Ben mi yanliş okuyorum anlamadım 10 12 den önce geliyor ya.nasıl 12 aralık başlayıp 10 aralıkta bitiricezAy takvimine göre; 2014 Aralık ayında epilasyona başlama günü ve saati; 12 aralık cuma, saat 18:19
epilasyonu sonlandırma günü ve saati: 10 aralık pazartesi, saat 06:05
Anlaşılmayan?
15 aralık pztsi dicektiniz sanırım..Ay takvimine göre; 2014 Aralık ayında epilasyona başlama günü ve saati; 12 aralık cuma, saat 18:19
epilasyonu sonlandırma günü ve saati: 10 aralık pazartesi, saat 06:05
Anlaşılmayan?
Arkadaşlar günü doğru yazmışım fakat rakamsal değerde 15 yazacağıma 10 yazmışım kafa karışıklığından, pardon.Aralık ayı epilasyon tarihi; 12 aralık cuma, 18:19 başlayıp, 10 aralık pazartesi 06:05 bitiş.
Aynen arkadaşım.15 aralık pztsi dicektiniz sanırım..
merhaba,bacağın üst arka kısmını evde kendiniz nasıl alıyorsunuz hiç tüy kalmayacak şekilde.. az önce almaya çalıştım yine olmadı tüyler kaldı orda sinirrr oldummmmmmmm
Bende alamıyorum epilasyon makinasını kullanıyorum ama pütür pütür oluyo orasısinir oluyorum
evet şimdi doğru olduArkadaşlar günü doğru yazmışım fakat rakamsal değerde 15 yazacağıma 10 yazmışım kafa karışıklığından, pardon.
15 Aralık pazartesi bitiş tarihi doğrusu.
eczanelerde emla krem diye bir yuzeysel uyusturucu var diyeyim..oraya bu kremi sürüyorsun sonra ağda yapıyprsun hiç acı hissetmiyorsun (yan etkisi yok) ancak fiyatı tuzlu 95tl kadar kutuda 5 tüp varmış..bi kaç gune bende alıcam bu kremden.. kkdada arastırab,ilirsin emla kremi.. önce benim için lüks diye düşünmüştüm ama mecbureeen alıcaammm..kızlar yardım 25 gün sonra dugunum var ağda yaptırmadım hala korkuyorum utanıyorum jiletle aldım kuforde açamamnapıcam ben
eczanelerde emla krem diye bir yuzeysel uyusturucu var diyeyim..oraya bu kremi sürüyorsun sonra ağda yapıyprsun hiç acı hissetmiyorsun (yan etkisi yok) ancak fiyatı tuzlu 95tl kadar kutuda 5 tüp varmış..bi kaç gune bende alıcam bu kremden.. kkdada arastırab,ilirsin emla kremi.. önce benim için lüks diye düşünmüştüm ama mecbureeen alıcaammm..
kızlar yardım 25 gün sonra dugunum var ağda yaptırmadım hala korkuyorum utanıyorum jiletle aldım kuforde açamamnapıcam ben
eczanelerde emla krem diye bir yuzeysel uyusturucu var diyeyim..oraya bu kremi sürüyorsun sonra ağda yapıyprsun hiç acı hissetmiyorsun (yan etkisi yok) ancak fiyatı tuzlu 95tl kadar kutuda 5 tüp varmış..bi kaç gune bende alıcam bu kremden.. kkdada arastırab,ilirsin emla kremi.. önce benim için lüks diye düşünmüştüm ama mecbureeen alıcaammm..
cokkkk cokk tşk ederım cok mutlu oldummm pekı ağdayla sımdı alsam yanı hafta sonu dugunume kadar tekrar alabılme sansım varmı alınırmı hanı duğünüm ayın aralık 18 de
kızz periii sen neara yoğurdunla evlendni vede hamile kaldın hemen.emla kreme boşuna o kadar para vermeyin derim çünkü bende kullandım fakat etkisi hemen geçiyor ve öyle %100 lük uyuşturmuyor. verdiğiniz paraya yazık olur.. ben gittiğimde 5 tüpten 1 ini satın almıştım Allah tan denemek amaçlı.. eğer ki canın çok yanacaksa ve işkence halini alacaksa illa kuaföre gitmene gerek yok. jilet işini görecektir. ben aldırmam kuaföre mesela.. 3 aylıkta evliyim bu arada.. hep temiz olmak kaydıyla jilete devam edersen bi sakınca olmayacaktır, bu kadar da zorlama kendini.. hem avret yerini başka bir bayanın görmesi dinimizde günah bunu da unutma, tercih meselesi ama bilmeyenler var hatırlatayım
böyle durumlarda ( eğer çok acil ise ) küçülen faz tarihlerini kullanabilirsin bacımMerhaba .
Ayperim bu ayki tarihleri kacirdim . 10 Araligada baya var bekleyemem okadar :) bu gunlerde onerecegin en azindan daha uygun bir gun varmi ?
yılbaşı nişanımız oldu, eylülün ilk haftası evlendik. sat 13 ekim ile de hamile kaldımkızz periii sen neara yoğurdunla evlendni vede hamile kaldın hemen.ulaa seni gidi peri
hayırlı olsun..
Bu durumda burca bakmaksızın; en yakın küçülen faz tarihleri, 7-8-9 Aralık günleri.Merhaba .
Ayperim bu ayki tarihleri kacirdim . 10 Araligada baya var bekleyemem okadar :) bu gunlerde onerecegin en azindan daha uygun bir gun varmi ?
Kahkül görsellerini bir incele, nasıl duruyor fikrin olur ama kişinin yüz yapısı, alnının genişliği de önemli tabi.kızlaar bu gün saç kesim günü olduğundan kahkül kesmek istiyorum. saçlar uzun. ve kahküller kısa olmayacak uzun olacak. çok kararsızım.. pişman olurmuyum acep?