Dolunay epilasyonu

Ben mi yanliş okuyorum anlamadım 10 12 den önce geliyor ya.nasıl 12 aralık başlayıp 10 aralıkta bitiricez

merhaba,bacağın üst arka kısmını evde kendiniz nasıl alıyorsunuz hiç tüy kalmayacak şekilde.. az önce almaya çalıştım yine olmadı tüyler kaldı orda sinirrr oldummmmmmmm

Bende alamıyorum epilasyon makinasını kullanıyorum ama pütür pütür oluyo orası sinir oluyorum

eskiden ayağa kalkıyordum, roll-on ağdayı sürüp bezi yapıştırıyordum. sonra öne eğilip bacağımın arkasına aynadan bakarak ( bacak arasından bakarak ) ağdayı yukarı veya aşağı çekiyordum.. püf noktası ağdayı boydan boya sürmeyin çekişi zor olur ve acısı da çok olur. elinizin yarısı boyutunda sürüp o şekilde yapın ağdanızı

kızlar yardım 25 gün sonra dugunum var ağda yaptırmadım hala korkuyorum utanıyorum jiletle aldım kuforde açamamnapıcam ben

kızlar yardım 25 gün sonra dugunum var ağda yaptırmadım hala korkuyorum utanıyorum jiletle aldım kuforde açamamnapıcam ben
eczanelerde emla krem diye bir yuzeysel uyusturucu var diyeyim..oraya bu kremi sürüyorsun sonra ağda yapıyprsun hiç acı hissetmiyorsun (yan etkisi yok) ancak fiyatı tuzlu 95tl kadar kutuda 5 tüp varmış..bi kaç gune bende alıcam bu kremden.. kkdada arastırab,ilirsin emla kremi.. önce benim için lüks diye düşünmüştüm ama mecbureeen alıcaammm..

cokkkk cokk tşk ederım cok mutlu oldummm pekı ağdayla sımdı alsam yanı hafta sonu dugunume kadar tekrar alabılme sansım varmı alınırmı hanı duğünüm ayın aralık 18 de

cokkkk cokk tşk ederım cok mutlu oldummm pekı ağdayla sımdı alsam yanı hafta sonu dugunume kadar tekrar alabılme sansım varmı alınırmı hanı duğünüm ayın aralık 18 de

emla kreme boşuna o kadar para vermeyin derim çünkü bende kullandım fakat etkisi hemen geçiyor ve öyle %100 lük uyuşturmuyor. verdiğiniz paraya yazık olur.. ben gittiğimde 5 tüpten 1 ini satın almıştım Allah tan denemek amaçlı.. eğer ki canın çok yanacaksa ve işkence halini alacaksa illa kuaföre gitmene gerek yok. jilet işini görecektir. ben aldırmam kuaföre mesela.. 3 aylıkta evliyim bu arada.. hep temiz olmak kaydıyla jilete devam edersen bi sakınca olmayacaktır, bu kadar da zorlama kendini.. hem avret yerini başka bir bayanın görmesi dinimizde günah bunu da unutma, tercih meselesi ama bilmeyenler var hatırlatayım

Merhaba .
Ayperim bu ayki tarihleri kacirdim . 10 Araligada baya var bekleyemem okadar :) bu gunlerde onerecegin en azindan daha uygun bir gun varmi ?

kızz periii sen neara yoğurdunla evlendni vede hamile kaldın hemen.ulaa seni gidi peri
hayırlı olsun..

Tarihler guncellensin lutfen ilk kez deneyeceğim saçlarımı kestirmek ve epilasyon için çok tesekkurler böyle güzel bir konu açtığınız için...

kızlaar bu gün saç kesim günü olduğundan kahkül kesmek istiyorum. saçlar uzun. ve kahküller kısa olmayacak uzun olacak. çok kararsızım.. pişman olurmuyum acep?

kızlaar bu gün saç kesim günü olduğundan kahkül kesmek istiyorum. saçlar uzun. ve kahküller kısa olmayacak uzun olacak. çok kararsızım.. pişman olurmuyum acep?
Kahkül görsellerini bir incele, nasıl duruyor fikrin olur ama kişinin yüz yapısı, alnının genişliği de önemli tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…