Dolunay epilasyonu

Merhaba, ben tam bugun agda yaptirdim. Dolunay var galiba bugun. Simdi sonuc ne olur? yanlis gune mi denk gelmis oldu simdi :/

Yani mesela bugun yaptirdigim(6 aralik) hic etkili olmamis mi oluyor? :/
Merhaba, dolunaydan ziyade ay küçülen faza ve belli burçlara geçtiğinde epilasyon yapıyoruz. Bunun yanı sıra çok çok acelemiz var ve tarihleri bekleyemeyecek durumdaysak burçlara bakmaksızın ayın küçülen faz dönemlerinde idareten alabiliyoruz anladığım kadarı ile. 6'sı dolunay, 7-8-9 küçülen fazda olacak ama burç uyumu olmayacak. Yani bahsettiğim 2. durum söz konusu. Bundan sonra epilasyon için 1. sayfada verilen tarihleri takip edin lütfen.

çok teşekkür Allah razı olsun

Merhaba, ben tam bugun agda yaptirdim. Dolunay var galiba bugun. Simdi sonuc ne olur? yanlis gune mi denk gelmis oldu simdi :/
cumartesi tam da dolunay günü bacım.. yapa yapa tamda en tehlikeli gün yapmışsın gelebileceği en yanlış güne denk gelmiş oldu ne yazık ki..! 6 aralık dolunay günü çünkü.. Neyse zararın neresinden dönersen kardır derler, bir dahakine çok çok dikkatli ol.. Özellikle tam dolunay gününe denk getirme. biz bu güne KURT KADIN günü diyoruz, tüylerin kat kat hızlı ve sert çıkacaktır

evet bacım doğrudur küçülen faz ve büyüyen faz dönemi 1. sayfada veriliyor. epilasyonumuzu verilen tarihlerde yapıyoruz.. çok çok acelemiz var ve acil almamız gerekiyorsa küçülen faz aralıklarında alabiliyoruz.. tabi mümkün olduğunca verilen epilasyon tarihinde alıyoruz..

slmm ay periciğimm
10 Aralık 2014 saat 05:14’ten 12 Aralık 2014 saat 17:18’e kadar Ay Aslan Burcunda küçülecek diyor ya listede 10-11 aralık yok saç kesimi için ben 1 aydır bu günü bekliyorum ama

şimdi aralık ayının 10unda ya da 11inde saç kesimi yapmayalım mı??

Ay Perisi şimdi 10-12Aralık arası mı yoksa 12-15 aralık arası mı ? kafam karıştı da

12 Aralık 18.18'de başlayıp
15 Aralık 06.04'e kadar,

İstediğiniz bölgeyi alabilirsiniz. ( Tüyler kökünden alınacak. Jilet-makas vb. yüzeyden alınan hiçbir yöntem fayda sağlamaz. Kökten alınacak.. )

Ama önemli olan adet sonrasına denk gelmesi lazım. 1-2-3 gün öncesi olmaz.
Alıntı.

Bende bir kaç aydır epilasyon için bu tarihleri takip ediyorum. Faydasını gördüm. Şimdi saçlarımı uzatmak için belirtilen tarihlerde kürler uygulamak istiyorum ama bu konuda bir bilgim yok. Bana önerebileceğiniz kür var mı? Siz nasıl kürler uyguladınız

küçülen fazda saç kesimi yapılmaz bacım.. yaparsan yavaş uzar, aslan - koç burçlarında küçülürken kesim yaparsan saçın küser çok geç uzar.. verdiğim tarihlerde aslan veya koç burcunda büyüdüğünde kesim yapılıyor bacım.. 1. sayfayı iyi oku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…