Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8-9-18-19-27-28 kasımda boya zamanı olacak bacım alternatif çokpericik kasım ayı saç boyası ne zaman?????
Amin bacım hep beraber İnşallahsevdiklerinle nice yıllar geçirmen dileğiyle, doğum günün kutlu olsun canım
belli bacım. en yakın tarihi 3-4 mesaj önce vermiş oldum. net diğer tarihleri ekim ayı sonunda vereceğim İnşallahNice mutlu senelere, canım kasım ayı epilasyon tarihleri belli mi acaba
4-5 kasımda var bacımsaç kesim tarihi var mı canım yakın zamanda
tamam canım teşekkür ederim4-5 kasımda var bacım
rica ederim şifa olsuntamam canım teşekkür ederim
inşallah canımrica ederim şifa olsun
Tamamdır canım, doğru hesaplamışım o halde, teşekkürler ve nice mutlu yıllara...aynen öyle bacım. 7 kasım 00.24 ten sonra ay küçülmeye başlayacağı için küçülen faz a da geçmiş olacağız. ve ay 8 kasım 03.44 e kadar boğa burcunda küçülen fazda olmuş olacak.. yani 7 kasım 01.24 - 8 kasım 03.44 e kadar epilasyon yapabileceğiz
ay sağolasın bacım çok teşekkür ederim çiçekler içinay eski smile lar bulamıyorum şöyle çiçek veren smile gönderiyorum farzet sen;
İYİ DOĞDUN PERİCİK
Eki Görüntüle 1286369
Eki Görüntüle 1286368
niye ki bacım müsait bi anda git kestir4-5 kasımda yine müsait değilim yaa,kaç aydır saçlarımı kestiricem kestiremedim gitti
rica ederim bacım.. sağolasınTamamdır canım, doğru hesaplamışım o halde, teşekkürler ve nice mutlu yıllara...
yok o gün yine adetime denk gelecek o yüzden müsait değilim dedim canımniye ki bacım müsait bi anda git kestir
1-2 Aralık ondan sonraki tarihyok o gün yine adetime denk gelecek o yüzden müsait değilim dedim canım
artık napalım 1 ay daha geç kestiririm.zaten bi senedir kestirmiyorum,1 ay daha beklerler herhalde1-2 Aralık ondan sonraki tarih
olsun uzamış olduartık napalım 1 ay daha geç kestiririm.zaten bi senedir kestirmiyorum,1 ay daha beklerler herhalde