- 20 Aralık 2013
- 737
- 752
- 34
evet bacım pazartesi test yaptım öğrendimAmin İnşallah sağolasın bacım, darısı isteyen herkese İnşallah
öyle oldu vallaaa ne hızlı çıktın kız maşallahsanki daha dün yoğurtla görüşmelere gidiyordun,şimdi birlikte yavrunuzu bekliyorsunuz ne güzel
benim de 3 sene oldu evleneli,daha önce başka sebeplerden olmaması gerekiyordu.şimdi engeller kalktı,bu ay doğum kontrol hapını bıraktım,bakalım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun
geliyorum bacımhayırlı olsuntemmuz annelerine bekliyoruz
Tebrikler canım, sağlıcakla al kucağına İNŞALLAH.evet bacım pazartesi test yaptım öğrendimAmin İnşallah sağolasın bacım, darısı isteyen herkese İnşallah
Amin sağolasn bacımTebrikler canım, sağlıcakla al kucağına İNŞALLAH.
amin inşallah darısı başımıza artıkevet bacım pazartesi test yaptım öğrendimAmin İnşallah sağolasın bacım, darısı isteyen herkese İnşallah
Amin sağolasın bacım. önce çocuk düşünmeyenlerin erteledikleri çocuk hayali sonradan zorlaşıyor. hayırlısı dedik Rabbim nasip etti şükür, ileride olmazsa çok vicdan azabı çekerim diye düşündümAy perisi ne bu acele dermisiimm
hayirli ugurlu olsun. Saglikla kucaginiza alın insallah yavrunuzu
Amin hayırlısıyla İnşallah bacımamin inşallah darısı başımıza artıkbende bugün epilasyonumu yaptım şükür kaçırmadım
sagol canım amin evet ya sen bütün tarihlerde yaparsın artıkAmin hayırlısıyla İnşallah bacımbal kaymak oldunuz yani, ben artık adet olmayacağım için tüm tarihler benimmm
Ayperisi, en üzün süredir yapan sensin herhalde, alt bölgen (bikini bölgesi mi deyim bilemedim anlarsınAmin hayırlısıyla İnşallah bacımbal kaymak oldunuz yani, ben artık adet olmayacağım için tüm tarihler benimmm
diğer bölgeler çok geç çıkıyor.. bacağımın alt kısımları artık tek tük.. anlamadığım ise bu aralar bacağımın yarı tüyleri 1 mm den bile daha küçük çıkıp duruyor bir türlü uzamıyor. geri kalanı uzuyor. onlar uzayınca alıyorum. bu sefer uzamayan tüyler uzamaya başlıyorPeki diger bölgeler ay perisi
AnlamadımAralık ayı epilasyon tarihi; 12 aralık cuma, 18:19 başlayıp, 10 aralık pazartesi 06:05 bitiş.
Bende alamıyorum epilasyon makinasını kullanıyorum ama pütür pütür oluyo orasımerhaba,bacağın üst arka kısmını evde kendiniz nasıl alıyorsunuz hiç tüy kalmayacak şekilde.. az önce almaya çalıştım yine olmadı tüyler kaldı orda sinirrr oldummmmmmmm
Ay takvimine göre; 2014 Aralık ayında epilasyona başlama günü ve saati; 12 aralık cuma, saat 18:19Anlamadım