimi tarihleri ile pek ilgilenmediğimden hesaplamıyorum. Senin için bir bakayım o zaman.
başka tarih yokmu..10 Nisan cuma günü 16:47 de başlıyor,
12 Nisan pazar günü 20:44 de bitiyor.
Tek tarih sanırım, kaçırmayın.
hamileyken saç kesilmez derler bacımbaşka tarih yokmu..
hafta sonu oluyo ev hiç müsait değil..eşim kızım evde oluyo...başka bi alternatif olsa iyi olurdu
bu turunç dediğin portakalın neslinden herhaldekızlar alakasız olacak ama turunç bulabilir miyim bu mevsimde? dolunayla birlikte denemeyi düşünüyorum da kökten kurtulmak için?
pericimm ben saç kesme zamaının sormadım..dediğin gibi bende hiç karışmıyom saçlarıma..hamileyken saç kesilmezhamileyken saç kesilmez derler bacımdoğru veya hurafe ben yine de kestirmeyeceğim 3 ay var yok zaten
Yok canım, bu ay böyle.başka tarih yokmu..
hafta sonu oluyo ev hiç müsait değil..eşim kızım evde oluyo...başka bi alternatif olsa iyi olurdu
Biz egedeyiz, anneme sordum 1 ay önce olsa vardı dedi. Belki soğuk depolarda filan saklandıysa bulunabilir.kızlar alakasız olacak ama turunç bulabilir miyim bu mevsimde? dolunayla birlikte denemeyi düşünüyorum da kökten kurtulmak için?
Biz egedeyiz, anneme sordum 1 ay önce filan olsa vardı dedi. Belki soğuk depolarda filan saklandıysa bulunabilir.
Turunç ne şekilde kullanılıyor ve etkisi nedir?
Hımm ilk kez duydum, faydasını gören olmuş mu ki?Turunçlar blenderdan geçirilip krem kıvamına getiriliyor. İçine tuz atıp karıştırılıyor. Ağdadan sonra iyice sürülüyor katman halinde. Streçle satılıyor ve 4-5 saat bekletiliyor sonra banyo. Çok çok etkili bir yöntem olduğu söylenmiş. Ama çok fena yakıyormuş kıl köklerini. Yakması da iyidir diye düşünüyorum.
Hımm ilk kez duydum, faydasını gören olmuş mu ki?
Bakarım sağol, bu arada Dr Gürkan Kubilay, pişmiş kahve telvesi ile karbonatı karıştırıp 15-20 gün sürerek uygulayın diyor.Evet, bir çok yerde kurtulanlar yazmışlar.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/turuncun-etkisi-kesin-cozum.415164/
Buraya bakmanızı da öneririm, haricinde bir sürü başlık var bunula ilgili ama en etkilisi bu.
Bakarım sağol, bu arada Dr Gürkan Kubilay, pişmiş kahve telvesi ile karbonatı karıştırıp 15-20 gün sürerek uygulayın diyor.
korkma korma patlamssınkarnım büyüyor ve acıyornasıl geçecek ve 9 aylık olana kadar karnım patlayacak gibi hissediyorum
10 Nisan cuma günü 16:47 de başlıyor,
12 Nisan pazar günü 20:44 de bitiyor.
Tek tarih sanırım, kaçırmayın.
cnm tarihler bunlar umarım gördün..merhabalar ,
yeni üye oldum bu sayfayı çok sewdim ay_perisi bir sonraki nisan dolunayı belli oldumu ?