Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8-9-18-19-27-28 kasımda boya zamanı olacak bacım alternatif çokpericik kasım ayı saç boyası ne zaman?????
Amin bacım hep beraber İnşallahsevdiklerinle nice yıllar geçirmen dileğiyle, doğum günün kutlu olsun canım![]()
belli bacım. en yakın tarihi 3-4 mesaj önce vermiş oldum. net diğer tarihleri ekim ayı sonunda vereceğim İnşallahNice mutlu senelere, canım kasım ayı epilasyon tarihleri belli mi acaba
4-5 kasımda var bacımsaç kesim tarihi var mı canım yakın zamanda
tamam canım teşekkür ederim4-5 kasımda var bacım![]()
rica ederim şifa olsuntamam canım teşekkür ederim![]()
inşallah canımrica ederim şifa olsun![]()
Tamamdır canım, doğru hesaplamışım o halde, teşekkürler ve nice mutlu yıllara...aynen öyle bacım. 7 kasım 00.24 ten sonra ay küçülmeye başlayacağı için küçülen faz a da geçmiş olacağız. ve ay 8 kasım 03.44 e kadar boğa burcunda küçülen fazda olmuş olacak.. yani 7 kasım 01.24 - 8 kasım 03.44 e kadar epilasyon yapabileceğiz![]()
ay eski smile lar bulamıyorum şöyle çiçek veren smile gönderiyorum farzet sen;
İYİ DOĞDUN PERİCİK
Eki Görüntüle 1286369
Eki Görüntüle 1286368
niye ki bacım müsait bi anda git kestir4-5 kasımda yine müsait değilim yaa,kaç aydır saçlarımı kestiricem kestiremedim gitti![]()
rica ederim bacım.. sağolasınTamamdır canım, doğru hesaplamışım o halde, teşekkürler ve nice mutlu yıllara...
yok o gün yine adetime denk gelecek o yüzden müsait değilim dedim canımniye ki bacım müsait bi anda git kestir![]()
1-2 Aralık ondan sonraki tarihyok o gün yine adetime denk gelecek o yüzden müsait değilim dedim canım![]()
artık napalım 1 ay daha geç kestiririm.zaten bi senedir kestirmiyorum,1 ay daha beklerler herhalde1-2 Aralık ondan sonraki tarih![]()
artık napalım 1 ay daha geç kestiririm.zaten bi senedir kestirmiyorum,1 ay daha beklerler herhalde![]()