Dolunay epilasyonu

aa ne hızlı çıktın kız maşallah :nazar: sanki daha dün yoğurtla görüşmelere gidiyordun,şimdi birlikte yavrunuzu bekliyorsunuz ne güzel :KK36:

benim de 3 sene oldu evleneli,daha önce başka sebeplerden olmaması gerekiyordu.şimdi engeller kalktı,bu ay doğum kontrol hapını bıraktım,bakalım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun :anneadayı:
öyle oldu valla :oops: belki hemen hamile kalırdım ama grip oldum kas gevşetici falan aldığım oldu. o yüzden 1 ay gecikti. 2. ayımda hamile kaldım :KK9:

kontrol hapına gelince kimileri kısırlaştırdığını söylüyor. bu bilgi tamamen yanlış. hatta kontrol hapı hamilelik öncesi rahmi güçlendiriyor, sağlık kazandırıyor. yalnız kontrol hapını bıraktıktan 3 ay sonra hamile kalsan daha iyi olur:KK19: şimdiden Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin dileklerimi sunuyorum :KK31:

Ay perisi ne bu acele dermisiimm :p
hayirli ugurlu olsun. Saglikla kucaginiza alın insallah yavrunuzu

Ay perisi ne bu acele dermisiimm :p
hayirli ugurlu olsun. Saglikla kucaginiza alın insallah yavrunuzu
Amin sağolasın bacım. önce çocuk düşünmeyenlerin erteledikleri çocuk hayali sonradan zorlaşıyor. hayırlısı dedik Rabbim nasip etti şükür, ileride olmazsa çok vicdan azabı çekerim diye düşündüm :KK42:

Peki diger bölgeler ay perisi
diğer bölgeler çok geç çıkıyor.. bacağımın alt kısımları artık tek tük.. anlamadığım ise bu aralar bacağımın yarı tüyleri 1 mm den bile daha küçük çıkıp duruyor bir türlü uzamıyor. geri kalanı uzuyor. onlar uzayınca alıyorum. bu sefer uzamayan tüyler uzamaya başlıyor :KK64: benimle oyun mu oynuyorlar anlamadım gitti :KK48:

merhaba,bacağın üst arka kısmını evde kendiniz nasıl alıyorsunuz hiç tüy kalmayacak şekilde.. az önce almaya çalıştım yine olmadı tüyler kaldı orda sinirrr oldummmmmmmm :KK43:

merhaba,bacağın üst arka kısmını evde kendiniz nasıl alıyorsunuz hiç tüy kalmayacak şekilde.. az önce almaya çalıştım yine olmadı tüyler kaldı orda sinirrr oldummmmmmmm :KK43:
Bende alamıyorum epilasyon makinasını kullanıyorum ama pütür pütür oluyo orası :mad: sinir oluyorum

X