Rica ederim şifa olsun bacımYeni tarihlerde gelmis, tesekkurler
ellerine sağlık canımmKasım Ayı tarihleri güncellenmiştiiiiiiiiiiiiir
Canım ben bulamadım nasıl bakabilirmKasım Ayı tarihleri güncellenmiştiiiiiiiiiiiiir
1.sayfada canımCanım ben bulamadım nasıl bakabilirm
Canım çok teşekkürler eline koluna sağlık. Ben de bu ay ilk defa bu uygulamayı denicem özellikle epilasyon ve saç uzatma.. Saç uzatmayı denedim ve inanılmaz sonuç aldım verdiğin tarihlerde saç uzatma kürü uyguladım sürekli, sinemaki ısırgan lavanta kürleri özellikle acayip derecede uzadı saçlarım.. Epilasyona da bu ay başlıyacağım inanmayan arkadaşlar önyargılı davranmayın bence bir deneyin siz de etkisini göreceksiniz1.sayfada canım
oh bacım şifa olsunCanım çok teşekkürler eline koluna sağlık. Ben de bu ay ilk defa bu uygulamayı denicem özellikle epilasyon ve saç uzatma.. Saç uzatmayı denedim ve inanılmaz sonuç aldım verdiğin tarihlerde saç uzatma kürü uyguladım sürekli, sinemaki ısırgan lavanta kürleri özellikle acayip derecede uzadı saçlarım.. Epilasyona da bu ay başlıyacağım inanmayan arkadaşlar önyargılı davranmayın bence bir deneyin siz de etkisini göreceksiniz
Evet, epilasyon günüydü ve bitti, bu sefer çok kısa sürdü. İkinci tarih bir kaç gün sürecek onu değerlendirin kaçırdıysanız bunu.kızlar bugün epilasyon günü mü ? gece biticek mi ??? anlamadım
sayfanın başında canım birinci sayfada her ay yenilenirkızlar ben de bulamadım nerde yazıyor guncel tarihler yardım lütfennn
kızlar ben de bulamadım nerde yazıyor guncel tarihler yardım lütfennn
pericik hamilesin canım tebrik ederim rabbim sağlıcakla versin kucagına allah analı babalı büyütün canım benim4 gün kaldı kaçırmayın kızlar
evet bacım pazartesi test yaptım öğrendimpericik hamilesin canım tebrik ederim rabbim sağlıcakla versin kucagına allah analı babalı büyütün canım benim
evet bacım pazartesi test yaptım öğrendimAmin İnşallah sağolasın bacım, darısı isteyen herkese İnşallah