Dolunay epilasyonu

1.sayfada canım
Canım çok teşekkürler eline koluna sağlık. Ben de bu ay ilk defa bu uygulamayı denicem özellikle epilasyon ve saç uzatma.. Saç uzatmayı denedim ve inanılmaz sonuç aldım verdiğin tarihlerde saç uzatma kürü uyguladım sürekli, sinemaki ısırgan lavanta kürleri özellikle acayip derecede uzadı saçlarım.. Epilasyona da bu ay başlıyacağım inanmayan arkadaşlar önyargılı davranmayın bence bir deneyin siz de etkisini göreceksiniz

oh bacım şifa olsun

ilk kez deneyeceğim kızlar bende. Umarım bi faydasını görürüm. Dün ilk operasyonumu yaptım bakalım

Benim bu 3. Yapışım üst bacaklarımı eylül ayında almıştım bu ayda çok fazla yoktu ama yine aldım. Önemli olan inanmak inş bitecek. Biz kadınlar için çok zor Çunku hele ki çocuklarda varsa daha zor oluyor insanın kendisine vakit ayırmak Allah yardımcınız olsun

kızlar ben de bulamadım nerde yazıyor guncel tarihler yardım lütfennn

1.sayfayı tıkla, ilk mesajı oku, orada her ay güncelleniyor tarihler. Yine de alıntı yaptım bulamayanlar için(2. tarihi öne çıkarttım);

Kasım ayı "Epilasyon" - "Siyah Nokta Temizleme" - "Geç Uzayan Tırnak Kesim" Tarihleri ( Ben her ay tarihleri buradan vereceğim kızlar. )

1. Tarih :

7 Kasım 01.23'te başlayıp 8 Kasım 03.44'e kadar istediğiniz bölgeyi alabilirsiniz. ( Tüyler kökünden alınacak. Jilet-makas vb. yüzeyden alınan hiçbir yöntem fayda sağlamaz. Kökten alınacak.. )

2. Tarih :

15 Kasım 10.07'de başlayıp 17 Kasım 21.29'a kadar istediğiniz bölgeyi alabilirsiniz. ( Tüyler kökünden alınacak. Jilet-makas vb. yüzeyden alınan hiçbir yöntem fayda sağlamaz. Kökten alınacak.. )

Ama önemli olan adet sonrasına denk gelmesi lazım. 1-2-3 gün öncesi olmaz. Sebebi ise BAYANLAR ADETLİYKEN VEYA ADETE YAKINKEN HORMONLAR TAVAN YAPAR ve TÜYLERİNİZ HIZLI VE SERT ÇIKAR ..

evet bacım pazartesi test yaptım öğrendim Amin İnşallah sağolasın bacım, darısı isteyen herkese İnşallah

aa ne hızlı çıktın kız maşallah sanki daha dün yoğurtla görüşmelere gidiyordun,şimdi birlikte yavrunuzu bekliyorsunuz ne güzel

benim de 3 sene oldu evleneli,daha önce başka sebeplerden olmaması gerekiyordu.şimdi engeller kalktı,bu ay doğum kontrol hapını bıraktım,bakalım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…