Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende dün baktım henüz belli değil galiba diye bekleyeyim dedim :)
ağdada 3-4 hafta hiç çıkmıyor tabi birazda senin kıl kökünle alakalı..eğer zayıfsa 4 haftayıda bulur.. ben gecen eczacıdan aldım 2 tüp olarak tüp fiyatı 19.5 tl imiş .. 1tüp değil 2 tüp yapacaksın ancak o zaman etkisini gösteriyormuş (emla krem topiğinde okumustum.. 2 tüp sürüceksin ve streç filme sararak 1.5 saat bekletceksin..ondan sonrası kendinden yapabilirsin hiç acı hissetmiyormussun...ağdanı illaki kuaföre gitmene gerek yok birde kuaförler hijjenik olmuyor..hee ben yapamam kuaföre giderim dersende yanına beyaz tercihen bi çarşaf,havlu gibi birşey al üstüne yatarsın ,yattığın yer temiz olur olmaz hastalık kaparsın bide düğün arefesinde gerek yok.. ben kendim alıyordum mesela netten sir ağda ısıtıcını aldım hem konserve için olanı hemde rolonunkini..hamilelik sürecinde malum göbek büyüyor alamıyorsun kuaförede gitmek istemedim jilet yaptım ben (kızım 6 aylık şimdi) işe girince ilk işim lazer olucak ama o ayrı... şimdilik ağdayla idare ediyorum.. neyse henüz kullanamadım tüpleri zaten ağdaya geçişim şubatı bulur benim..akrabalara ziyarete gidicem ,orda ağda yapamam oyuzden jilete devam..cokkkk cokk tşk ederım cok mutlu oldummm pekı ağdayla sımdı alsam yanı hafta sonu dugunume kadar tekrar alabılme sansım varmı alınırmı hanı duğünüm ayın aralık 18 de
Sağolasın bacım Rabbim yardımcımız olsun çünkü çok zor bir süreç bu ay tek tarih var bacımay perisi hayırlı olsun bebeğin. sağlıkla kucağına alırsın inşallah. ben de 2015 annelerinden olacağım. benimki de şubatta geliyor kısmetse. bir de bu ay tek tarih mi var diye soracaktım?
Rica ederim bacım şifa olsun pudrayı sadece koltukaltında kullanıyorum, özel bölgemi acıyor diye yapmıyorum zaten diğer bölgelere kullanmıyorum fazla acı hissetmiyorum. sadece koltukaltına pudra ile ağda uyguluyorum, diğer bölgelere ise normal ağda uyguluyorumÖncelikle size teşekkür ederim ben de 4-5 aydır dolunay takvimini kullanarak ağda yapıyorum ve gerçekten çok az ve geç çıkmaya başladılar. Sadece bacaklarımda değil tüm bölgelerde kullanıyorum ve etkisini gördüm dediğiniz gibi neye inanırsak sonuç o oluyor. Bu yüzden size bir sorum olacak ağda yaparken bebek pudrası kullanır mısınız bir faydası var mıdır ?
Rica ederim bacım şifa olsun pudrayı sadece koltukaltında kullanıyorum, özel bölgemi acıyor diye yapmıyorum zaten diğer bölgelere kullanmıyorum fazla acı hissetmiyorum. sadece koltukaltına pudra ile ağda uyguluyorum, diğer bölgelere ise normal ağda uyguluyorum
teşekkürler canım.Sağolasın bacım Rabbim yardımcımız olsun çünkü çok zor bir süreç bu ay tek tarih var bacım
ben de sizin gibi yapıyorum. kesmek o kadar önem taşımıyor sanırım.. bir de yüz koltukaltı ve bikini bölgesi en geç sonuç veren yerler benim daha ağır ilerliyor azalma süreci..merhaba ay perisi senı 4 aydır falan takip ediyorum sayende baya yol aldım teşekkür ederim,benım sorum yüzümdeki tüyler sadece senın verdiğin tarihlerde almaya dikkat ediyorum,uzayınca makasla kesiyorum idare ediyorum,kesmek kalınlaştırmı ne yapmamı önerirsin :)
öncelikle ağda kalıntılarının oluşma sebebi ;Çok sağ olun. Peki bir şey daha sorsam ağda yaptığımda bazen ağda kalıntıları oluyor zar zor geçiriyorum bunun için bir tavsiyeniz var mı? Bir de koltuk altıma ağda yaptığımda bazen ağdayı alamıyorum orada kalıyor tamamen acaba yanlış yaptığım bir şey mi var? Çünkü kendi kendime yapıyorum tüm bölgeme o yüzden yeteri kadar doğru yapamıyor olabilirim.
merhaba ay perisi senı 4 aydır falan takip ediyorum sayende baya yol aldım teşekkür ederim,benım sorum yüzümdeki tüyler sadece senın verdiğin tarihlerde almaya dikkat ediyorum,uzayınca makasla kesiyorum idare ediyorum,kesmek kalınlaştırmı ne yapmamı önerirsin :)
ben de sizin gibi yapıyorum. kesmek o kadar önem taşımıyor sanırım.. bir de yüz koltukaltı ve bikini bölgesi en geç sonuç veren yerler benim daha ağır ilerliyor azalma süreci..
hiçbirşey ama hamilelik hormonlarımı iyi etkilemedi benim tüyler hızlı uzamaya başladı ya kimilerinde tüy müy kalmıyor hep döküyor, bende tam tersiKolay gelsin hepimize inş kurtuluruz. Agda yaptıktan sonra uyguladığınız birşeyler var mı ben hsmamotu yagı kullanıyorum. Siz?
Bende de senin gibi olmuştu göbeğimde kılı bırak tüy bile yoktu nerdeyse erkek gibi oldu dökülür dediler ama nerdeeeee bide göbek çıktıhiçbirşey ama hamilelik hormonlarımı iyi etkilemedi benim tüyler hızlı uzamaya başladı ya kimilerinde tüy müy kalmıyor hep döküyor, bende tam tersi
jiletin akrabası sayılır makas ama kesme işlemini küçülen fazda yaparsanız zararı en aza indirecektir özellikle KOÇ-ASLAN burçlarında küçüldüğünde kesim yapabilirsiniz. KOÇ -ASLAN burçlarında küçüldüğünde yapılan saç kesimi daha uzun süre aynı boyda bırakacaktır saçınızı, ama saçın küsmesi olayı bu durumda çok tehlikelidir. tüyleri de aynı kefeye koyarsak çok acilse KOÇ-ASLAN burçlarında küçüldüğünde kes. yoksa küçülen faz aralıklarının herhangi birinde kes.. ama tabi jiletin akrabası diyebiliriz mecbur kalmadıkça da makas ve jilet kullanmayın
tüyleri yakayım derken sen tutuşmayasın Allah muhafaza. valla fena olur heralde. gerçi ateşle sirkte gösteri yapanlar kollarına bacaklarına süre süre ateşi kıl bırakmıyorlar bide bu tarafı varpekı yaksak olurmu bazıları yakıyorda :)
kötü kokar beaaa o konuda pek bilgim yok, araştırdım kimileri arttırdığını kimileri de aynı kaldığını söylüyor. net birşey diyemeyeceğimpekı yaksak olurmu bazıları yakıyorda :)
sonradan geçmedi miBende de senin gibi olmuştu göbeğimde kılı bırak tüy bile yoktu nerdeyse erkek gibi oldu dökülür dediler ama nerdeeeee bide göbek çıktı